Téligumi...de milyet?

Témakör: Tuning
aktuális téma
Téligumi...de milyet?

Üdv, Egy kis kupaktanácsot szeretnék a téligumikról. Melyik a jó. A vékonyabb virsli gumi, vagy normál szélességű? Megéri a márkásabb, vagy el tudok járni normálisan az olcsóbbakkal is? A drágább miért jobb? Megfizetjük a nevét??? Mintázat mind1? Csak mert téligumi vásárlás előtt állok és nem tudom eldönteni, hogy adjak többet a nevesebb gumiért, vagy elég az olcsóbb is télire. Jah meg persze gondolkodtam használt téligumiban is.

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
10 11 12 13 14 15
Béci1275
2005. november 13. 16:20
nekem Debica van a Metron,elég korrekt és olcsó is,arra amire nekem kell tökéletes és csúszkálásnál se rossz
Block
2005. november 13. 16:17
Állítólag 5 évesnél idősebb használt téli gumit nem érdemes venni!!! Nekem elől két Michelin van hául meg két Pirelli nekem bevált eddig!!!
Lez
2005. november 13. 16:15
Üdv,
Egy kis kupaktanácsot szeretnék a téligumikról. Melyik a jó. A vékonyabb virsli gumi, vagy normál szélességű? Megéri a márkásabb, vagy el tudok járni normálisan az olcsóbbakkal is? A drágább miért jobb? Megfizetjük a nevét??? Mintázat mind1?
Csak mert téligumi vásárlás előtt állok és nem tudom eldönteni, hogy adjak többet a nevesebb gumiért, vagy elég az olcsóbb is télire. Jah meg persze gondolkodtam használt téligumiban is.
Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!
10 11 12 13 14 15
Összesen 283 találat 15 oldalon