Tripat'h high-end
aktuális téma

A hitetlenek oldala .....amig nem halják
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Fafül
2008. december 20. 23:12
Jó' van, jó' van...Viccöltem.

ez a stinger rca mennyibe kerül?
Fafül
2008. december 20. 23:10
NEOKICK 130-as közepet keresek. Országomat egy lóért jeligére... De tényleg!!!
2006-ban befejeztem az spl-t

Fafül
2008. december 20. 23:08
De akkor Te is tripat'h-ot akarsz, az meg nem az spl-ről híres.
Ha késznek nyilvánítom, akkor természetesen meghallgathatod.

Ha késznek nyilvánítom, akkor természetesen meghallgathatod.

meghallgatnám szívesen :)
Fafül
2008. december 20. 22:55
Tisztelt zeneszeretők!
Ma hazahoztam az autómat. 4 csatis tripath's erősítő, Klári 788, Element szett, Stinger Expert Rca, Monacor hsz kábel, Sprague kondi a fejnek, igényes és szép beépítés. Régen volt ilyen jól kezelhető, jó kvalításokkal rendelkező rendszerem. Még járódik, de már most sokat mutat. Élvezem...Köszönet Szétomnak, a lelkiismeretes munkáért, Haujannak az ösztönzésért. Érik a gyümölcs. Köszönöm fiúk, jó Veletek dolgozni, is!
Ma hazahoztam az autómat. 4 csatis tripath's erősítő, Klári 788, Element szett, Stinger Expert Rca, Monacor hsz kábel, Sprague kondi a fejnek, igényes és szép beépítés. Régen volt ilyen jól kezelhető, jó kvalításokkal rendelkező rendszerem. Még járódik, de már most sokat mutat. Élvezem...Köszönet Szétomnak, a lelkiismeretes munkáért, Haujannak az ösztönzésért. Érik a gyümölcs. Köszönöm fiúk, jó Veletek dolgozni, is!
Fafül
2008. december 08. 18:50
Nem a kocsiban kell próbálgatni, hanem szobában. Kell egy próba-doboz, meg egy tápféle. Én a helyedben nem lennék biztos, hogy a Neked megfelelő kábeleket használod.De kizárva sincs. Nincs összehasonlítási alapod.
Fafül
2008. december 08. 18:46
Az a helyzet, hogy a kaphatóakat sem próbálják/om ki. Komplett rendszerek köszönnek vissza. Ezeket talán valaki tesztelte, hogy ezek együtt jól muzsikálnak. De az az ő ízlése volt. Ezért mindenki cukrosan eszi a káposztástésztát.
....és pl mások miért nem próbálnak ki az itthon kapható cuccok közül ezt-azt...? Visaton...TWM...Monacor...
Sőt,azt is megkockáztatom,hogy az autóhifis cuccok között jelenleg nagyobb a választék mint a szobaiban....itt most a hangszórókra gondolok....
Sőt,azt is megkockáztatom,hogy az autóhifis cuccok között jelenleg nagyobb a választék mint a szobaiban....itt most a hangszórókra gondolok....
Én a kábelt is kipróbáltam....
Ez az atis,pont ezt mondom! Miért csak ez a pár márka van a hazai piacon...?Miért nem veszi vki a fáradságot hogy behozzon ezt-azt?
A a home-hifiben sem olyan egyszerű...
...a Focal-t....Eton-t....Dyno-t....stb.......nem lehet itthon kapni.Ugyan úgy a netes rendelésekre vagyunk szorulva.
Azt nem értem,hogy mindenki jobbat szeretne a másikénál....de tenni érte vmit......
...tisztelet a kivételnek.
Ez az atis,pont ezt mondom! Miért csak ez a pár márka van a hazai piacon...?Miért nem veszi vki a fáradságot hogy behozzon ezt-azt?
A a home-hifiben sem olyan egyszerű...

Azt nem értem,hogy mindenki jobbat szeretne a másikénál....de tenni érte vmit......

én is pont erről fejtettem ki a másik topicban a véleményem, tökéletesen egyetértek veled.
Ha egy rendszer épül, adott márkából, akkor se feltétlenül utánzás.
Az autók különböznek egymástól.
Teljesen más megoldásokat kell alkalmazni. (pl sztem az ajtóm elég egyedi
)
Sztem van jónéhány autó amiben van sok egyedi megoldás.
De pl a microból se volt minden kipróbálva pl a 20-as subot Haujan és Én rendeltük meg elösször.
Egy szobába kicsit könnyeb próbálgatni, mint egy kocsiban. Ezért többet is tartanak, van vállaszték amit ki is lehet próbálni a legtöbb homehifis boltban.
De auohifiből a komolyabb eszközök gyakorlatilag csak rendelésre vannak(ez alol gyakorlatilag egy cég kivétel, de őket nem szeressük annyira, illetve nem az SQ a céljuk, peddig a feltételeknek ők felelnének meg a legjobban.)
Igen kábelből például a tapasztalatra hagyatkoztam és egy beváltat vettem. De kicsit nehezebb ezt próbálgatni a kocsiban (bár szakáll biztos örülne, ha 17,5-szer még szétszedhetné a kocsim :D ) és nem is túl olcsó.
Egyébként Te írtad le az egyik nagy problémát Home hifiben van nagy piac és képviselik magukat.
Az autohifiben?
Van egy újság ahol kb 3 gagyi márka megy.
Vannak a versenyek ahol szintén eléggé le van szűkülve a felhasznált eszközök márkái. (és azért nem csak micro)
De hol van a többi cég?
DLS emma-n az egyik legnagyobb csapat
Nálunk miért nincs/nem használják?
Miért nincs ODR
Sinfoni, DD (SQ), Focal, ESX, SPL Dynamics, Micro precision, Eton, Adrian Audio, Exact, GZ, Ciare, Rainbow, morel, stb (kissebb manufakturák termékei)
(a felsoroltakból persze akad 1-1, de miért csak ennyi?)
Az autók különböznek egymástól.
Teljesen más megoldásokat kell alkalmazni. (pl sztem az ajtóm elég egyedi

Sztem van jónéhány autó amiben van sok egyedi megoldás.
De pl a microból se volt minden kipróbálva pl a 20-as subot Haujan és Én rendeltük meg elösször.
Egy szobába kicsit könnyeb próbálgatni, mint egy kocsiban. Ezért többet is tartanak, van vállaszték amit ki is lehet próbálni a legtöbb homehifis boltban.
De auohifiből a komolyabb eszközök gyakorlatilag csak rendelésre vannak(ez alol gyakorlatilag egy cég kivétel, de őket nem szeressük annyira, illetve nem az SQ a céljuk, peddig a feltételeknek ők felelnének meg a legjobban.)
Igen kábelből például a tapasztalatra hagyatkoztam és egy beváltat vettem. De kicsit nehezebb ezt próbálgatni a kocsiban (bár szakáll biztos örülne, ha 17,5-szer még szétszedhetné a kocsim :D ) és nem is túl olcsó.
Egyébként Te írtad le az egyik nagy problémát Home hifiben van nagy piac és képviselik magukat.
Az autohifiben?
Van egy újság ahol kb 3 gagyi márka megy.
Vannak a versenyek ahol szintén eléggé le van szűkülve a felhasznált eszközök márkái. (és azért nem csak micro)
De hol van a többi cég?
DLS emma-n az egyik legnagyobb csapat
Nálunk miért nincs/nem használják?
Miért nincs ODR

Sinfoni, DD (SQ), Focal, ESX, SPL Dynamics, Micro precision, Eton, Adrian Audio, Exact, GZ, Ciare, Rainbow, morel, stb (kissebb manufakturák termékei)
(a felsoroltakból persze akad 1-1, de miért csak ennyi?)
Itt nincsenek gyilkolászós emberek....nem vetted még észre...?

Fafül
2008. december 08. 10:24
A pohár is csak egy meghatározott mennyiségig tölthető.
Szép kis ramazurit csaptatok odaát....

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!