Tripat'h high-end
aktuális téma

A hitetlenek oldala .....amig nem halják
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Mé' csak másnak lehet....?

Fafül
2008. december 08. 10:05
Klikkesedünk?

Külömben is mi olasz autósok tartsunk össze! 

ok, nem is vettem személyesre, csak elmondtam az én álláspontomat.
Értelek....
...de itt nem rólad van szó. Nem azt irtam hogy miattad nem versenyzek....
A versenyzés körül mostanában kialakult szemlélet miatt gondolkodom rajta,hogy nem próbálom ki....ennyi.

A versenyzés körül mostanában kialakult szemlélet miatt gondolkodom rajta,hogy nem próbálom ki....ennyi.
Új ötleteim vannak, főleg a beépítés részre. Nem tudom mennyire új, vagy lerágott csont, vagy régen elbukott dolgok, de amiket eddíg láttam autókat egyikben sem láttam azokat a dolgokat amikek elgondoltam. Ebben a formában semmiképp. Fő irányvonal a szerelhetőség és a praktikum lesz.
és közel sem biztos, hogy neki az lesz a jó. Nekem is vannak még fekete foltok a rendszerben, próbálom kiszűrni, hogy mi okozza, és én nem az alapján válogatok, hogy másnak az milyen jó volt, mert akkor megvennék egy komplett rendszert. Nem ezt tettem. Erősítőket és egy szubot vettem, és ezeket sem azért, mert hú neki olyan van, hanem mert olyat akartam. Paraméterekben megfelelt, hangzásban alakul, de mivel még nincs sok közös óránk együtt, így nem mondom, hogy jó volt vagy nem. Ha kiderül, hogy mi az ami nem jó, váltani fogok és nem azért fogok egy márkát választani, mert hú neki olyan van. Ár/érték arány, hangzás és az illeszkedés. Valamint, hogy a beépítésnél el tudjam helyezni.
Ezt nem is kétlem.....de hol az új ötlet? Hol az útkeresés....? Van egy fő csapásirány...és mindenki arra megy...
Ha mindenkinek közel ugyanolyan cucca van honnan tudjuk hogy annál nincs jobb...?
Én nagyon sok (szobai) High-end show-n megfordulok...rengeteg több milliós rendszert hallottam már......nyogodt szívvel jelentem ki,hogy nem mindíg a legdrágább a legjobb...
Az a bajom ezzel az egésszel...hogy sokan nem a ZENE miatt csinálják....nem veszik a fáradságot hogy mást is kipróbáljanak......
Hú,hallottam egy tuti rendszert...nekem i olyan kell....
Ha mindenkinek közel ugyanolyan cucca van honnan tudjuk hogy annál nincs jobb...?
Én nagyon sok (szobai) High-end show-n megfordulok...rengeteg több milliós rendszert hallottam már......nyogodt szívvel jelentem ki,hogy nem mindíg a legdrágább a legjobb...

Az a bajom ezzel az egésszel...hogy sokan nem a ZENE miatt csinálják....nem veszik a fáradságot hogy mást is kipróbáljanak......
Hú,hallottam egy tuti rendszert...nekem i olyan kell....

Nekem sem kimondottan egyedi a rendszer, talán az első szett nem micro. Én javarészt egy tavalyi rendszer elemeit vettem meg. De ettől még lehet más, sőt biztos hogy más, tekintve, hogy egy sedan autóba kerül a cucc, és egyik komponenst sem úgy fogom bebetonozni, tehát lehetőség lesz a cserére. Szerintem az egyediség nem csak a felhasznált komponensektől van, beépítés, beépítésnél használt anyagok, komplett stilisztika is mind-mind adhat egyediséget egy autónak.

Jó reggelt neked is.Sosem volt bajom a negatív kritikával...én abból is tanulok.
Még sosem voltam hivatalos versenyen,de ez a civakodás nem is hozza meg a kedvem...
Az már egy másik tészta,hogy én mindíg a magam útját jártam...sosem volt olyan cuccom mint másnak.Ez nem fel(ki)tűnési viszketegség,csak szeretek mindent kipróbálni.
Ezzel sajnos ellentmond a statisztika....tíz autóból hétben mi van...?
Mi lenne...micro...prs...schwaiger....
És csodálkoznak,hogy a bírók nem tudnak dönteni....ez olyan mint a Clio-kupa.....tökegyforma kocsik versenyeznek...persze itt-is ott-is vannak győztesek...hiszen valakinek nyerni is kell...
De nagyon kevesen törekednek az egyediségre...kevés a valóban új ötlet....sokan másolnak....készülékválasztást...beépítést...
Még sosem voltam hivatalos versenyen,de ez a civakodás nem is hozza meg a kedvem...

Az már egy másik tészta,hogy én mindíg a magam útját jártam...sosem volt olyan cuccom mint másnak.Ez nem fel(ki)tűnési viszketegség,csak szeretek mindent kipróbálni.
És csodálkoznak,hogy a bírók nem tudnak dönteni....ez olyan mint a Clio-kupa.....tökegyforma kocsik versenyeznek...persze itt-is ott-is vannak győztesek...hiszen valakinek nyerni is kell...

De nagyon kevesen törekednek az egyediségre...kevés a valóban új ötlet....sokan másolnak....készülékválasztást...beépítést...
Jó reggelt neked is.Sosem volt bajom a negatív kritikával...én abból is tanulok.

Sztem meg pont az ellenkezőjére sarkall az ott történt. Meg kell mutatni, hogy mit tudsz, az hogy neked tetszik az elég, minden más az plusz! Ha versenyzel, nem szabad a kritikát negatívan kezelni. Tanulni kell belőle.
Amúgy jó reggelt mindenki.
Amúgy jó reggelt mindenki.
A forrásom hiteles volt, mert rólad tudom azt, hogy te hallgatod, és szereted is a zenét, nem csak a bíráknak építed:)
Azt hiszem, amíg meg nem tapasztalom milyen egy verseny, én nem fogom megérteni ezt az egészet, de valamikor már rá kéne szánnom magam, hogy nézőként kilátogassak.
Azt hiszem, amíg meg nem tapasztalom milyen egy verseny, én nem fogom megérteni ezt az egészet, de valamikor már rá kéne szánnom magam, hogy nézőként kilátogassak.
Látszik, hogy nem hiteles a forrásod. Azok az autók, amelyek kerettagok lettek bizony jobbak is voltak a többinél HANGBAN is! E miatt én nyugodtan alszom... Bátran vállalhatók bárki előtt.

tudom, hogy én senki vagyok ehhez, de én pontosan ezért nem akarok elindulni versenyen... egyrészt mert jelen pillanatban értelmetlen, másrészt, mert ez nem a zenéről szól... bár rólad pont az ellenkezőjét hallottam, de én csak azt látom, hogy plüssmacik meg a tisztaság "dönti el", hogy kinek szól szebben a hifije... és ez nekem nem szimpi...
Nem ez a jó következtetés. Most kell indulni, mert végre(?) látható, hogy mennyire komolyan veszik a bírák a munkájukat! Remélem elég lesz a régi és új intrikusoknak, hogy évtizedes barátságok is szétszakadnak az elveik miatt. Nekem erről szólt a tegnap. Nincs bratyi, susmus, lezsírozás.

Hú basszus,mi volt tegnap az Autóhifi topicban....

......lehet hogy nem is próbálkozom meg a versennyel....

Fafül
2008. december 07. 07:36
Itthon nibcs csend. Átkábeloztam a teljes rendszert, különféle méretű Monacorokkal. Na! Ezt kerestem....

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!