Üvegszálas elemek vége Mikortól?
aktuális téma

Sok felől halható már az a hír miszerint nemsokára vége az üvegszálas korszaknak mivel veszélyes a például a gyalogosok számára. Hallomások alapján meg lessz szabva egy adott elem egy bizonyos keménysége és sok üvegszálas alkotó elem ezeknek nem fog megfelelni Ki mit tud ezzel a kérdéssel kapcsolatba? Hogy és mikortól lessz ez így?
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
nem válik el,oda szegecselik vagy ragasztják,legjobb mindkettőt egyszerre megcsinálni

Szevasztok! Hol lehet üvegszálazáshoz a kellékeket beszerzni?
bandee123
2008. november 01. 13:18
műanyag lökösre lehet tenni üvegszálat?
mert ugy hallottam az elválik egymástól eg idő után... mi a véleményetek?
mert ugy hallottam az elválik egymástól eg idő után... mi a véleményetek?
TicTac
2008. október 17. 21:10
Hát látod... :(
Blindmouse, ment válasz :,( ez memóriahiba sajnos.
üdv mindenkinek és a jó témának 
Blindmouse, ment válasz :,( ez memóriahiba sajnos.

nem kell abba carbon, csk jól kell megcsinálni
amit tucat-egyedi-katalógus lökinek hívnak 90 százalék silány munka
keress egy jó szakit, megéri

Mennyi ma egy lökös?
Van, egy.
A PC-s barátom.
Ő is csak egy 27-éves celicával, jár.
A PC-s barátom.
Ő is csak egy 27-éves celicával, jár.
ezt nem értem mit nem fogok megfizetni aa jo minőséget tegyen bele karbont kevlárt és majd erősebb lesz talán
hol vaan itt korrekt kereskedő ismersz ojat én nem mind ijen mint a smiley 

Nem fogod, megfizetni.
Egy egészséges fojamatban, a férgese elhullik.
Egy korrekt kereskedő, meg nem tart kapcsolatot a rossz gyártóval.
Ellenben ma magyarországon?????????
Egy korrekt kereskedő, meg nem tart kapcsolatot a rossz gyártóval.
Ellenben ma magyarországon?????????

és a gyáriban mi a jo ha össze törik vagy ha nem mert akkor ugy kérem a sspojlerestől hogy az első gyalogost ha elütöm akkor összetörjön a lökös logikus
nem
nem
Ja és nem a boltos tehet, hogy a gyártó szar terméket gyárt.
Ha nem a saját fülemmel hallom, nem hiszem el.
Rendeltek újabb Suzuki Swift lököst. Engedélyezett gyártó. De kiderült, hogy abszolút nem passzol a kocsira a cucc. Át kellett gányolni az egészet.
Akkor most megéri majd a hi9vatalos gyártóktól bármit is rendelni. Melyik milyen minőség.
Semmivel nem lesz jobb mint a sufni, csak arról lesz papír oszt ennyi.
Ha nem a saját fülemmel hallom, nem hiszem el.
Rendeltek újabb Suzuki Swift lököst. Engedélyezett gyártó. De kiderült, hogy abszolút nem passzol a kocsira a cucc. Át kellett gányolni az egészet.
Akkor most megéri majd a hi9vatalos gyártóktól bármit is rendelni. Melyik milyen minőség.
Semmivel nem lesz jobb mint a sufni, csak arról lesz papír oszt ennyi.
ja és láttam már ojan utángyártott lököst ami sokkal erősebb volt a gyári lemez és müanyag lökösöknél is egyébként lefestve ki a fasz veszi észre hogy üvegszálas vagy seem ha ugy néz ki mint a gyári

A gyárit ne keverd össze a maszekkal!
A gyárit tesztelték törésteszten, a sufnisat pedig nem.
A gyárit tesztelték törésteszten, a sufnisat pedig nem.
sziasztok én nem hallotam semmifélét még a tiltások rol ez hüjeségnek hangzik mert van sok auto gyári lökháritoja ajtaja motorháztető stb üvegszálasbol mondhatnék példát de sok aaa felsorolhato citroen audi volvo mercedes crysler renault stb akkor ezeket nem forgalmazzák majd
A prospektusról pár szó.
Akarok egy beömlőt a motorháztetőmre. Maradt üvegszálam egy törés javításából.
Nekiálltam gipszból mintát csinálni, elkészült a tégla blokk, amből le kellene csiszolni a negatívot.
Nem volt türelmem, és hagytam a fenébe.
Bementem egy ismerős boltjába és vettem egy beömlőt ami nekem tetszett. És illik is a kocsihoz.
Szép, csillog kívülről, de mikor kibontottam, és megfordítottam, hát....
Fröccsöntött műanyag. A fröccsöntés nyomai látszanak. A felfekvő felületek, egyenetlenek. anyag vastagság változó.
DE kívülről szép.
még jó, hogy hozzá kell csiszolni a tetőhöz, mert egyébként ....
Pedig ez egy NEVES cég terméke. 3cm vastag katalógusuk van. Tele színes képekkel stb...
Ehhez képest, ha a rutinos haverom csinál egyet üvegszálból is jobb minőség. És egyedi, nem sorozat gyártott. Árban ugyan annyi.
Miről is beszélünk, hogy felhígult a piac. A komolyabb sorozat gyártók már gagyit csinálnak.
Akarok egy beömlőt a motorháztetőmre. Maradt üvegszálam egy törés javításából.
Nekiálltam gipszból mintát csinálni, elkészült a tégla blokk, amből le kellene csiszolni a negatívot.
Nem volt türelmem, és hagytam a fenébe.
Bementem egy ismerős boltjába és vettem egy beömlőt ami nekem tetszett. És illik is a kocsihoz.
Szép, csillog kívülről, de mikor kibontottam, és megfordítottam, hát....
Fröccsöntött műanyag. A fröccsöntés nyomai látszanak. A felfekvő felületek, egyenetlenek. anyag vastagság változó.
DE kívülről szép.
még jó, hogy hozzá kell csiszolni a tetőhöz, mert egyébként ....
Pedig ez egy NEVES cég terméke. 3cm vastag katalógusuk van. Tele színes képekkel stb...
Ehhez képest, ha a rutinos haverom csinál egyet üvegszálból is jobb minőség. És egyedi, nem sorozat gyártott. Árban ugyan annyi.
Miről is beszélünk, hogy felhígult a piac. A komolyabb sorozat gyártók már gagyit csinálnak.
És muszáj mindíg a szart is utánozni?
Sok sok évvel ezelőtt, a márkakereskedésekben működött a dolgom, a "ajánlott eladási ár" !
jöttek, kerestek kereskedők, és rögtön a triplájáért adták, de nálam már a felére alkudták volna a termékeket.
Még jó, hogy inkább a verseny ágazatban maradtam, és a kereskedőket száz méterre elkerülöm.
De remélem egyszer csak letisztúl a piac!
jöttek, kerestek kereskedők, és rögtön a triplájáért adták, de nálam már a felére alkudták volna a termékeket.
Még jó, hogy inkább a verseny ágazatban maradtam, és a kereskedőket száz méterre elkerülöm.
De remélem egyszer csak letisztúl a piac!

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!