Zene 50000 alatt!!!???
aktuális téma

Sziasztok! Ezt a fórumot csak azért hoztam létre, mert tegnap olvasgattam az eggyik hifis fórumot és erről volt a szó, hogy lehetne egy ilyen fórumi is, gondoltam megnyitom hátha lesz rá igény! Ide azok írjanak elsősorban akik csak minimális zenét akarnak a kocsijukba és nem több 10000es vagy akár több 100000es hifit! Ha elakadtatok valahol vagy segítség kell totál amatőr fokon akkor írjatok és megoldjuk amit tudunk!
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Akkor ,hogy fojtatsz kerekedelmi tevékenységet?
Valalami olvasható válasz?
Nem szertnék összeveszni Veled...
Azért gondold el,hogy ahoz mi kell ,hogy autóhifis legyél:
1.autóvillamossági szakember
2.asztalos
3.kárpitos
4.fényező
5.müanyag járműgyártó
6.(egy rendesebb instalnál) tervező mérnök
Azért gondold el,hogy ahoz mi kell ,hogy autóhifis legyél:
1.autóvillamossági szakember
2.asztalos
3.kárpitos
4.fényező
5.müanyag járműgyártó
6.(egy rendesebb instalnál) tervező mérnök
csak az elektroműszerész.

miért??? Mi van benne réz helyett????
Ők letudják az autó villamossági szerelőkkel azt csá! Ha za köti be akkor már él a gari! Már ha hivatalosan is szerelő! De az autóvill szerelő sem mindíg életbiztosítás!
mondjuk a sal kábelekben a legkevessebb az épp a réz tartalom

Sokan azthiszik tudják, hogy kell bekötni, de azt jön a füst és hoppá rossz a rádió viszem vissza!
Én még sosem tetem tönkre semmit! Volt hogy a kocsiban egy köteg kábel volt csati nélkül és kössem be a rádiót! Igaz vagy egy óra volt de ment a rádió és minden hagszóró fázishelyes is volt!
Én még sosem tetem tönkre semmit! Volt hogy a kocsiban egy köteg kábel volt csati nélkül és kössem be a rádiót! Igaz vagy egy óra volt de ment a rádió és minden hagszóró fázishelyes is volt!
A válasz : természetesen nem (mármint nem garis hiba).
A gáz készülékekre külön törvények vonatkoznak.
Szerintem Te nem vagy tisztában a törvényekkel (nézd meg a saját engedélyed mi szerepel rajta és utána a számból fejtsd vissza -statisztikai hivatalnál megtalálod melyik szám mit jelent- Magyarországon nem is létezik külön szakmaként semmi ami kapcsolható az AutóHifihez)
A gáz készülékekre külön törvények vonatkoznak.
Szerintem Te nem vagy tisztában a törvényekkel (nézd meg a saját engedélyed mi szerepel rajta és utána a számból fejtsd vissza -statisztikai hivatalnál megtalálod melyik szám mit jelent- Magyarországon nem is létezik külön szakmaként semmi ami kapcsolható az AutóHifihez)
akkor szinte minden (90%) forgalmazó törvényt sért....sztem irj a fogyasztóvédelemnek egy levelet amiben megfogalmazod a kérdéseidet.
Mi megtettük, hogy a legkorrektebben tudjul kiszólgálni az ügyfeleinket.
Mi megtettük, hogy a legkorrektebben tudjul kiszólgálni az ügyfeleinket.
Eggyik jómeber vett erölködőt és mondta, hogy beköttöék de nem szól! Mondja nekem nézzem meg mi a gond!
Megláttam mondom már semmi!
0.75 volt a táp biti nálkül ami a kimenetre volt kötve és a láda meg a bemenő 12 voltre és GND-re! Ez már elég dúrva!
Megláttam mondom már semmi!
0.75 volt a táp biti nálkül ami a kimenetre volt kötve és a láda meg a bemenő 12 voltre és GND-re! Ez már elég dúrva!
Akkor ha vissza visznek neked egy fejet, honnan tudod hogy nem egy hibás bekötés nyirta ki?
Vagy addig cseréled neki, amig eltalálja a bekötési sorrendet?
Vagy addig cseréled neki, amig eltalálja a bekötési sorrendet?
Azt hiszem te nem vagy tisztában a garanciális feltételekkel.
Egy tv az más kérdés,nem össze hasonlítható.
Akkor természetesen egy gáz tűzhelyet vagy egy gázbojlert is beszerelhet bárki aki úgy gondolja átta már hogy csinálják.
Azért meg nézném ha vissza visznek hozzád egy erősítőt, akkor a sal garanciában megjavítja e ha 24 voltos aksit fordítva kötöttek rá... és elfüstölt,
Egy tv az más kérdés,nem össze hasonlítható.
Akkor természetesen egy gáz tűzhelyet vagy egy gázbojlert is beszerelhet bárki aki úgy gondolja átta már hogy csinálják.
Azért meg nézném ha vissza visznek hozzád egy erősítőt, akkor a sal garanciában megjavítja e ha 24 voltos aksit fordítva kötöttek rá... és elfüstölt,
Nem a szigeteléssel hanem a réz a lényeg, mert ugye láttam kábelt ami a szigeteléssel volt 10es és benne az ér 4es volt!
A bizti meg kicsit lehet negyobb mint az erölködőé mert ha az erölködő szarik be akkor azok menek ki, ha a kábellel van valami akkor a nagyobb úgy is elszáll, de ha kisebb van a kábelen mint az erölködőben akkor lehet egy nagyobb mélynél kiüti a pl 40es biztitz a kábelban!
A bizti meg kicsit lehet negyobb mint az erölködőé mert ha az erölködő szarik be akkor azok menek ki, ha a kábellel van valami akkor a nagyobb úgy is elszáll, de ha kisebb van a kábelen mint az erölködőben akkor lehet egy nagyobb mélynél kiüti a pl 40es biztitz a kábelban!
Azért egy komplett rendszer bekötését nem lehet egy TV 220V-ba történő bedugásával összehasonlitani.
Fejegységnél is csak addig működik a dolog, amig van ISO csati.
Iszonyat milyen bekötéseket volt már szerencsénk látni
Fejegységnél is csak addig működik a dolog, amig van ISO csati.
Iszonyat milyen bekötéseket volt már szerencsénk látni

oké!!!
OLVASTAD MASTER??

OLVASTAD MASTER??

A garilevelek töbségén (a hatályos jogszabályoknak megfelelően) nincs is ijen rublika (ahol pedig van ott törvényt sértenek)
ok, 80A kell... a többi rendbe feltéve ha 10-es kábel átmérő nem szigeteléssel eggyütt értendő.
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!