Zene 50000 alatt!!!???
aktuális téma

Sziasztok! Ezt a fórumot csak azért hoztam létre, mert tegnap olvasgattam az eggyik hifis fórumot és erről volt a szó, hogy lehetne egy ilyen fórumi is, gondoltam megnyitom hátha lesz rá igény! Ide azok írjanak elsősorban akik csak minimális zenét akarnak a kocsijukba és nem több 10000es vagy akár több 100000es hifit! Ha elakadtatok valahol vagy segítség kell totál amatőr fokon akkor írjatok és megoldjuk amit tudunk!
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Miért is vágja maga alatt a fát????? Ezt valahogy nemértem!
és akkor az első 50ezret kidobta az ablakon...pont ebben szeretnénk segíteni a másik két totyikban hogy ne legyenek szarok....

már bocs, de van aki egyetemista, és át kell gondolni, ha moire költ, nemcsak bemegy a legdrágább autóhifibeépítőközpontba, kicsenget 300 ezret és megépítet egy olyan csúcs hifit! lehet nem nyernék vele hangminőségversenyt, de szépen puhán szól a rendszer, és nekem ez az ami számít!
Na jó látom a topic feleslges így hát jó lenne ha törölné valaki, mert ezért kár volt indítani!
Amúgy meg mindenki abból csinál amiből tud!
Innentől nekem tárgytalan a téma!

Amúgy meg mindenki abból csinál amiből tud!
Innentől nekem tárgytalan a téma!

De értsd már meg, hogy nem csak a "HIFISEKNEK" szól szarul, hanem az átlag embernek is. Persze ha csak az üvöltő diumdisu -ra vágysz, akkor tökéletesen meg fog felelni.
Srácok,
Félre téve minden ellentétet vitát személyskedést:
Mindenki aki rászánja magát "hogy a gyárinál jobb" zenét tegyen az autójába valamerre elindul... az sq-ok a minőség felé, az spl-esek a technika felé.
Ha valaki úgy gondolja hogy 50ezer alatt össze tudja hozni, hát tegye... saját maga alatt vágja a fát szvsz.
Előbb utobb rájön hogy nem lehet, és becsap mindenkit aki hisz neki, táp talajt adva a sztár gagyikat áruló multiknak, a gagyizó sufni házi "műhelyeknek".
A Rizikó fent áll mert elég egyszer hogy megtörténjen a baj....szóval ezt komolyabban kéne venni.
Talán annak a csipogónak amit pluszba beteszünk kellenne e crossver is....
talán néha eszünkbe jut a forgalomban, az álmosító pályán, hogy kedvencünket hangosan meghalgassuk akár a rádióban, és ilyenkor jön a kiábrándító torzítás 50ezerért.
egyszónak is száz a vége akár sq akár spl akár csak utcára összefogni hogy mindenki örömét lelje a zenében.
Félre téve minden ellentétet vitát személyskedést:
Mindenki aki rászánja magát "hogy a gyárinál jobb" zenét tegyen az autójába valamerre elindul... az sq-ok a minőség felé, az spl-esek a technika felé.
Ha valaki úgy gondolja hogy 50ezer alatt össze tudja hozni, hát tegye... saját maga alatt vágja a fát szvsz.
Előbb utobb rájön hogy nem lehet, és becsap mindenkit aki hisz neki, táp talajt adva a sztár gagyikat áruló multiknak, a gagyizó sufni házi "műhelyeknek".
A Rizikó fent áll mert elég egyszer hogy megtörténjen a baj....szóval ezt komolyabban kéne venni.
Talán annak a csipogónak amit pluszba beteszünk kellenne e crossver is....
talán néha eszünkbe jut a forgalomban, az álmosító pályán, hogy kedvencünket hangosan meghalgassuk akár a rádióban, és ilyenkor jön a kiábrándító torzítás 50ezerért.
egyszónak is száz a vége akár sq akár spl akár csak utcára összefogni hogy mindenki örömét lelje a zenében.
már bocs de csak a fej ami gyenge?
ez a topics arról szól most éppen hogy a másik két ténylegesen is autóhifivel foglalkozó topicsban-ahol nem csak dilettánsok vannak jelen-csak arra buzditják az embereket hogy vegyenek minél több pénzért cuccot mert jól járnak??!!!
nem kéne ezt erőltetni,be kell menni oda és meg kell vitatni nem aláaknázni
de persze aki nem "ötvenezre rendszerrel"rendelkezik és van némi fogalma arról hogy mégis milyen az az nem is veszi komolyan eme topics kérészéletű kirohanását!!
ez a topics arról szól most éppen hogy a másik két ténylegesen is autóhifivel foglalkozó topicsban-ahol nem csak dilettánsok vannak jelen-csak arra buzditják az embereket hogy vegyenek minél több pénzért cuccot mert jól járnak??!!!
nem kéne ezt erőltetni,be kell menni oda és meg kell vitatni nem aláaknázni
de persze aki nem "ötvenezre rendszerrel"rendelkezik és van némi fogalma arról hogy mégis milyen az az nem is veszi komolyan eme topics kérészéletű kirohanását!!
nekem nem volt
nekem ez a kezdő

nekem ez a kezdő

Én nem azt mondtam, hogy 50ből egy hifiseknek megfelelő hangzással rendelkező rendszer lesz ahnem egy átlag embernek tökéletes rendeszer! Ami alapnak és kezdésnek tökéletes és akit megcsap a hifi szele már mehet tovább ahogy csak a pénztárcája és kedve engedi!
egyépként 50000 alattt nem lehet normális zenét csinálni
Én 80000-ből akartam kihozni és ez lett belőle. Egy "picivel" átléptem

Én 80000-ből akartam kihozni és ez lett belőle. Egy "picivel" átléptem

ugylátom a SAL minden kezdő repertoárjába bent volt!!
nekem is!!és elvoltam hallva milyen bazi nagyot,és jól szól!
most kezdek rájönni hogy talán mégse szólt annyira nagyot,és jól!!

nekem is!!és elvoltam hallva milyen bazi nagyot,és jól szól!
most kezdek rájönni hogy talán mégse szólt annyira nagyot,és jól!!

És a mai napig ez van a kocsidban?
Vagy mégsem volt olyan jó?
Vagy mégsem volt olyan jó?
Nekem nagyon bejött a sony

én egy cazis rádióval kezdtem adaptercazival+discman, meg két pár somogyi hangszoró + egy aktiv sal cső. elég jó volt kezdésnek, és olcsóóóó.
Ez igen csak az a két topik alatt van mert ez a full amatőrőknek lett akiknek csak egy kicsit kell jobb, vagy egy full alap cucc kell ha nincs semmi, de mégse mondjuk 2db 10 centi koax legyen!
remélem, mert nagyon azon vagyok hogy meg kéne venni.
sztem simán össze lehet 50ből állítani! nekem van egy roadstar fejem(10e). Ultimate szett(10e) spectron erősítő(8e) Nyomó (10e) kábel(5e)=42e Ft! bár ez nem tökéletes, és használt cuccok! sztem csak a fejegység ami gyenge, de 20ért új JVC mp3asat kapsz az avplanet.hu-n!
elég érdekesen perdze neki sem 50K-s rendszere van
meg ez igy elég nagy tévhit itt az emberek szemében
"vegyíetek Som...itS.l-, és tizszer jobb lesz"
meg ez igy elég nagy tévhit itt az emberek szemében
"vegyíetek Som...itS.l-, és tizszer jobb lesz"

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!