Gewinde
aktuális téma

Hali!
Akinek van ilyen, leírhatná a véleményét, tapasztalatait róla! Ki melyik márkát ajánlja?
Találtam olcsóbb márkákat (pl: Street-Tech, TA-Technix, IN-Tuning). Garancia van rájuk két év, vajon bírja tovább is, vagy akkor széthullik?
Na lehet eszmét cserélni!!
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
meg 20 ezer volt az uti költséged a wörthire.
szemmel nem is fogo látni majd csak 20-30e km múlva a gumin.
abba gondolj bele, hogy ha ülteted a kocsit, jön feljebb a kerék a kormányműhöz képest de az összekötő rudakat nem állítod akkor tolja kifelé a kerék hátulját. Nem tudom érthetőbben leírni de tuti érted miről beszélek.
Nem véletlen, hogy a futóműves is előbb a dőlést állítja majd az összetartást, mert a dőlés viszi magával az összetartást is
abba gondolj bele, hogy ha ülteted a kocsit, jön feljebb a kerék a kormányműhöz képest de az összekötő rudakat nem állítod akkor tolja kifelé a kerék hátulját. Nem tudom érthetőbben leírni de tuti érted miről beszélek.
Nem véletlen, hogy a futóműves is előbb a dőlést állítja majd az összetartást, mert a dőlés viszi magával az összetartást is
Erre a TA témára visszatérve!
Most mennyi újba 60ezer?
Wörtherseen az FK átszámítva 45ezer Ft volt tavaly.....!
Most mennyi újba 60ezer?
Wörtherseen az FK átszámítva 45ezer Ft volt tavaly.....!

nekem csak a gumi belsö oldalának kopása tünt fel, persze szemmel is látható a dölés
viszont az összetartás nem biztos hogy változni fog...... anno még az ültetörugoknál vittem ellenőriztetni, de nem volt gond.....
viszont az összetartás nem biztos hogy változni fog...... anno még az ültetörugoknál vittem ellenőriztetni, de nem volt gond.....
az egész gumi jobban kopik nem csak a belseje, és a fogyasztásban is számíthat vmit, mert az összetartás is elmegy nem csak a dőlés így "radírozni" fog mindegyik kerék...
elvileg kell minden állitgatsánál, mert akár fel akár le tekered változik a futomü geometriája........... de én nem szoktam utánaálligatni
gyári beállitás van, ha pedig le van tekerve akkor negativba áll be a futomü, azon kivül hogy a gumi belsö oldala jobban kopik nincs más gond vele.......
gyári beállitás van, ha pedig le van tekerve akkor negativba áll be a futomü, azon kivül hogy a gumi belsö oldala jobban kopik nincs más gond vele.......
meg kell szokni és tanulni vele együtt élni
én is járok rokonokhoz földesúton...... ekkor pedig bakháton közlekedek
söt egyszer olyan utra tévedtem orosháza környékén hogy 10 kmen keresztül 1es alapjáraton kellett mennem..... valami 100éves TSZ út volt, kb a hold felszinre hasonlitott
én is járok rokonokhoz földesúton...... ekkor pedig bakháton közlekedek

söt egyszer olyan utra tévedtem orosháza környékén hogy 10 kmen keresztül 1es alapjáraton kellett mennem..... valami 100éves TSZ út volt, kb a hold felszinre hasonlitott

mikor berakjuk csak akkor kell futóműbeállítást végeztetni, vagy ha állítgatom azután is célszerű? 

most azért hozzárakom hogy most beszéltem ismerőssel hogy a harmadik patron se jó a gátlóhoz méretileg mert a szár vagy rövid vagy hosszu, nem egyszerü ezeket csináltatni! én amúgy január 30-ig több mint 1 évig én is minden nap hazsnáltam a verdát, havi 2-2500km-at mentem, inkább tömegközlekedek és utazok napi 4 órát ilyen benzinárak mellet, és ezzel arra akarok kilyukadni hogy ha nem mindennap használod, nem hiszem hogy bajok lesznek a TA-val, felénk hajdu biharba elég fos utak vannak és nem csodálkozok hogy megadta magát.
Dettó így vagyok vele, csak itt nincs rohangálós autó.
Napközben cégessel vagyok, de a sajátomat meg nem szeretném letenni a földre, mert van mikor rokonokhoz vagy kollégákhoz kell mennem, akkor van föld út is... Jó, nem szántás, meg kb max 100 méter, de az állapota akkor is vacak... Air-be meg szintén nem akarok invesztálni. De szeretnék ültetni, csak azért, hogy szimmetrikusan egyforma legyen a hézag elől és hátul is hézagok szempontjából.
Napközben cégessel vagyok, de a sajátomat meg nem szeretném letenni a földre, mert van mikor rokonokhoz vagy kollégákhoz kell mennem, akkor van föld út is... Jó, nem szántás, meg kb max 100 méter, de az állapota akkor is vacak... Air-be meg szintén nem akarok invesztálni. De szeretnék ültetni, csak azért, hogy szimmetrikusan egyforma legyen a hézag elől és hátul is hézagok szempontjából.

a gewindénél is. hátul ül 40-et, elöl hogy megtartsd a saját elképzelésedet le kell vinned 60-ra legalább. elfér minden? felni, gumi? ugye a gewindénél benne van a pakliban, hogy a felni sem megy fel, mert beleér. számtalan pro és kontra érv lehet neked kell dönteni. Azzal tudok segíteni, hogy elmondom az én álláspontomat.
Én meg fogom venni a TA-t, mert: Most hogy a másik hulladék járóképes, a BMW csak családi kirándulós, és apának hobbiautós szerepet tölt majd be, így az éves futásteljesítménye max 10.000 lesz. amikor akarom akkor leteszem porig, amikor akarom, akkor egy szolid 40-es ültetéssel használjuk. a változtatás lehetősége kell, mivel szükség esetén mindennapos családi használatra is alkalmasnak kell lennie, viszont én szeretném ültetni is.
alternatív megoldásnak az air jöhetne szóba, de annyit beleinvesztálni nem akarok.
Én meg fogom venni a TA-t, mert: Most hogy a másik hulladék járóképes, a BMW csak családi kirándulós, és apának hobbiautós szerepet tölt majd be, így az éves futásteljesítménye max 10.000 lesz. amikor akarom akkor leteszem porig, amikor akarom, akkor egy szolid 40-es ültetéssel használjuk. a változtatás lehetősége kell, mivel szükség esetén mindennapos családi használatra is alkalmasnak kell lennie, viszont én szeretném ültetni is.
alternatív megoldásnak az air jöhetne szóba, de annyit beleinvesztálni nem akarok.
Értem. Csak annál meg benne van a pakliban, h nem úgy fog állni... 

40-es ültetéshez bőven jó még a gyári gátló. de akkor mondok mást, veszel egy szett ültető rugót, az első telókat meg 10/db áron felújíttatod. A felújítás keretein belül elfér a keményítés, rövidítés is. így cca 40-50 plusz szerelésből megvagy, és nem fáj a fejed a menet miatt. bedobsz egy TA-t, az kopp felső állásban is ültet 30-40mm-t.
De az már a gyári gátlókat jobban igénybe venné... Túl csillapít vagy hogy hívják.
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!