az a baj, itthon nincs műhelyem.... ha meg úgy kell emberre faragtatni mindent az lehet egy vagyon lesz ......
1jz blokk- 7-800 ezer, manuál válto is van vagy 500ezer, munkadíjak, új telifény stb....
a bukólámpát sitysuty le lehet kapni és rátenni egy jó kis s15 frontot. amúgy most árulnak egy soarert,csak nem turbo és automata,de cserébe csak 500kérnek érte és magyar. az szerintem lehet,hogy jó alap lehet.
Nekem most eladó a corollám, és valami sportautóféle jön majd helyette, mind1 hogy tél vagy nyár ha jó a vétel.
Csak nekem a bukólámpa nem jön be Nagyjából ilyen a lista:
1.Supara mkiv 2jzgte
2. Sky R34 GTT
3. Soarer 1jzgte
4: S14a
Télen tényleg nehéz eladni egy ilyen kocsit. ilyenkor a bubuk meg a terepjárók mennek. bár a subarukért aránytalan árakat kérnek ilyenkor. gondolom csak árulni akarják,nem eladni.
Hát sajnos tényleg sok álmodozó van,de leginkább sokan azt hiszik,hogy majd vesznek egy romot 4-500eft-ért és azt megcsinálják ingyenből.Na ez nem szokott menni. A "fogatlan oroszlán" kifejezés nagyon aranyos.
Még nem. Meglepően sok érdeklődő volt, többen meg is nézték, csupa kis fogatlan oroszlán. Tetszik, juj de megy, de pénzem az nincs :)
Majd jövőre, télen ki a fene vesz sportautót?
Felszabadult egy Adamo féle 4 állású kapcsolható chipem ha kell valakinek. A programokat át lehet írni benne ha valakinek ez fontos. 4 külön programot tud egyben, normál, sport, eco, szerviz. Ha érdekel valakit akkor emil.
Ha jól láttam kínál már a Nistune panelt R33-hoz is, abban csak egy pipa, és utána lehet egy kis erőt is hozni. Valami kis csillag mintha lett volna, szóval el kell olvasni.
Hát, megválaszolva meglett, de sajnos igazi megoldást még nem kaptam rá, mert egyik se működik, most pl beszereztem egy sky-bol egy limiter kiiktatot kis cuccot amit bekell ett forrasztani ecuba, ami mph- alakitja át a jelet, de sajna ezzel is ugyanazt csinálja...már 3-ba 4800-as fordulatnál elveszi ugyanugy a benzint mint 180nál, minta fordulathoz lenne kötve vagynemértem...
hello, szerintetek ha az ecunál az 5th gear position switch kábelt elvágnám megszünne a 180-as jdm korlát? Vagy ez pontosan milyen visszajelzest ad az ecunak? Logikusan vegingondolva akkor azt hinni az ecu hogy 4-be van még...vagy? baromság? Köszi, üdv.
Ja és még valami. van egy S13 G-orr komplett lökhárítóm eladó. Indexekkel, sárvédő toldatokkal. Piros színű. Egy-két apró karc van rajta, mert használatban volt, de semmi komoly.
Szevasztok.
Régebben ígértem, hogy számot adok az S14-em RB25-ösítésének folyamatairól. Szóval lassan a végéhez érek vele. A héten beindult, és egész ígéretesnek tűnik. Majd a vallatásnál kiderül , hogy milyen is lett valójában. Ami új a dologban, hogy megpróbálom hivatalosítani a forgalmiban az RB mocit. Izgalmas lesz, de úgy tűnik van rá megoldás. Majd erről is beszámolok még.Ha vaki küzdeni akar ilyesmivel tudok majd segíteni ha bejön az én variációm
1jz blokk- 7-800 ezer, manuál válto is van vagy 500ezer, munkadíjak, új telifény stb....