Nissan 200SX
aktuális téma

V. NISSAN 200SX Találkozó és Pályanap 2012.06.30. Kakucs Ring
Összefoglaló és videók linkje hamaraosan ide kerül.
IV. NISSAN 200SX Találkozó, 2011.06.25. Kakucs Ring Összefoglaló
Official Video az eseményről
Összefoglaló és videók linkje hamaraosan ide kerül.
IV. NISSAN 200SX Találkozó, 2011.06.25. Kakucs Ring Összefoglaló
Official Video az eseményről

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
12-ért nem is lenne rossz bolt, főleg hogy convertible. 

GTR-ben is vannak francia alkatrészek. :) Nem tudok problémáról.
Enyém 43 as :D
japán motyokból van ez az auto összerakva, vagy francia ipari hulladék motyok is akadnak benne?
japán motyokból van ez az auto összerakva, vagy francia ipari hulladék motyok is akadnak benne?
Láttam ma Szegeden a hofehér G37 est amit csináltatok, valami kibaszott szép
egyik autokereskedő srác mondta hogy 12 milláért lehet megválna a tulaj tőle :D
Meg van ott a kereskedésben egy fehér g35, csak automata, meg valami bűn ronda szürkés belsőtérrel. 3 misibe adná

Meg van ott a kereskedésben egy fehér g35, csak automata, meg valami bűn ronda szürkés belsőtérrel. 3 misibe adná
Szerintem 10-15liter között ehet egy ilyen. Persze biztosan lehet járni vele 7-el és 100-al is, kinek milyen a cipője.
Akinek van dicséri. Én régóta szeretnék, most kezdenek elfogadható áron lenni. (így hogy kiöregednek :))
Akinek van dicséri. Én régóta szeretnék, most kezdenek elfogadható áron lenni. (így hogy kiöregednek :))
350Z ről van valakinek tapasztalata?
Tudom az már 3m feletti kategória, de tavaszig ráérek.... kitudja, lehet nyerek a lottón.
ízig vérig nissan, vagy már akad benne renault motyó is? elektronika, villamos bajok vagy más egyéb tipus hiba? várható átlagfogyasztás?
ezt a hangot nehéz nem szeretni
Tudom az már 3m feletti kategória, de tavaszig ráérek.... kitudja, lehet nyerek a lottón.

ízig vérig nissan, vagy már akad benne renault motyó is? elektronika, villamos bajok vagy más egyéb tipus hiba? várható átlagfogyasztás?
ezt a hangot nehéz nem szeretni

Jut eszembe, van egy vadonat új CAS-om, tartaléknak megvettem magamnak, de van az a pénz, amiért megválok tőle, ha valakinek kell.
Nincs semmi baj a CA blokkal. Enyém most kapta meg a koronát, nagynehezen harmadikra megérkezett az új O2 szenzor, hiába, 1x éves volt a régi...
Olyan szépen jár hogy újból beleszerettem
Előtte néha beleköhögött az alapjáratba, laikus észre sem veszi. Most, ha nem lenne eleve ferde a motor, megállna rajta egy érme élével alapjáraton
Van benne 400 km.
Nem minden a max lóerő, úriember ad az eleganciára is...
Olyan a hangja hogy szégyenlem a koromat, 20 éve mennyit csajoztam ezzel
Olyan szépen jár hogy újból beleszerettem

Előtte néha beleköhögött az alapjáratba, laikus észre sem veszi. Most, ha nem lenne eleve ferde a motor, megállna rajta egy érme élével alapjáraton

Nem minden a max lóerő, úriember ad az eleganciára is...
Olyan a hangja hogy szégyenlem a koromat, 20 éve mennyit csajoztam ezzel

Én szememben mindkét motor jó, csak tisztességesen kell összerakni. Nekem jobban tetszik az SR karakterisztikája, viszont az ikerhimbás megoldása nem túl jó. Azzal is együtt lehet élni.
CA-ból mivel nem alu könnyebben lehet építeni elmebeteg 3bárral fújt 10000-ig forgatott ALS-es, rajtprogramos autót csinálni. SR egyenként mindegyiktől meghalna.
Most építettünk egy CA20-at (nem írtam el) ALS-el, rajtprogival. 4100RPM-en megvan a 2bár, 7000RPM-en még megvan mind. Elég szigorú.
CA-ból mivel nem alu könnyebben lehet építeni elmebeteg 3bárral fújt 10000-ig forgatott ALS-es, rajtprogramos autót csinálni. SR egyenként mindegyiktől meghalna.

Most építettünk egy CA20-at (nem írtam el) ALS-el, rajtprogival. 4100RPM-en megvan a 2bár, 7000RPM-en még megvan mind. Elég szigorú.

Épp azt akartam írni az imént, hogy szerintem nem a ca blokkal van a baj, hanem a lefosott, igénytelenül megcsinált motorokkal.
Nem hangzik túl jól....
Ja, és van egy gyári S14, aminek kijött egy hajtókarja a blokkból. Valószínű hasonló szitu lehetett, csak ő még a kopogást sem hallotta. Ez a második lyukas SR20 blokk. Valakinek alu árban? :)
Akkor nem unatkoztok. 

Sajnos azzal tisztában kell lenni, hogy a 10-15-20éves sport autók, ha nem megbízható forrásból veszik őket rejtegethetnek nagy-nagy költségeket.
Most S14 dömping van nálunk. 3db S14A, 4db S14. :)
Az egyik S14A tök szép megkímélt állapotú, gyári érintetlen motortér, ránézésre keveset futott sosem babrált. Csak egy hibája van. Csapágyas. A motor belseje tele van olajsárral, lerakódással, a vezérműtengely kopott. Valószínű az előző gazdák nem vették komolyan az olajcserét.
Most S14 dömping van nálunk. 3db S14A, 4db S14. :)
Az egyik S14A tök szép megkímélt állapotú, gyári érintetlen motortér, ránézésre keveset futott sosem babrált. Csak egy hibája van. Csapágyas. A motor belseje tele van olajsárral, lerakódással, a vezérműtengely kopott. Valószínű az előző gazdák nem vették komolyan az olajcserét.

Sok mindent kell fontolóra vennem, köztük azokat is amiket írtál.
Nehéz döntés lesz.

Nehéz döntés lesz.
Skyline GTS-T, meg GTT nem egy GTR. Azokra is rá kell költeni szépen, hogy menjenek is. 6 hengeres autóba minden kicsit többe kerül. Ha gyári autó kell vágjál bele, ha élményautó 3M kevés lesz egy Skyline-hoz.
Magyar kínálatot már végignyálaztam, néztem a Tiedet is, de ha már jobbkormány akkor Sky is lehetne.
Tél folyamán keresgélek, hogy tavaszra legyen.... nem akarom elsietni.

Tél folyamán keresgélek, hogy tavaszra legyen.... nem akarom elsietni.
A hirdetést is úgy írtam, hogy nem csak driftautó ez. Lehet full utcai autóként használni, ami nagyon sokkal gyorsabb mint egy alap Skyline GTR, 350Z, EVo, STi stb.
Van benne jó futómű, de nincs vágva a csonkállvány. Lehet vele pályázni, driftelni is akár.
Vannak benne Bride és Sparco dönthető ülések, a motor teljesen újra van építve, jössz és most még mindig meg tudod nézni!
Van benne jó futómű, de nincs vágva a csonkállvány. Lehet vele pályázni, driftelni is akár.
Vannak benne Bride és Sparco dönthető ülések, a motor teljesen újra van építve, jössz és most még mindig meg tudod nézni!
Ját 3 Millából egy jó alap 350Z-t sem kapsz. A 280Lóval nem túl fürge, de azért szerintem egy jó túraautó.
Ha veszel 2M-ért egy szép magyar balos S14-et, a maradék 1M nem biztos, hogy elég, hogy mindent megvegyél rá. Felni, gumi, cuccok 300Lóhoz, kipufogó stb stb.
Ha megveszed az én autómat, kapsz egy kész verdát, magyarosítással együtt is marad még pénzed, csak ugye az jobbkormányos. Megegyezés kérdése, hogy akár bodykittel 18*9" felnikkel kapjad ilyen áron.
S14
Ha veszel 2M-ért egy szép magyar balos S14-et, a maradék 1M nem biztos, hogy elég, hogy mindent megvegyél rá. Felni, gumi, cuccok 300Lóhoz, kipufogó stb stb.
Ha megveszed az én autómat, kapsz egy kész verdát, magyarosítással együtt is marad még pénzed, csak ugye az jobbkormányos. Megegyezés kérdése, hogy akár bodykittel 18*9" felnikkel kapjad ilyen áron.
S14
Nem akarok driftelni, vagyis most még azt gondolom 

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!