Ultimátum? Kemény szó, de az állapot is ami az országban tuning néven elharapódzott.
Az ultimátum az enegedélyel rendelkező cégek és hatóságok részéről indul mostmár, a sufnyituning ellen.
Mindennemű anyag és műszaki ismeretekkel nem rendelkezők nyúlkálnak bele a tuning szakmába.
Elfelejtve, hogy veszélyes üzemről van, szó!
A szaktudás hiányt a biztosítók, és KPM is kezdi unni a sokasodó gondjaik miatt.
A sok pórúljárt személyről nem is beszélve.
Mentek az olcsó ajánlatok után, ami nagyon sokba volt a végére.
Ettől sokkal keményebb amikor tömegkarambóllal végződik. ( leszakadó lökhárító)
A legnagyobb trauma akkor éri majd az építtetőket, amikor a vizsgán az eredet papírt kérik majd.
Amennyiben az EU-s rendelkezések lépnek életbe, onnantól csak TÜV-ös termék kerülhet a verdákra.
Magyar TÜV-ös gyártó nem is lesz, hisz a piacukat már most tönkreteték az illegális gyártók.
Az ÓLCSÓ árú helyre hozatalára se marad lassan szakember, hisz a fent maradás érdekében, váltanak.
Jelenleg is sok be se vállalja a szutykot.
Silány alapanyagból, megfelelő rétegzés, kidólgózotság, tartórendszer kialakítás nélkül készülnek.
Papír vékony, féltonna, beton elem, szakad vagy töredezik.
Egyszóval, minden elismerés a festőknek.----Így alakulnak ki a vezető tunerek az országban. KIVÉVE EGYESEKET!
Ezt a tükröt nyíltan odakellett tartani a közelgő nagy évadnyitó buli előtt.
Hova tartunk?---- Románia?----Ukrajna?
Rengeteg silány termék árasztotta el a piacot külföldről, is.
Ott is egy érv a domináns: Profit
Ha valaki okul belőle, jó!
Ha nem, az se gond. ----Majd fog!!!
Addig is róják az utakat a cukormáz verdák.
rengetegen csodálkoznak mikor bekerülnek pl az igénytelen tuning forumba itt a cs-n pedig nem csoda bevallom én se mondom hogy szuper a verdám tudom igénytelen tuning de sajna én soha nem leszk olyan pénzes hogy megtudjam fizetni az igényes munkát szoval sajna megmarad nekem is meg sokaknak is az igénytelen tuning ágazata
engem nem zavart az ,hogy egy olyan szervíz (igaz magán szerelőm van a kocsihoz) de egy vezérműszíj, olaj szűrő ,légszűrő ,olaj, pollenszűrő csere ne ért volna meg 75 000 ret
igen sajnos az emberek nagyrésze így van vele,
az én Corsám cska a legjobbat kapta eddig, ami az élete első 3 évében nem volt elmondható, mert elég szörnyű kínok között ment keresztül a kicsike, mire hozzám került
Hát itt van elásva az egész dolog,ez a bajok fő forrása... csak arra figyelnek a népek,hogy olcsóóó,akcióóó,mégolcsóóób...
és a minőség? Á biztos nem szar
hát jah ebben is van rácio de sokan ugy vannak vele hogy nem gyüjtik inkább össze a kicsivel több pénzt hanem megveszik az olcsót meg sokmindenre nem is kapsz nagy választékban alkatrészt akkor csináltatni fogsz és persze kihez mész aki olcsón dolgozik
Hát persze olyan szinten az ember a hibás de én azokra az emberekre gondolok akik mások inkább olcsobb munkáit vásárólják az természetes hogy az ilyet le kéne lőni aki ilyen gány munkákat ad ki a keze közül minden bűntudat vagy hasonló nélkül