---ULTIMÁTUM!---

aktuális téma
---ULTIMÁTUM!---

Ultimátum? Kemény szó, de az állapot is ami az országban tuning néven elharapódzott. Az ultimátum az enegedélyel rendelkező cégek és hatóságok részéről indul mostmár, a sufnyituning ellen. Mindennemű anyag és műszaki ismeretekkel nem rendelkezők nyúlkálnak bele a tuning szakmába. Elfelejtve, hogy veszélyes üzemről van, szó! A szaktudás hiányt a biztosítók, és KPM is kezdi unni a sokasodó gondjaik miatt. A sok pórúljárt személyről nem is beszélve. Mentek az olcsó ajánlatok után, ami nagyon sokba volt a végére. Ettől sokkal keményebb amikor tömegkarambóllal végződik. ( leszakadó lökhárító) A legnagyobb trauma akkor éri majd az építtetőket, amikor a vizsgán az eredet papírt kérik majd. Amennyiben az EU-s rendelkezések lépnek életbe, onnantól csak TÜV-ös termék kerülhet a verdákra. Magyar TÜV-ös gyártó nem is lesz, hisz a piacukat már most tönkreteték az illegális gyártók. Az ÓLCSÓ árú helyre hozatalára se marad lassan szakember, hisz a fent maradás érdekében, váltanak. Jelenleg is sok be se vállalja a szutykot. Silány alapanyagból, megfelelő rétegzés, kidólgózotság, tartórendszer kialakítás nélkül készülnek. Papír vékony, féltonna, beton elem, szakad vagy töredezik. Egyszóval, minden elismerés a festőknek.----Így alakulnak ki a vezető tunerek az országban. KIVÉVE EGYESEKET! Ezt a tükröt nyíltan odakellett tartani a közelgő nagy évadnyitó buli előtt. Hova tartunk?---- Románia?----Ukrajna? Rengeteg silány termék árasztotta el a piacot külföldről, is. Ott is egy érv a domináns: Profit Ha valaki okul belőle, jó! Ha nem, az se gond. ----Majd fog!!! Addig is róják az utakat a cukormáz verdák.

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77
///E30
2008. március 20. 21:12
xela
2008. március 20. 21:11
Drága a doki, de nem vezetném le az asszony szülését, mert nem értek hozzá.
RAPtile
2008. március 20. 21:11
igaz persze, meg cylon-nak is értem a válaszát, nem szítom itt a témát, meg nem állok sehova sem, de Én is arra a cuccra értem a dolgokat, ami ott-akkor jól néz ki, kifizeted, és mégis reped és pattogzik utána... (hamár lökösről beszélünk és túlteng itt a xela werbung ) hegyezzük ki ezt a TOPIC-ot inkább a cégekre, kontár "mesterekre", mint inkább a szegényebb "tuningerekre"
xela
2008. március 20. 21:10
Hívd fel a miskolci Alians Hungáriát, miért kellett 28-misit kifizetniük!
Itt rég nem arról van szó, hogy egy-két hazai gyártónak nemtetszik a dolog.
Már rég a hatósági szintem mozog, és csak gyórsítja az EU-s rendelkezések behozatalát.
Akkor a verdák 70-80%-a szétbontásra kerűl majd.
Mivé lessz a magyar tuning élet?
sasavr6
2008. március 20. 21:10
én azt nem értem ,miért kell eröltetni ezt a sok üvegszálas bojlert minden egyenge fos autóra már elnézést... ha nincs pénzem nem aggatom tele minden nevetséges sz@rral, mondjuk ha van akkor pláne nem.... 4 szép felni ,ültetés és qssss dehát ezek nagyon drágák inkább maradjon a 165-ös gumi , gyári futómű szarrá spoilrezve mert az qrva olcsó...... kb ugyanannyi..
edwer6
2008. március 20. 21:09
persze
ez viszont jogos, mert pl magamnak, ha csinálnám, akkor biztosan meglenne az anyag benne, de ha én csinálnám, másnak, akkoris meglenne benne az anyag, de ne legyen vele gondja, igaz ezzel csak én vagyok így szerintem de ami fer az fer
///E30
2008. március 20. 21:08
elhiszem,hogy benne van szíve-lelke és ezt el is ismerem,ezzel semmi problémaDe ha nincs otthon az adott szakmában,nincs tapasztalata akkor nem kötelező erőltetni! Elsőre nem sikerül,persze,hogy nem..érdekes is lenne! Ez nem éppen olyan mint a biciklizés...
ChPh
2008. március 20. 21:08
hát nem tudom, nem 1 ismerősömnek van ilyen árkategóriájú (nem mondom, hogy ilyen minőségű is) lököse, semmi bajuk, van olyan, ami balesetet is kibírt:)
cylon
2008. március 20. 21:07
ez így van, de az is bekephatja aki ilyen xart ad el szerencsétlennek, hogy a maga haszna nagyobb legyen......
xela
Vissz!
Addig nyújtozkodik az ember, ameddig a takaró ér, és spóról.
A sar mindíg drágább lessz.
davidsz
Lehetne a fórum bevezetője:

Gagyituning, avagy amit a KPM és a rendőrök nem néznek jó szemmel. egyserűsítve : életveszélyes tuning.

Majd amikor ilyenekkel lesz a baleset, meg a hasonló gány futóművel fékkel ...
///E30
2008. március 20. 21:06
továbbra is magamat tudom ismételni,ha nincs rá pénze ne csinálja..nem kötelező! Luxusvillát is sokan szeretnénk mégsem kezdjük el megépíteni magunknak
edwer6
2008. március 20. 21:06
én ezzel az egésszel Raptile melett állok, hogy aki elkezdi csinálni a kocsija lökhárítóit, meg küszöböt, lehet hogy a szívét lelkét beleteszi, úgy igyekszik, de lehet nem sikerül elsőre
könyörgöm senkinek nem mehet minden elsőre
xela
2008. március 20. 21:05
Másik rész:
----30000-ért löki, és újból és újból és újból szaladgálni, javíttatni, fényeztetni!

MENNYIBE KERŰLT AZ OLCSO?
RAPtile
2008. március 20. 21:04
Nekem nem kérdésem van, csak egy fiktiv story:
vagyünk egy átlag fiatalt; keressen vagy 80-90.000-ezret, egyen, igyon, éljen pl. albiban, legyen nője de szeresse szívből a tuningot, szeresse a szép optikát! - megcsinálod neki mindenestől normálisan a kocsiját, hogy még élni is tudjon?!? - nem biztos...
Nem bántás, érted/értitek, csak rakjuk helyre, hogy miért van ennyi fos az utcákon!
cylon
///E30
Azért,ha az itt lévők 90%-a nem vágja mit kell nézni a képeken az igencsak szomorú Már csak azért is,mert elvileg autótuning portálon vagyunk vagy mifene...
xela
No koment.
Bocs.
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77
Összesen 1610 találat 81 oldalon