A Top Gear a VR6-ról"Minden idők egyik legjobb Volkswagen motorja, az újságírók által a mai napig a fellegekbe magasztalt VR6. A 2,9 literes, 190 lóerős blokk a soros és a V-motorok minden előnyét kombinálta. A V-motor hengerei csupán tizenöt fokban dolgoztak egymás mellett, így kisebb módosításokkal, de elfért a hat henger azon a helyen, ahol eddig csupán négy volt. A hat henger viszont csodálatosan szól, bugyborékol, üvölt, durrog, morog. A lényege a sokoldalúság. Kevés énekes van, aki egyszerre képes hörgős metálra és romantikus balladákra. A VR6 hangja viszont minden napra tartogat újdonságot.
Richard Hammond a Top Gear műsorvezetője tökéletesen fogalmazta meg: a VR6 azért egy csodálatos teremtés, mert nem túl régi ahhoz, hogy nehézkesen, öreg autósan viselkedjen, de nem is olyan új, hogy tele legyen elektronikával, ami elrontja a kocsi és vezetője harmóniáját."
Figyelj már papa: ültél te már VR6 Golfban, Corradoban, Ventoban vagy bármilyen VR6-ban? Mert azért ekkora marhaságot nem kéne írni de még csak gondolni se!!! Hol láttál te ideáig gyorsulásit? Csak honda találkozón? Mer hogy neked a hondán kívül nem létezik más tragacs az biztos! Ja és hogy egy gyári integra lenyom egy gyári VR6-ot, abba szerintem semmi csoda nincs. Mert rohadtul de nem egy idős a két technika és nem is egy kategória. A másik felére pedig hogy"egy GYÁRI VTI is elpüföli" arra csak ennyit tudok: De ha találsz egy olyan GYÁRI mégegyszer mondom GYÁRI vti-t aki menne egy kanyart mondjuk az enyémmel szólj és megoldjuk!!!!!!!!!!!!!!
Akkor is a 2.9 Vr6 Corrado az isten ezt megmondhatja az a 30 ember aki eddig ült a kocsiba és hiába eszik 20 litert a nyomaták az nyomaték ez nem nyúlik barátaim, ez húz!
okok semmi gong!!
Én most is azt mondom hogy diesel auto mert ma benzin árak mellet...
szóval ne vitázzunk!
Ezt senki nem fogja eldöntni és örök vita lesz a téma!!
Ezzel tisztában vagyok magyarországon szerintem nem találsz olyan GSI, GTI, VR6 stb-t ami legalább 1szer nem volt totálra törve, vagy nincs széthajtva a motorja. Aki ilyet vesz az azért veszi hogy nyomja.
De ha gondolod leirom ujra hogy mit irtam az elején, kb iylesmit: Jó a VR6, megy, hangja van, hörög, de ÉN többet vártam egy 2.8-as V6-os motortól.
Szerintem ebben semmi nagy fikázás nem volt.
Akkor kezdjük hogy a cikkben a tulajdonos hasonlitotta a honda technikáját a golféhoz (fék) tehát ott kezdödött. És én nem észoszto kommentet irtam hanem az én véleményemet a vr6ról, nem irtam oda hogy ezt most mindenkinek el KELL fogadnia, és mindenkinek igy kell gondolnia mostantol a vr6-ra.
ájjj nem mondtam hogy szar suzukis!!
De ez sok mindentől függ mert pl mo-n nem sok joállapotu van meg rengeteg olyan van amit már vagy 2xer ronggyá törtek!!
Lehet hogy "csak" egy szar suzukis vagyok, de mint irtam a hozzászólásban, vezettem már vr6-ot és tudom hogy mire képes. Légyszives ha idézel akkor pontosan tedd.....
Köházi Karcsi 2-es golfja? Egyszer vitt egy kört nagyon brutál. Kinnt szigeten meg ment egyet egy subaruval. Rajtra akkorát ugrott a golf mint állat, de a végére a subaru volt a jobb.....