A Top Gear a VR6-ról"Minden idők egyik legjobb Volkswagen motorja, az újságírók által a mai napig a fellegekbe magasztalt VR6. A 2,9 literes, 190 lóerős blokk a soros és a V-motorok minden előnyét kombinálta. A V-motor hengerei csupán tizenöt fokban dolgoztak egymás mellett, így kisebb módosításokkal, de elfért a hat henger azon a helyen, ahol eddig csupán négy volt. A hat henger viszont csodálatosan szól, bugyborékol, üvölt, durrog, morog. A lényege a sokoldalúság. Kevés énekes van, aki egyszerre képes hörgős metálra és romantikus balladákra. A VR6 hangja viszont minden napra tartogat újdonságot.
Richard Hammond a Top Gear műsorvezetője tökéletesen fogalmazta meg: a VR6 azért egy csodálatos teremtés, mert nem túl régi ahhoz, hogy nehézkesen, öreg autósan viselkedjen, de nem is olyan új, hogy tele legyen elektronikával, ami elrontja a kocsi és vezetője harmóniáját."
A részletekre nem adunk...informatikus vagy nőgyógyász...ugyan már...a lényeg, hogy tuti a gép és a cikk írója (aki, mintha küzdene kissé a magyar helyesírás szabályaival ) tényleg ír pro/kontra dolgokat a VR6-tal kapcsolatban. Másfelöl meg jól bemutatja, hogy mennyit is kell leszurkolni azért, hogy egy ilyen gép még ma is, közel gyári állapotú legyen és külföldről behozva gurulhasson hazánk igen jó útjain.
Összességében jó a cikk, jók a képek és minőségi az autó. Használd sokáig, vigyázz rá és remélhetőleg majd a fiam vagy az unokám meg tudja majd venni nekem nyugdíjas koromra ....főleg ha megérem....
ha sokat állt a motor, jó bejáratni ismét. az alkatrészek "megszokják" egymást. Anno egyik kocsim állt 2 évet, az első kb 500-1000 km-en elég szar volt, aztán minden megint a régi lett.
Másik dolog: elvileg lehet úgy fúratni, hogy egy minimális (500-1000 km közti) bejáratás kell csak, hogy az alkatrészek összekopjanak. Kedves barátim kocsijában is a versenymotorok mindig így kerülnek kialakításra, nincs bejáratás, azonnal használatra készek.
egyébként, aki csinálta a motorokat, mondta nekem, hogy igazából arra kell figyelni, hogy változó legyen a terheleés bejáratás alatt: élő példa: ki kellett mennie németbe, előtte felfúrta a motorját. A sok autópályás monoton forgatás miatt kissé megviselte a motort a dolog, hazafele be is állt. nem azt mondom, hogy mindenki járhat így, de benne van a pakliban. egyébként mindenki mást mond totalcaron volt egy cik erről, ott az "öreg gurú" 10 ezret mondott...
én eddig minden kocsim így járattam be: első etzer kímélős, 2500 max 3000 pörgő motor, aztán 1000-1500 km közt azért mehettünk 4000 alatt is, utánna olajcsere, majd akár nyélgázon. egyikkel sincs semmi problem, sőt az egyik per pill versenyautóként él tovább, csak a hengerfej lett mókolva rajta. a motor tökéletes.
Én is 3000-et mentem tojáson, szenvedés volt! Nagyrészt autópályán, egyenletes sebességgel.
Ja, hát Bp-en sose lesz bejáratva, el kell vele járkálnod hosszú távokra, kirándulgatások, kis autókázások.
Összességében jó a cikk, jók a képek és minőségi az autó. Használd sokáig, vigyázz rá és remélhetőleg majd a fiam vagy az unokám meg tudja majd venni nekem nyugdíjas koromra