A Top Gear a VR6-ról"Minden idők egyik legjobb Volkswagen motorja, az újságírók által a mai napig a fellegekbe magasztalt VR6. A 2,9 literes, 190 lóerős blokk a soros és a V-motorok minden előnyét kombinálta. A V-motor hengerei csupán tizenöt fokban dolgoztak egymás mellett, így kisebb módosításokkal, de elfért a hat henger azon a helyen, ahol eddig csupán négy volt. A hat henger viszont csodálatosan szól, bugyborékol, üvölt, durrog, morog. A lényege a sokoldalúság. Kevés énekes van, aki egyszerre képes hörgős metálra és romantikus balladákra. A VR6 hangja viszont minden napra tartogat újdonságot.
Richard Hammond a Top Gear műsorvezetője tökéletesen fogalmazta meg: a VR6 azért egy csodálatos teremtés, mert nem túl régi ahhoz, hogy nehézkesen, öreg autósan viselkedjen, de nem is olyan új, hogy tele legyen elektronikával, ami elrontja a kocsi és vezetője harmóniáját."
Szerintem meg jó nagy szarba kerültem volna, mert egyrészt nem vagyok perfect, hogy ott lepapírozzuk a szitut vagy ha rendőr jön. Másrészt kapásból megbukok, hogy mi a faszt kavarok ott magyar rendszámos autóval 3 év folyamatos munkaviszony után!!!
Akkor let volna szerencséd ha törik!!!!!!!,
Tudod ilyen roty stilusba kaptál volna vagy 3-4 ezer eurót, azért meg már lassan R32 jár kis pótlással....egyik spanom E46 lekorhat bmw jébe csak ugy beletolattak, 20cm karc pici horpadás amit ithol kb ajtócsrével telifénnyel is 30 bol meg lehet uszni.....
Na kifizetet neki a német 2000 EURÓT a pofám leszakad.......
Velem kb 3 hete esett meg, még kint Tirolba, hogy elágazóba állva, belém gurultak hátulról. Az ideg lefosott egyből, kiugrok az autóból, mutogatom az öregnek mi a faszt csinálsz, de még nem is láttam mi sérült. Hát szerencsére semmi. Még a fényezés sem karcolódott meg. Hihetetlen.
Találkozóról hazafelé még kerülnöm kellett egyet. Szlovák úton felújítás miatt csak egy sáv járható. Megállok, üresbe rakom, és várok. Egyszer csak egy csattanást hallok hátulról és már várom hogy nálam mi reccsen. Szerencsére egy terepjáró állt mögöttem és nem tolták nekem, de azért beszartam egy pillanatra. Rendszeresíteni fogok egy baltát meg egy ásót a kocsiba. Ha valaki belém jön, azt agyonütöm és elásom az út szélén.
reménytelen az utolsó pillanatban ilyet szerezni, külföldről megrendelve már késő...úgyhogy a kérdésem az, nincs valakinek 56mm átmérőjű BBS kupakja? gyári felnik kupakjainak is ez a mérete...esetleg kölcsönbe is a golf-találkozó időtartalmára, nagyon megköszönném
Érdemesebb vinni valamit. Tavaly ettem egy gyrost, de nem érte meg az árát, vicc ami ott megy. Ugyanez elmondható a Hungexpo területén lévő büfékről is.
voltak ilyen kis büfék, a legtöbb esetben ehetetlen volt a kaja tavaly és tavaly előtt is... gyros tál pl nyers volt mindkét esetben. idén én inkább viszek kaját
Tumultus azért lesz, sorba kell állni a regisztrációs sátornál is meg ha akarsz mosatni ott is, aztán a területre behajtva már irányítanak és leparkoltatnak. Bár tavaly is a megadott idő után jutottunk be, meg sokan mások is.
Amúgy meg kellene mindkét gép.