Hárombetűs Királyság:TDI
aktuális téma

Várunk minden kedves Dízel őrültet!
A korom és a nyomaték legyen Veletek!
A sok füst és a korom (nem minden esetben) az ERŐ jelképe!
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Ha valakit érdekel,van eladó GTB1756VK turbóm 1.9TDi-re alakítva eladó jó állapotban

Eladó gt1749va labda nélkül, nem lóg nem eszi az olajat!2002 a4 130lovas turbó!45e Privben.
Olyan mintha benzinesnél fals levegő lenne , de itt nem jellemző :) Rá kell próbálni a sebesség jeladós feladatra.
Bocs az ismétlésért, véletlen volt.
Köszönöm a hozzászólást, esetleg valaki más tud valakit?

Köszönöm a hozzászólást, esetleg valaki más tud valakit?
Mondjatok nekem egy jó és megbízható szerelőt Szombathelyen, vagy a közelében, aki az említett hibát orvosolni tudná. Köszönöm!
...sajnps még pesten sem tudok...
Mondjatok nekem egy jó és megbízható szerelőt Szombathelyen, vagy a közelében, aki az említett hibát orvosolni tudná. Köszönöm!
Nekem az 1.5td Corsám kb 1 tekerést bírt el és hozzá 1bar-os nyomáson ment a mini turbója plusz kapott egy coolert is meg kipufogót és lazán kibírta csak arra kellett figyelni hogy huzamosabb ideig nem szabadott teli gázon menni.

Az a fél menet meg se kottyan neki
1 nél többet ne tekerj rá, szétkúrja az adagolót.
Tesóm német motoros 1.7 esét 3 egészet csavartunk, bírta gond nélkül, 3 év után az adagolóban a dugattyú adta meg magát, bár ott már tekerni kellet a turbón is, met bedadogott a sok üzemanyagtól

1 nél többet ne tekerj rá, szétkúrja az adagolót.
Tesóm német motoros 1.7 esét 3 egészet csavartunk, bírta gond nélkül, 3 év után az adagolóban a dugattyú adta meg magát, bár ott már tekerni kellet a turbón is, met bedadogott a sok üzemanyagtól

Isuzu azért annyira nem rossz
15 éves motor lehet nem fogja kultiválni,de legalább addig jobban megy

15 éves motor lehet nem fogja kultiválni,de legalább addig jobban megy
hy, van egy kérdésem, igaz nekem csak egy szaros opelom van 1.7td (isuzu)
azt vettem észre ha egy picit tekerek a füstcsavaron, kb fél menetet akkor egészen megtáltosodik. igaz az alapjáratot visza kell vennem..
maradhat igy is szerintetek? nem megy szét a motor? :)
azt vettem észre ha egy picit tekerek a füstcsavaron, kb fél menetet akkor egészen megtáltosodik. igaz az alapjáratot visza kell vennem..
maradhat igy is szerintetek? nem megy szét a motor? :)
Sziasztok!
Egy kis tanácsra lenne szükségem a következőkben:
Adott egy Golf IV. 1.9 TDI (110 le). A következő hibajelenséget produkálja. Ha lassítok/gurulok az autóval üresben, akkor alacsony sebességnél, úgy 30-35 km/h-nál elkezd egyenetlenül járni a motor és rázkódni kicsit. Amikor megállok, akkor újra szépen és egyenletesen jár a motor. Sebességben soha nem csinál ilyet, az autó jól megy, egyéb hiba nem tapasztalható. Kb 5e Km-rel ezelőtt lett teljesen felújítva az adagolóm Gödöllőn, teljesen vezérlés cserélve lett, valamint az összes szűrő és folyadékok cserélve. Mi lehet ennek az oka?
Hallottam már több helyről ilyet, és állítólag ha a sebességjeladó csatlakozóját lehúzzák a váltóról, akkor megszűnik a hiba. Viszont nyilván azért így egyfolytában nem jó járni...
Néha csak jól jön az ha az ember látja az adatokat/sebességet. :)
Előre is köszönöm a tippeket és segítséget! ;)
Egy kis tanácsra lenne szükségem a következőkben:
Adott egy Golf IV. 1.9 TDI (110 le). A következő hibajelenséget produkálja. Ha lassítok/gurulok az autóval üresben, akkor alacsony sebességnél, úgy 30-35 km/h-nál elkezd egyenetlenül járni a motor és rázkódni kicsit. Amikor megállok, akkor újra szépen és egyenletesen jár a motor. Sebességben soha nem csinál ilyet, az autó jól megy, egyéb hiba nem tapasztalható. Kb 5e Km-rel ezelőtt lett teljesen felújítva az adagolóm Gödöllőn, teljesen vezérlés cserélve lett, valamint az összes szűrő és folyadékok cserélve. Mi lehet ennek az oka?
Hallottam már több helyről ilyet, és állítólag ha a sebességjeladó csatlakozóját lehúzzák a váltóról, akkor megszűnik a hiba. Viszont nyilván azért így egyfolytában nem jó járni...

Előre is köszönöm a tippeket és segítséget! ;)
Talán előtöltés.
Sziasztok!Van egy 1z ventóm és apróbb problémák vannak vele.2500-as fordulat felé már felesleges pörgetni mert nem megy jobban,a motorja szinte olyan halk,mint egy benzinesé és halvány kéket füstöl,de az olajat egyáltalán nem eszi.Ha valaki tudna tanácsot adni azt megköszönném.Előre is köszönöm a válaszokat!
Esetleg tudsz nekem ajánlani egy megbízható embert aki meg tudná csinálni nekem valahogy Szombathely közelében? Félek, hogy itt egyből turbot cseréltetnének velem, vagy valami hasonló szemét dologgal állnának elő. Elég sok a rossz tapasztalatom sajnos a helyi "szakikkal". Tisztelet a kivételnek!
Elkormolódik a légrendszer , a szívócsövön pl 30 as luk helyett van egy 8 as fúrónyi :)
VAG commal olvasni , és ellenőrizni az élő adatokat , ha pc-s verzió az jobb , mert az adattáblák mellé berakja hogy mennyinek kellene lennie. KB azonnal kiderül miujság van.
Értem, tehát az első dolog hibakód olvasás. Akkor valószínű, hogy túl kicsi, vagy túl nagy a turbonyomás? Turbo nem hullhatott szét? Akkor a következő kérdésem: Tudtok nekem egy megbízható szerelőt ajánlani Vas megyében, vagy Szombathelyhez közel, aki megcsinálná nekem, meg beállítaná szépen amit kell?
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
Ha kezd megszorulni a geo akkor os adhat olyan lefujos hangot mint par hettel ezelotti videokban?
elvileg adhat nem? mert a geo nem nyit elegge es szukben marad...