Hárombetűs Királyság:TDI
aktuális téma

Várunk minden kedves Dízel őrültet!
A korom és a nyomaték legyen Veletek!
A sok füst és a korom (nem minden esetben) az ERŐ jelképe!
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
kutinnyu2
2013. március 30. 08:35
Ezt mondja egy olyan gyökér aki szuzukiból szállt ki. :) A kocsit reggel használtam, mire őfelsége idejött nem volt körbenyalva. Minden javításról megvannak a számák, le se szarta, még be sem indítottuk. :) Gondolom ő egy igazi szakember. Annyit használom a kocsit télen, hogy az ültetés és a 18-as felnik le sem kerültek róla. Ha valakit komolyan érdekel szívesen körbefényképezem. Azt hogy ő egy pesti paraszt, én meg egy 800 lelkes falun lakom, és a Győri audiban oktatom a jövő munkatársait, az biztos nem jelent semmit. Ilyen buzeráncsot többet nem várok autót nézni! :) A referencia autóimról szívesen mutatok képeket. :)
Én nagy ívben elkerülném ezt a motor és váltó párost!
Ha minden a helyén van, kicsit szar leolvasni.
A Tiptronic nem a hosszú életéről híres és nem olcsó a javítása
3.0 adagolós TDI?
Azt mibe rakták?

Azt mibe rakták?
AZ összes 2.5 3.0 TDI vel az adagolóban lévő vezérlőtű ha odalessz akkor adagolócsere , más baja nincs :)
Sziasztok.
A hétvégén elmentem (én hülye) megnézni egy audi cabriot györ mellé.
Az eladó a hirdetésben úgy jellemezte az autót, hogy idézem: TipTop Patika.
Az imént emlitett jellemzés alapján indultam el, hogy kompromisszumot kössek a jelenlegi üzemanyag árakat és az életérzést illetőleg(cabrio).
Úgy képzeltem mivel ő a legdrágább audi a neten tipusban, hogy valamelyest megbecsült kézben fogom találni (garázsban tartva mivel tél van, letakarva, leápolva, várva a jó időt-az ő idejét). E helyett nagy nehezen megtaláltam az utcát valahol a semmi közepén és a szánóföld mellett a dagonyában tanyázva megláttam az imént emlitett "szépséget". Persze a körités a szokásos volt minden tuti, minden kicserélve¸ csupán 310000et futott a belseje olyan az autónak mint amibe belehánytak de a csúcs az volt, hogy most mentünk ki vele erdélybe és igen jól fogyasztott. Ez igen!!!!! Maradtál volna ott!
Nem akarok senkit sem fárasztani, illetve nem akarom a tipust ócsárolni mivel szerintem kivételesen szép klasszikus forma nem elhanyagolható minimális fogyasztással, csupán arra kivánom felhivni a figyelmet ha valaki véletlenül érdeklődne az emlitett kocsi iránt gondolja meg kétszer is, hogy ellátogasson megnézni! Üdv mindenkinek http://www.hasznaltauto.hu/auto/audi/cabrio/audi_cabrio_cabriolet_1.9_ tdi-6218442
A hétvégén elmentem (én hülye) megnézni egy audi cabriot györ mellé.
Az eladó a hirdetésben úgy jellemezte az autót, hogy idézem: TipTop Patika.
Az imént emlitett jellemzés alapján indultam el, hogy kompromisszumot kössek a jelenlegi üzemanyag árakat és az életérzést illetőleg(cabrio).
Úgy képzeltem mivel ő a legdrágább audi a neten tipusban, hogy valamelyest megbecsült kézben fogom találni (garázsban tartva mivel tél van, letakarva, leápolva, várva a jó időt-az ő idejét). E helyett nagy nehezen megtaláltam az utcát valahol a semmi közepén és a szánóföld mellett a dagonyában tanyázva megláttam az imént emlitett "szépséget". Persze a körités a szokásos volt minden tuti, minden kicserélve¸ csupán 310000et futott a belseje olyan az autónak mint amibe belehánytak de a csúcs az volt, hogy most mentünk ki vele erdélybe és igen jól fogyasztott. Ez igen!!!!! Maradtál volna ott!
Nem akarok senkit sem fárasztani, illetve nem akarom a tipust ócsárolni mivel szerintem kivételesen szép klasszikus forma nem elhanyagolható minimális fogyasztással, csupán arra kivánom felhivni a figyelmet ha valaki véletlenül érdeklődne az emlitett kocsi iránt gondolja meg kétszer is, hogy ellátogasson megnézni! Üdv mindenkinek http://www.hasznaltauto.hu/auto/audi/cabrio/audi_cabrio_cabriolet_1.9_ tdi-6218442
Sziasztok,
milyen véleménnyel vagytok a 2.5 V6 TDI 180Le AKE motorról?
Ami Audit kinéztem abban ez a moci van Tiptronical.
Attila
milyen véleménnyel vagytok a 2.5 V6 TDI 180Le AKE motorról?
Ami Audit kinéztem abban ez a moci van Tiptronical.
Attila
Szia!
AFN motorszám AFN-el kezdődik :) , és van még 6 szám a végén.
Hogy hol, azt nem tudom.
AFN motorszám AFN-el kezdődik :) , és van még 6 szám a végén.
Hogy hol, azt nem tudom.
Jó reggelt!
Gondolom az AFN-en is ugyan itt?
Hogy kezdődik egy AFN motorszám?
Vagy hol van benne a motorkód?
Gondolom az AFN-en is ugyan itt?
Hogy kezdődik egy AFN motorszám?
Vagy hol van benne a motorkód?
Salétromsav 

Ja és köszi!
Hogy a számból kód legyen!

Minek a szám.
Már csak kód van

Már csak kód van

Vakumos igen
Helló mindenki! Olyan kérdésem lenne, hogy hol található a motorszám 1Z-s motoron?
De mondjuk ez attól függ a lapát milyen állásában szorult meg a geometria.Ha "zárt" akkor elvileg adhatja ezt a hangot.
Nyomásosan van vezérleve?
Nyomásosan van vezérleve?
Nekem akármennyire szűk volt a geo sose adott olyan hangot.

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!