- 15:00 kapunyitás
- Szálláshelyfoglalás: apartman, sátorozás a Camping területén
- Szabadtéri buli, sütés-főzés, kivitetőzés
- Strandolási lehetőség a Gunarasi Gyógyfürdőben
Szept. 8. (SZOMBAT-FŐNAP)
- 9:00 kapunyitás
- Szépségversenyek 9 kategóriában+legmerészebb ültetés, legmesszebbről érkező díj - a MAGYAR AUTÓTUNING SZÖVETSÉG megrendezésével (www.magyartuning.hu)
A májusban Dombóváron, valamint augusztusban Barcson elért pontszámok hozzáadódnak a most elért pontszámokhoz!
- Országos DB -kupa döntő kipufogó- és hangnyomásmérésben a DLD SHOP csapatával. !!!!"Új Szívóhang-méréssel is"!!!!!
- Autó és motor ügyességi versenyek
- Erősember bemutató és verseny SZABÓ TAMÁS - Dombóvár erős embere közreműködésével, melyre VÁRJUK VERSENYZŐK JELENTKEZÉSÉT!
- Köredzés bemutatót tart a dombóvári BODY FIT SPORTCENTRUM
Tóth Gábor "TOTE" vezényletével
Az I. Dombóvári Tuning Találkozó(2009.04.04) került megrendezésre.
A találkozó költségein felül keletkezett összeggel:
2009.04.04.=270.000Ft a Pécsi
Tölösi Péter Alapítvány a Leukémiás és Tumoros Megbetegedésű Gyermekekért támogattuk.
A II. Dombóvári Tuning Találkozó(2009.09.19.-09.20.) került megrendezésre.
2009.09.20.=130.000Ft a Pécsi
Tölösi Péter Alapítvány a Leukémiás és Tumoros Megbetegedésű Gyermekekért támogattuk.
A III. Dombóvári Tuning Találkozó(2010.04.09.-04.11.) került megrendezésre.
2010.04.11.=230.000Ft a Dombóvári Százszorszép Óvodát és az óvoda alapítványát támogattuk.
A III. Találkozóról készült DVD megrendelhető, megvásárolható!
Érd: keszi1981
Ára: 1000Ft+posta
IV. Dombóvári Tuning Találkozó:
A IV. Dombóvári Tuning Találkozó(2010.09.17.-09.19.) került megrendezésre.
A találkozó költségein felül keletkező összeggel a szervezők az APOK Bölcsődei Intézményegységet szerették volna támogatni. A zord és kellemetlen időjárási viszonyok és a kevés látogató/támogató miatt azonban a támogatás sajnos meghiúsult.
Köszönjük minden eddigi kiállítónak (cégeknek, vállalkozásoknak, üzleteknek, magánszemélyeknek), aki a rendezvényeinken történő részvételükkel, a találkozókra érkezők pedig versenyszámokban való indulásukkal, és egyszerűen a jelenlétükkel támogatták az alapítványokat, és segítették eddigi munkánkat, céljainkat. Számítunk rátok/rájuk továbbra is!
D.A.C.
Sziasztok!
Cupraa user(ezüst seat leon) telefonszámát meg tudná adni nekem valaki privátban? Van egy hirdetése, de hibásan adta meg a telefonszámát, és nem tudom elérni Fontos lenne! Köszi
Köszi szépen. Nem tudok ígérni napot mikor kerül fel de a héten remélem sikerül rá időt keríteni. Midenféleképpen feltesszük csak egy kis türelmet kérünk.
Cupraa user(ezüst seat leon) telefonszámát meg tudná adni nekem valaki privátban? Van egy hirdetése, de hibásan adta meg a telefonszámát, és nem tudom elérni
Fontos lenne! Köszi