Dombóvári Autós Club
aktuális téma

-------------------------------D.A.C.-------------------------------
-----------------------DOMBÓVÁRI AUTÓS CLUB-----------------
============================================
2012. Szeptember 7-8-án ismét várja az autók szerelmeseit a Dombóvári Autós Club Egyesület immár 8. alkalommal. Gyertek el, zárjuk együtt az évet:)
Köszönjük minden eddigi kiállítónak (cégeknek, vállalkozásoknak, üzleteknek, magánszemélyeknek), aki a rendezvényeinken történő részvételükkel, a találkozókra érkezők pedig versenyszámokban való indulásukkal, és egyszerűen a jelenlétükkel támogatták az alapítványokat, és segítették eddigi munkánkat, céljainkat. Számítunk rátok/rájuk továbbra is!
D.A.C.
=========================================
A VI. Találkozó képei (by Solow)
-----------------------DOMBÓVÁRI AUTÓS CLUB-----------------
============================================
2012. Szeptember 7-8-án ismét várja az autók szerelmeseit a Dombóvári Autós Club Egyesület immár 8. alkalommal. Gyertek el, zárjuk együtt az évet:)
Köszönjük minden eddigi kiállítónak (cégeknek, vállalkozásoknak, üzleteknek, magánszemélyeknek), aki a rendezvényeinken történő részvételükkel, a találkozókra érkezők pedig versenyszámokban való indulásukkal, és egyszerűen a jelenlétükkel támogatták az alapítványokat, és segítették eddigi munkánkat, céljainkat. Számítunk rátok/rájuk továbbra is!
D.A.C.
=========================================
A VI. Találkozó képei (by Solow)
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
lehet valaki benézte őket 

jah sok autó volt kint, mert jött egy lakodalmas menet 

pedig nekem azt mondták nagyon sok autó volt és nem is értettem hogy akkor Sümegen hogy lehettünk ennyien mert azért a jórésze Sümegen volt.....már a4.-5. rendezvény is nagyon gyengére sikerült és innen nehéz felhozni valamit amikor folyamatosan lefele süllyed

Azért vannak kupák, amik Dombóváron maradtak... 
A CsorbaZZZ Audio Team is aratott

A CsorbaZZZ Audio Team is aratott

Én már 5. alkalommal voltam jelen a találkozón.
Sajnos egyre gyengébb a rendezvény....
Bár én nagyon kedvelem a társaságot és a helyszínt de nem tudom szó nélkül hagyni, hogy egyre gyengébb a rendezvény....
Tudok vonatkoztatni hiszen a 6 találkozóból idáig 5db-on végig részt vettem
Nem tudom, hogy anyagi vagy egyéb okai vannak de sajnos tegnap elég kevés autó volt a helyszínen és ez rányomta a bélyegét az egész napra......
Talán mindenki elfáradt idénre és várja a következő szezont....
Remélem jövőre kicsit jobban sikerül és visszajön valami ami a II.-III. találkozó környékén jellemezte ezt a rendezvényt...
Sajnos egyre gyengébb a rendezvény....
Bár én nagyon kedvelem a társaságot és a helyszínt de nem tudom szó nélkül hagyni, hogy egyre gyengébb a rendezvény....
Tudok vonatkoztatni hiszen a 6 találkozóból idáig 5db-on végig részt vettem

Nem tudom, hogy anyagi vagy egyéb okai vannak de sajnos tegnap elég kevés autó volt a helyszínen és ez rányomta a bélyegét az egész napra......
Talán mindenki elfáradt idénre és várja a következő szezont....
Remélem jövőre kicsit jobban sikerül és visszajön valami ami a II.-III. találkozó környékén jellemezte ezt a rendezvényt...
A Veterán kategóriát nem a csapat nyerte... 

az apró gusztustalan részletekre is 

Vittünk mindent. Mire vagy kíváncsi? 

belső ültetés ?? az milyen??? jó mélyen van az ülés?

eredményeket le tudja írni valaki?
top10
belső
ültetés?
top10
belső
ültetés?

"Kipufogó hangnyomás Mérés:
-Db mérés 1ktg. 3 próbálkozási lehetőség!"

-Db mérés 1ktg. 3 próbálkozási lehetőség!"

Akkor meg is van a létszám

Jó volt! Köszönjük! Megyünk jövőre is... 

voltunk 8 autóval paksról is 

Jaaaaah, szóval kipuff hangnyomásról van szó... Na ez eddig nem volt egyértelmű... Így már értem 

3 lehetőségről volt szó...1 mérés volt.
versenybe 130 dB-> 3. hely utána 2 percre rá versenyen kívül megmérettem 132 dB..
haver puntója versenyben 132,2->2.hely, versenyen kívül abszolút rekord! 139.2 decibel
meg ahol eddig mérettük ott megadott távolságra letették a mérőt egy 3 lábú állványra, nem pedig úgy tartották oda (kis kézremegés és már fals a mérés...pláne, hogy mikor lőtte a kipuff a lángot akkor elrántotta a kezét...no comment
)
nem baj/nincs sértődés a harmadik helynek is örülök!
versenybe 130 dB-> 3. hely utána 2 percre rá versenyen kívül megmérettem 132 dB..
haver puntója versenyben 132,2->2.hely, versenyen kívül abszolút rekord! 139.2 decibel
meg ahol eddig mérettük ott megadott távolságra letették a mérőt egy 3 lábú állványra, nem pedig úgy tartották oda (kis kézremegés és már fals a mérés...pláne, hogy mikor lőtte a kipuff a lángot akkor elrántotta a kezét...no comment

nem baj/nincs sértődés a harmadik helynek is örülök!

Nekem bejött a tali,mondjuk nem neveztem semmire,nem is tudtam volna miben,de jó kis családias volt hangulat,mondjuk lehet azért mert db kupán kívül majdnem csak kaposváriak jöttek
De a kaja az étterembe

De a kaja az étterembe

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!