- 15:00 kapunyitás
- Szálláshelyfoglalás: apartman, sátorozás a Camping területén
- Szabadtéri buli, sütés-főzés, kivitetőzés
- Strandolási lehetőség a Gunarasi Gyógyfürdőben
Szept. 8. (SZOMBAT-FŐNAP)
- 9:00 kapunyitás
- Szépségversenyek 9 kategóriában+legmerészebb ültetés, legmesszebbről érkező díj - a MAGYAR AUTÓTUNING SZÖVETSÉG megrendezésével (www.magyartuning.hu)
A májusban Dombóváron, valamint augusztusban Barcson elért pontszámok hozzáadódnak a most elért pontszámokhoz!
- Országos DB -kupa döntő kipufogó- és hangnyomásmérésben a DLD SHOP csapatával. !!!!"Új Szívóhang-méréssel is"!!!!!
- Autó és motor ügyességi versenyek
- Erősember bemutató és verseny SZABÓ TAMÁS - Dombóvár erős embere közreműködésével, melyre VÁRJUK VERSENYZŐK JELENTKEZÉSÉT!
- Köredzés bemutatót tart a dombóvári BODY FIT SPORTCENTRUM
Tóth Gábor "TOTE" vezényletével
Az I. Dombóvári Tuning Találkozó(2009.04.04) került megrendezésre.
A találkozó költségein felül keletkezett összeggel:
2009.04.04.=270.000Ft a Pécsi
Tölösi Péter Alapítvány a Leukémiás és Tumoros Megbetegedésű Gyermekekért támogattuk.
A II. Dombóvári Tuning Találkozó(2009.09.19.-09.20.) került megrendezésre.
2009.09.20.=130.000Ft a Pécsi
Tölösi Péter Alapítvány a Leukémiás és Tumoros Megbetegedésű Gyermekekért támogattuk.
A III. Dombóvári Tuning Találkozó(2010.04.09.-04.11.) került megrendezésre.
2010.04.11.=230.000Ft a Dombóvári Százszorszép Óvodát és az óvoda alapítványát támogattuk.
A III. Találkozóról készült DVD megrendelhető, megvásárolható!
Érd: keszi1981
Ára: 1000Ft+posta
IV. Dombóvári Tuning Találkozó:
A IV. Dombóvári Tuning Találkozó(2010.09.17.-09.19.) került megrendezésre.
A találkozó költségein felül keletkező összeggel a szervezők az APOK Bölcsődei Intézményegységet szerették volna támogatni. A zord és kellemetlen időjárási viszonyok és a kevés látogató/támogató miatt azonban a támogatás sajnos meghiúsult.
Köszönjük minden eddigi kiállítónak (cégeknek, vállalkozásoknak, üzleteknek, magánszemélyeknek), aki a rendezvényeinken történő részvételükkel, a találkozókra érkezők pedig versenyszámokban való indulásukkal, és egyszerűen a jelenlétükkel támogatták az alapítványokat, és segítették eddigi munkánkat, céljainkat. Számítunk rátok/rájuk továbbra is!
D.A.C.
Valaki feldobná a helyezéseket?
Beltér, felni, ...stb.
Előre is köszönöm!
Amúgy tetszett a tali ,úgy gondolom én is , hogy az oka annak hogy nem volt nagy létszám az ,mindenki készül a jövő évi találkozókra!!
Szerintem frankó kis tali volt nekem tetszett! A pizzás ember kicsit kibaszott velem mert nem szeletelte fel a pizzát hanem egyben hagyta de ezzel csak akkor szembesültem amikor a kempingbe visszaérve felnyitottam a dobozt... de sikerült megoldani a dolgot!
Am saját célre fel lehet haszjnálni a képeket?