Idén először kerül megrendezésre a Solti Vw Club jóvoltából a Solti Vw konszern találkozó Solt közvetlen közelében egy hatalmas füves területen, a Révbéri Lovascentrumban.....
Kellemes társaság,változatos programok,alkatrészbörze......
Reméljük minél többen összejövünk,akinek kérdése van a talival kapcsolatban,az itt tegye fel nyugodtan
I. KATEGÓRIA:
RMS 300W maximum +10% tűrés
Maximum 1db hangszóró, 30 cm-es átmérővel. A mélyláda és az erősítő, a csomagtartóban elhelyezve, kalaptartó magasság alatt, 1db akkumulátor, gyári helyen 12 volt, kondi maximum 1 Farád. Biztosíték használata kötelező max. 40 Ah! Az autó kárpitjai, fejtámlái, ülései a gyári helyen, támlák dönthetőek, de a hátsó ülőlap fix.
II. KATEGÓRIA:
RMS 600W maximum
1 db 30 cm-es vagy 2 db 25 cm- es hangszóró. Láda és erősítő a csomagtartóban elhelyezve, kalaptartó magasság alatt, 1db akkumulátor, gyári helyen 12 volt, kondi maximum 1 Farád. Biztosíték használata kötelező max. 80 Ah! Szubládába a reflexcső mérete nincs korlátozva. Az autó kárpitjai, fejtámlái, ülései a gyári helyen, támlák dönthetőek, de a hátsó ülőlap fix.
III. KATEGÓRIA:
RMS 1200 maximum
1 db 38cm-es, max 2 db 30 cm-es, 4 db 25 cm-es hangszóró. Láda és erősítő a csomagtartóban elhelyezve, kalaptartó magasság alatt, 1db akkumulátor, gyári helyen 12 volt és 1db pótakku engedélyezett a B oszlopig elhelyezve, kondi max 2 Farád. Biztosíték használata kötelező max. 120 Ah! Szubládába a reflexcső mérete nincs korlátozva Az autó kárpitjai, fejtámlái, ülései a gyári helyen, támlák dönthetőek, de a hátsó ülőlap fix.
IV. KATEGÓRIA:
RMS 1200 –tól
Ebben a kategóriában bárki indulhat, aki nem fér be az előző kategóriákba! A láda belóghat egészen a "B" oszlopig, fal is lehet.
A kábelezés nem szabályozott, biztosíték nem kötelező.
Az autó kárpitjai, fejtámlái, első ülései a kivehetők módosíthatók!
KIEGÉSZÍTÉS
A hangszórók nem lehetnek 2 Ohmnál érzékenyebbek. A mérés TERM-LAB műszerrel történik! Mérés közben a motor Maximum 2000-es fordulaton járhat és az autóban csak a versenyző tartózkodhat, saját felelősségre. Fülvédő használata 140 DB fölött KÖTELEZŐ! Rezgést csillapítani csak az „ 1200W-tól kategóriában lehet, az autót, maximum 4mm-el, de üregeket nem lehet kifújni Pur-habbal. A mérés alatt a hátsó ülés alsó lapja nem, a támlák viszont mozgathatóak, de a háttámlát a mérés előtt a bírónak vissza kell tudni csuknia. Egy versenyző egy autóval egy kategóriában indulhat az adott versenyen. Elromlott hangszórót lehet cserélni, amennyiben belefér a kategóriába.
Rambusnak írtad,hogy Ő volt az első és az utolsó aki köszönt...Én csak megvédtem MagamEz volt az első autós találkozó amin ott voltam,esetlen voltam mint egy 3 lábú kiskecske nah....legközelebb már elevenebb leszek.....sorry
tudom!!! Nem is állítottuk, hogy nem, csak meglepett minket hogy az itteni nagy spanoskodások után igazából senki még csak oda sem jött... pedig azt hiszem állíthatom és nem nagyképűségből hogy az én autómból egy volt, tehát nem össze keverhető majd legközelebb.. végülis most már tudjátok hogy a tetovált csajt kell keresni
Bemérem majd itt nálunk, kíváncsi leszek az eredményre (ugyanúgy 50 centire lent a földön tartva, mint a srác Felvonuláskor mögöttem jött egy barátom passattal és letekert ablakok, zene zérón, azt hallgatta milyen hangja van az autónak
ennél csak az volt a jobb hogy el indultam fényképezni sorban minden autót
le fotóztam eutanázia golfját
majd aarréb sétáltam
oda jött köszönni nekem mert fel ismert
én kérdeztem hol a golf mert nem láttam még aztán kérdeztem hogy szedit nem-e ismeri
mert hoztam neki
cuccot
az meg ott állt mellettem
ÓÓÓÓ Tibi bakker,hát az audival te voltál?Nem is tudtam,hogy lent leszel,meg azt sem,hogy megint autót cseréltél Oda akartam menni,pont melletted sétáltunk asszonnyal ahol a röfi ól volt...de mondom nem ismerek sennkit,nem pofátlankodok oda,hogy hagy kukkoljam már meg a kocsit.....ugy cserélgeted a kocsikat baszod mint az átlag ember az alsógatyát
Bárhova megyek, az első hogy bekapcsolom biztonsági övet, nem is érzem feszán az autót, ha nem vagyok bekötve.
Mondjuk a felvonulás nem az autónak való volt, mert pont olyan sebességgel vonultunk hogy 1-2-be kellett kevernem végig, a vízhőmésréklet meg 95 fok volt 1-2-szer el kellett rúgnom, a vége felé meg már frutizgattam, mindjárt jobb volt a hűtés
de már nem is mondok semmit... halottnak a csók...