Idén először kerül megrendezésre a Solti Vw Club jóvoltából a Solti Vw konszern találkozó Solt közvetlen közelében egy hatalmas füves területen, a Révbéri Lovascentrumban.....
Kellemes társaság,változatos programok,alkatrészbörze......
Reméljük minél többen összejövünk,akinek kérdése van a talival kapcsolatban,az itt tegye fel nyugodtan
I. KATEGÓRIA:
RMS 300W maximum +10% tűrés
Maximum 1db hangszóró, 30 cm-es átmérővel. A mélyláda és az erősítő, a csomagtartóban elhelyezve, kalaptartó magasság alatt, 1db akkumulátor, gyári helyen 12 volt, kondi maximum 1 Farád. Biztosíték használata kötelező max. 40 Ah! Az autó kárpitjai, fejtámlái, ülései a gyári helyen, támlák dönthetőek, de a hátsó ülőlap fix.
II. KATEGÓRIA:
RMS 600W maximum
1 db 30 cm-es vagy 2 db 25 cm- es hangszóró. Láda és erősítő a csomagtartóban elhelyezve, kalaptartó magasság alatt, 1db akkumulátor, gyári helyen 12 volt, kondi maximum 1 Farád. Biztosíték használata kötelező max. 80 Ah! Szubládába a reflexcső mérete nincs korlátozva. Az autó kárpitjai, fejtámlái, ülései a gyári helyen, támlák dönthetőek, de a hátsó ülőlap fix.
III. KATEGÓRIA:
RMS 1200 maximum
1 db 38cm-es, max 2 db 30 cm-es, 4 db 25 cm-es hangszóró. Láda és erősítő a csomagtartóban elhelyezve, kalaptartó magasság alatt, 1db akkumulátor, gyári helyen 12 volt és 1db pótakku engedélyezett a B oszlopig elhelyezve, kondi max 2 Farád. Biztosíték használata kötelező max. 120 Ah! Szubládába a reflexcső mérete nincs korlátozva Az autó kárpitjai, fejtámlái, ülései a gyári helyen, támlák dönthetőek, de a hátsó ülőlap fix.
IV. KATEGÓRIA:
RMS 1200 –tól
Ebben a kategóriában bárki indulhat, aki nem fér be az előző kategóriákba! A láda belóghat egészen a "B" oszlopig, fal is lehet.
A kábelezés nem szabályozott, biztosíték nem kötelező.
Az autó kárpitjai, fejtámlái, első ülései a kivehetők módosíthatók!
KIEGÉSZÍTÉS
A hangszórók nem lehetnek 2 Ohmnál érzékenyebbek. A mérés TERM-LAB műszerrel történik! Mérés közben a motor Maximum 2000-es fordulaton járhat és az autóban csak a versenyző tartózkodhat, saját felelősségre. Fülvédő használata 140 DB fölött KÖTELEZŐ! Rezgést csillapítani csak az „ 1200W-tól kategóriában lehet, az autót, maximum 4mm-el, de üregeket nem lehet kifújni Pur-habbal. A mérés alatt a hátsó ülés alsó lapja nem, a támlák viszont mozgathatóak, de a háttámlát a mérés előtt a bírónak vissza kell tudni csuknia. Egy versenyző egy autóval egy kategóriában indulhat az adott versenyen. Elromlott hangszórót lehet cserélni, amennyiben belefér a kategóriába.
igazából nem derült ki
egy nevet mondtak
csávó ki jöt el vette a kupát meg a lomot és ment
szerintem kocsival kellet volna jönni hogy mindenki tuja miről van szó
én csak 1-2 képet lőttem, azokról a kocsikról amelyekkel még nem találkoztam egy talin se....aki nincs a képeken, már máshol tuti meg lett örökítve Link