Idén először kerül megrendezésre a Solti Vw Club jóvoltából a Solti Vw konszern találkozó Solt közvetlen közelében egy hatalmas füves területen, a Révbéri Lovascentrumban.....
Kellemes társaság,változatos programok,alkatrészbörze......
Reméljük minél többen összejövünk,akinek kérdése van a talival kapcsolatban,az itt tegye fel nyugodtan
I. KATEGÓRIA:
RMS 300W maximum +10% tűrés
Maximum 1db hangszóró, 30 cm-es átmérővel. A mélyláda és az erősítő, a csomagtartóban elhelyezve, kalaptartó magasság alatt, 1db akkumulátor, gyári helyen 12 volt, kondi maximum 1 Farád. Biztosíték használata kötelező max. 40 Ah! Az autó kárpitjai, fejtámlái, ülései a gyári helyen, támlák dönthetőek, de a hátsó ülőlap fix.
II. KATEGÓRIA:
RMS 600W maximum
1 db 30 cm-es vagy 2 db 25 cm- es hangszóró. Láda és erősítő a csomagtartóban elhelyezve, kalaptartó magasság alatt, 1db akkumulátor, gyári helyen 12 volt, kondi maximum 1 Farád. Biztosíték használata kötelező max. 80 Ah! Szubládába a reflexcső mérete nincs korlátozva. Az autó kárpitjai, fejtámlái, ülései a gyári helyen, támlák dönthetőek, de a hátsó ülőlap fix.
III. KATEGÓRIA:
RMS 1200 maximum
1 db 38cm-es, max 2 db 30 cm-es, 4 db 25 cm-es hangszóró. Láda és erősítő a csomagtartóban elhelyezve, kalaptartó magasság alatt, 1db akkumulátor, gyári helyen 12 volt és 1db pótakku engedélyezett a B oszlopig elhelyezve, kondi max 2 Farád. Biztosíték használata kötelező max. 120 Ah! Szubládába a reflexcső mérete nincs korlátozva Az autó kárpitjai, fejtámlái, ülései a gyári helyen, támlák dönthetőek, de a hátsó ülőlap fix.
IV. KATEGÓRIA:
RMS 1200 –tól
Ebben a kategóriában bárki indulhat, aki nem fér be az előző kategóriákba! A láda belóghat egészen a "B" oszlopig, fal is lehet.
A kábelezés nem szabályozott, biztosíték nem kötelező.
Az autó kárpitjai, fejtámlái, első ülései a kivehetők módosíthatók!
KIEGÉSZÍTÉS
A hangszórók nem lehetnek 2 Ohmnál érzékenyebbek. A mérés TERM-LAB műszerrel történik! Mérés közben a motor Maximum 2000-es fordulaton járhat és az autóban csak a versenyző tartózkodhat, saját felelősségre. Fülvédő használata 140 DB fölött KÖTELEZŐ! Rezgést csillapítani csak az „ 1200W-tól kategóriában lehet, az autót, maximum 4mm-el, de üregeket nem lehet kifújni Pur-habbal. A mérés alatt a hátsó ülés alsó lapja nem, a támlák viszont mozgathatóak, de a háttámlát a mérés előtt a bírónak vissza kell tudni csuknia. Egy versenyző egy autóval egy kategóriában indulhat az adott versenyen. Elromlott hangszórót lehet cserélni, amennyiben belefér a kategóriába.
igazából ennyiből nem tudtam mit leszűrni
nem az a villogós típus vagy
én csak annyit ajánlanék ha csinálsz valamit akkor előtte próbáld ki egy felületen hogy viselkednek az anyagok
ízléses a jetta
szép is lenne
de a részletekre figyelj
ilyen is leszek
most össze vagyok esve
képek többségén 100kg felett voltam
most 100vagyok max
nem edzettem 2-3hónapja
munka miatt
meg szarok az izületeim és azok próbáltam helyre tenni kicsit
de majd nézz meg télen
egyáltalán nem
van mit faragni
de jó úton haladsz
viszont én pont a te hibáidat próbálom elkerülni
hogy pl itthon színre fújo dolgokat és fel rakom
én 1szer akarom meg csinálni normálisan
most mit tegyek Velük ?Eladni ép áron nem tudom...Én meg nem vagyok rácsingóótóós.....
srác autójáról ellopták az 1ik felnit......érted? 1et baszod.....1et