Sajnos nem eletromos : ha az lett volna kapcsolo nekem is kellene Az állítókar burkolat sajna nincs rajt, ezek szerint ez típushiba hogy leesik?
Mindkét oldali irányjelző kábel, foglalattal, a csatlakozástól?
ez ugyan csak két apróság, az egyik a vezető ülés támla állító kar "burkolat" másik a távolság állító kar burkolat. Meg esetkeg az irányjelző foglalatok komplett kábellel stekkerestől..
a igen, neked elég jó esélyeid lennének odakint, mert tényleg nagyon pöpec meg tuning is van, de nekem csak széria állapotban van, és az rendbe rakva, de ilyet hollandusoknál tonnaszám találni..
én is ezt mondtam egy éve, mégis azon töröm a fejem hogy lakatolás....stb...stb...ha én eladnám akkor itthon semmiképpen nem, még az olcsóból is alkunának...2opció, vagy elbontom (kicsi rá az esély, inkább használom amíg meg) másik, meghírdetem németországba 3000EUR-ért és akkor még mindíg csak a középmezőnyben van az ára.
Tök jó lett, rá fért már egy kis fejlesztés Az én kis zoom-zoomom meg 3 hete lakatosnál van már, teljes küszöbcsere lett a sorsa, hogy műszakit kaphasson + ezazamaz futóműalkatrészek... Ez a legutolsó nagyobb összegű kiadás rá, nem nagyon látom értelmét a továbbiakban. Lehet tavasszal meghirdetem, most hogy tiptop lesz, nyugodt szívvel tudnám adni bárkinek, ugyanakkor a szívemhez nőtt. Nemtudom..
Hát igen nemárt ha úton tudunk maradni és megis tudunk állni időben. Elég az 1.8 is mindig meglepi az 1.9 tdi-ket. Majd talán egyszer lesz benne 2.5. Mondjuk felénk még a vezérlés cserétől is félnek nemmég h a motort kiszedjék ti magatoknak csináljátok az ilyen dolgokat vagy vannak még olyan szerelők akik nemcsak egy 8 szelepes autón cserélnek vezérlést
Azzal már lehet autókázni az igaz, de csak is felelőséggel, a többi szügséges átalakításra gondolok ezalatt. Magyarul elöbb nem árt a féken és a futóművön fejleszteni. Meg persze jó gumik is kellenek. Utána jó kis társ lesz a paripa az biztos
Hat, akkor koszonom szepen a segitseget Piet. Nem sokat, csak 10 napot vartam rad mert azt irtad van egy elado motorod, de utana meg csak szora sem meltattal. Fo a korrektseg! A'dios.
Udv, nem akarlak zaklatni, csak 1 hete eltuntel azota, hogy mondtad. van egy elado motorod kompletten. Kerlek irj valamit, mert tudnom kene, akkor most mi van..
A régi megsült, vagy miképp is mondják helyesen? A hűtőrendszerből valahol, valahogyan elfolyt a víz és ahogy az autópályán a barátnőm vezetett, egyszer csak megfőtt a motor és annyi.
Szóval ezért kell. Eladó a tiéd? Repülnék megvenni.
Sziasztok, segítséget kérnék. Egy 1995-ös gyártmányú 1.6 os MX3-ba keresek komplett motort. Nem vagyok szakember, de ahogy utana néztem a motor típusa B6D. Nem tud esetleg valamelyikőtök eladót, vagy, hogy merre keresgéljek?
Esetleg más motor is jó bele? Bocs, de teljesen laikus vagyok... )
Az állítókar burkolat sajna nincs rajt, ezek szerint ez típushiba hogy leesik?
Mindkét oldali irányjelző kábel, foglalattal, a csatlakozástól?