5letek az oldalhoz
aktuális téma

Ide várjuk az új ötletek, hogy mivel fejleszthetnénk az oldalt, mivel lehetne még jobban áttekinhető, kezelhető!
Megkérnék MINDENKIT arra, hogy ne itt OFF-oljon, van arra elég topic. Ha valaki ír egy ötletet, és 100 bólogató smiley érkezik rá, akkor lehet a szerkesztők nem lapoznak vissza... Ferencz
Továbbra is várjuk az ötleteket!
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
a vértunerek nem szavazzák sehova, mert az csak egy játék az usereknek az adminok döntenek ki hova kerül
Azért mert sok új user a bohócbiciklijével napokig a boxutcában van és a CS összes vértunerje beszavazza tuned-be holott a bontós elhajtaná az embert a bojlerkazaljával együtt, én átkérem magam truck-ba, mert a gépjárművem, szerintem leginkább abba a kategóriába való, hiszen
1. maximum 2 személy ülhet benne(igaz ennyi erővel lehetne kupé is)
2. rakomány szállítására van kialakítva a hátsó része GYÁRILAG.
3. teherautóként van a forgalmiba bejegyezve.
és ennek ellenére a mod 2 óra alatt eldöntötte, hogy ez szalon..

1. maximum 2 személy ülhet benne(igaz ennyi erővel lehetne kupé is)
2. rakomány szállítására van kialakítva a hátsó része GYÁRILAG.
3. teherautóként van a forgalmiba bejegyezve.
és ennek ellenére a mod 2 óra alatt eldöntötte, hogy ez szalon..

Mért furcsa a 2 óra? Nincs időhöz kötve a dolog. Annyi idő után látta az illetékes admin az átkérést megnézte az adatlapot és döntött.Ha 10 perccel az átkérés után látta volna akkor 10 per múlva lettél voltál újra kategorizálva.
hát gondolom ha a fiesta van is truck lehetett akkor talán én is beleférek...
de igazából tökmindegy, csak furcsának tartottam hogy 2 óra alatt le lett tudva.
de igazából tökmindegy, csak furcsának tartottam hogy 2 óra alatt le lett tudva.
Sztem a Pug 306 attól hogy VAN még nem Truck.
Szerintem 

Üdv. Kérdeztem többször is, hogy esetleg kivitelezhető a képnézegetőnél, hogy egy egységnyi szélességgel bővül az ablak mérete és jobb szélen a többi kép listázva jelenjen meg, esetleg ez ennyire sz@r ötlet?

Az mi alapján dől el, hogy ki mennyi idő mulva kerül be egy kategóriába?
Mert az új autók van hogy napokig vannak a boxutcában, én átkértem magam truck-ba, és sikerült saloon-ban végeznem kb 2 óra alatt...
Ha egyszer teherautóm van, és oda kértem magam, akkor miért nem lehet oda kerülnöm?
Mert az új autók van hogy napokig vannak a boxutcában, én átkértem magam truck-ba, és sikerült saloon-ban végeznem kb 2 óra alatt...

Ha egyszer teherautóm van, és oda kértem magam, akkor miért nem lehet oda kerülnöm?
Na pár dolog fejlődött:
- új tipusú galériában, lapozgatás után bezárást követően nem romlik el a böngésző "vissza" gombja
- új típusú galéria bezárását követően nem ugrik az oldal tetejére a böngésző
- zenelejátszási galériás bug megoldva az user autóknál, kivéve Mozzilla esetén - sajnos az újraindulást itt egy böngésző bug okozza, reméljük hamarosan lesz rá javítás
- egérgörgőgombra nyomással kép új ablakban nyitása müxik minden galériában és az user autóknál is. IGEN, odapofátlankodtunk fölé egyetlen egy darab bannert is, reméljük ez még így elviselhető
- a régi típusú képnézegető elérhető azoknak, akik nem tudják megemészeteni az újat - a teendő mindössze annyi, hogy galéria lista nézetben a "régi felület" ikonra nyomsz, és máris oldschool lesz a nézegető. Az user autóknál eddig semmilyen nézegető nem volt, így ide ezt ne tettük be, akit zavar az új, használja a középső gombot az egerén.
folyt köv ...
- új tipusú galériában, lapozgatás után bezárást követően nem romlik el a böngésző "vissza" gombja
- új típusú galéria bezárását követően nem ugrik az oldal tetejére a böngésző
- zenelejátszási galériás bug megoldva az user autóknál, kivéve Mozzilla esetén - sajnos az újraindulást itt egy böngésző bug okozza, reméljük hamarosan lesz rá javítás
- egérgörgőgombra nyomással kép új ablakban nyitása müxik minden galériában és az user autóknál is. IGEN, odapofátlankodtunk fölé egyetlen egy darab bannert is, reméljük ez még így elviselhető
- a régi típusú képnézegető elérhető azoknak, akik nem tudják megemészeteni az újat - a teendő mindössze annyi, hogy galéria lista nézetben a "régi felület" ikonra nyomsz, és máris oldschool lesz a nézegető. Az user autóknál eddig semmilyen nézegető nem volt, így ide ezt ne tettük be, akit zavar az új, használja a középső gombot az egerén.
folyt köv ...

Ez marhaság.. én pl tisztában vagyok a saját lomom hibáival, és bakijaival.. felőlem mutogathatnak rá.. idő, és pénz kérdése és előbb utóbb minden tévedésemet kijavítom én is a kocsin..
persze olyan irgalmatlan nagy tévedéseim nem voltak szerencsére.
persze olyan irgalmatlan nagy tévedéseim nem voltak szerencsére.
max kapunk 24óra bann-t 

Így van, és akkor én itt "be is fejezem", mert nem akarom szétoffolni a topicot...
idővel ki tudja mindenki szűrni, hogy ki az aki irigységből és/vagy kötekedésből kommentezi az autót, és hogy kinek érdemes adni a szavára... 

...Vagy saloon kocsija van. Tuning szóba se jöhet több indokból, és ha már neki nincs akkor mindenkié gagyi és ... .
De úgy érzem ezt nem kell bemutatnom, mert aki kicsit is jártas az oldalon ezeket mind tudja.
De úgy érzem ezt nem kell bemutatnom, mert aki kicsit is jártas az oldalon ezeket mind tudja.
zombiak találkozó volt?? 

aki egy általad említett bőrözött motorteret kritizál (és tegyük fel a minőség is 10pontos), az vagy poénból mondja vagy lövése sincs a dologról és telerakja az autóját nejjonnal, bojlerral kamubeömlőkkel... 

a tűzijáték alkalmából kis városunkban is összefújta a szemetet a szél, két-három autó ablakán be is szóltam, és nem bandával voltam kint

Igazad van, ember felfogás kérdése, de mindenki jobban harap ha a saját dolgáról van szó. Ha szép is kerül erre az oldalra az is megkapja,pl: hogy minek bőr a motortérbe? Úgyis csak sáros lesz és kuka.
Magyarán értelmetlen kötekedés.
A vérszívás meg általában abból indul hogy kötekednek és az a fél nem poénnak veszi, mert sok esetben nem is annak indul...
Magyarán értelmetlen kötekedés.
A vérszívás meg általában abból indul hogy kötekednek és az a fél nem poénnak veszi, mert sok esetben nem is annak indul...
néha jó megfogadni a tanácsokat, mert nem mindegy, hogy néznek rá, ha néha-néha kimozdul Mucsaröcsögéről...
Alap hozzáállás kérdése..
én valaha bármit "alkottam" autótémában, fotóásban, zenében.. úgy voltam vele, őszintén mondják meg ha szar.. indokokkal alátámasztva..
nem abból tanul az ember ha a seggét kinyalják, hanem abból, ha a helyes útra terelik, és figyelmeztetik ha tévúton jár..
én valaha bármit "alkottam" autótémában, fotóásban, zenében.. úgy voltam vele, őszintén mondják meg ha szar.. indokokkal alátámasztva..
nem abból tanul az ember ha a seggét kinyalják, hanem abból, ha a helyes útra terelik, és figyelmeztetik ha tévúton jár..
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!