5letek az oldalhoz
aktuális téma

Ide várjuk az új ötletek, hogy mivel fejleszthetnénk az oldalt, mivel lehetne még jobban áttekinhető, kezelhető!
Megkérnék MINDENKIT arra, hogy ne itt OFF-oljon, van arra elég topic. Ha valaki ír egy ötletet, és 100 bólogató smiley érkezik rá, akkor lehet a szerkesztők nem lapoznak vissza... Ferencz
Továbbra is várjuk az ötleteket!
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
emberi gyarlóság, hogy a szépszót lesz@rják...
aki normális, az a kevésbé kedves írásokból is le tudja vonni a konzekvenciát...
más a normálisból sem
aki normális, az a kevésbé kedves írásokból is le tudja vonni a konzekvenciát...
más a normálisból sem

Az a gond,hogy van a "Le az igénytelen tuniggal" nevezetű fórumban pár unatkozó fenegyerek akinek az a szórakozása,hogy mindenkit lefikáz.
Ha beregisztrál egy új user és nem tetszik az ő kényes ízlésüknek szegény srác (lány) annyi szidást kap,hogy néhány óra után már törli is magát.
Szerintem nem az új user stílusa a gáz - hanem az úgynevezett "öregfiúké".

Ha beregisztrál egy új user és nem tetszik az ő kényes ízlésüknek szegény srác (lány) annyi szidást kap,hogy néhány óra után már törli is magát.
Szerintem nem az új user stílusa a gáz - hanem az úgynevezett "öregfiúké".
Nem kell nyalni, de ezzel akkor se értek egyet. Ilyen téren akkor ha felregisztrál egy "Topos" autó akkor milyen jogon ír neki egy "Saloon" kocsi?
Nem voltam katona, de tudom miről beszélsz, csak ez itt kicsit másabb téma.
Nem voltam katona, de tudom miről beszélsz, csak ez itt kicsit másabb téma.
tiszttelet általában azokat illeti meg, akik valahol már több időt eltöltöttek... nehogy már az "öreg" ny@ljon az újoncnak... gondolom nem voltál katona, ha igen akkor gondolom érted, miről beszélek...
Abba is egyetértek, hogy van sok mondjuk úgy "csúnya" kocsi, de akkor sem kell egyből fikázni. Én ilyennél általában nem is kommentálok, vagy ha igen (ami nagyon ritka) akkor szépen leírom hogy ez már nem divat annyira...elolvassa és talán megfogadja, vagy nem, de akkor is jó indulattal fordultál hozzá, meg ha neki az tetszik lehet irkálni órákig akkor sem fogja érdekelni...
És ezt te milyen jogon bírálod el,hogy kinek van itt helye - és kinek nincs? 

Ez kicsit úgy hangzik, mintha én vagyok régebb óta az oldalon, te friss user vagy neked kell megadni a tiszteletet.
Pedig szerintem ha te is megadod neki, és nem egyből a sok "nemtetsziklépjleinnen" jön, jó hogy nem fog normálisan hozzászólni a dolgokhoz.
Gondolj bele, ha neked csinálnák ezt te szó nélkül hagynád? Lehet igen, bár én kétlem, mert magamból ki indulva én sem szeretném ha egyből fikázás érne ezen az oldalon.
Pedig szerintem ha te is megadod neki, és nem egyből a sok "nemtetsziklépjleinnen" jön, jó hogy nem fog normálisan hozzászólni a dolgokhoz.
Gondolj bele, ha neked csinálnák ezt te szó nélkül hagynád? Lehet igen, bár én kétlem, mert magamból ki indulva én sem szeretném ha egyből fikázás érne ezen az oldalon.
némelyik autó tényleg olyan hogy jobb lenne ha nem rontaná az oldal színvonalát

mindenre lehet
inteligencia kérdése az egész...
én autóm is sokak szemében hulladék (részben igaz is) de leszarom... megköszönöm hogy benézett és ennyi...

inteligencia kérdése az egész...
én autóm is sokak szemében hulladék (részben igaz is) de leszarom... megköszönöm hogy benézett és ennyi...

Az a gond,hogy ha nekiestek öten-hatan,hogy "szarazautódtünjélinnen" arra nem lehet kulturáltan reagálni.

a legtöbb a delikvens reakcióján múlik... aki úgymond "paraszt" módon reagál, az szinte biztos, hogy több napon át fogja kapni a kedvességet...
ha meg sem szólal, vagy értelmesset fűz hozzá, akkor azt is fogja visszakapni...
ha meg sem szólal, vagy értelmesset fűz hozzá, akkor azt is fogja visszakapni...
Csatlakozom én is.
Kérjük vissza a régi képnézegetőt.
Kérjük vissza a régi képnézegetőt.

Azért azt hozzá tenném, hogy elég sok ember provokálja az új usereket. Lehet köpködni, de akkor is, szerintem senkinek nem esik jól, hogy ez kalap fos, inkább toltad volna egy árokba...stb. hozzászólás.
Én se rajongok a spoilerekért azaz"bojlerekért", de mégse írom minden ilyen usernek oda hogy szerencsétlen autó hogy néz ki...
Ezt is meg kellene látni, nem csak azt hogy az új user mit enged meg magának.
Nem tetszik tovább lép az oldaláról, ha nem teszi admin közbe lép egy figyelmeztetéssel. Sokkal több látogatója lenne az oldalnak, ha nem ez folyna ami most. Esküszöm szomorú mikor egy "saloon" autó felregisztrál ide és átlag 7 meg 6. és megy a köpködés...
Ezen lehetne mondjuk kicsit korlátozni...
Én se rajongok a spoilerekért azaz"bojlerekért", de mégse írom minden ilyen usernek oda hogy szerencsétlen autó hogy néz ki...
Ezt is meg kellene látni, nem csak azt hogy az új user mit enged meg magának.
Nem tetszik tovább lép az oldaláról, ha nem teszi admin közbe lép egy figyelmeztetéssel. Sokkal több látogatója lenne az oldalnak, ha nem ez folyna ami most. Esküszöm szomorú mikor egy "saloon" autó felregisztrál ide és átlag 7 meg 6. és megy a köpködés...
Ezen lehetne mondjuk kicsit korlátozni...
Mennyi százaléknak kell összejönnie a szavazásnál a mobilfelületnek, hogy megvalósuljon??? Köszi a választ
A képnézegetővel egyetértek!Plusz a zene ne induljon már újból.
Köszi
Köszi
Azt meg lehetne oldani, hogy a képnézegetőnél a jobb sávon hirdetés helyett a képek legyen felsorakoztatva?
Pl lehetne nagyobb maga az ablak és akkor mellé(?!) elférne a hirdetés is... Kecske-káposzta feeling....
Pl lehetne nagyobb maga az ablak és akkor mellé(?!) elférne a hirdetés is... Kecske-káposzta feeling....
Azt nem lehetne megoldani, hogy maga a képnézegető egy új ablakban nyíljon meg?
Nekem az a gondom, ha egy fórumban rákattintok egy user-ra, és el kezdem nézegetni a képeit, akkor mindegyik kép egy "lépés" a history-ban, így a vissza gombbal nem tudok visszamenni a topic-ba, ahonan indultam.
Remélem, sikerült érthetően leírnom.
Nekem az a gondom, ha egy fórumban rákattintok egy user-ra, és el kezdem nézegetni a képeit, akkor mindegyik kép egy "lépés" a history-ban, így a vissza gombbal nem tudok visszamenni a topic-ba, ahonan indultam.
Remélem, sikerült érthetően leírnom.

úgy működne... de sokszor az elejére ugrik a képeknek, főleg ha több képet lapozol át. egy kis BUG van a rendszerben
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
De szerintem itt az oldalon nincs "kopasz", és nincs "öreg katona".
Itt mindenki egyenrangú.
Ha 10 perce regisztrált akkor is ugyanolyan jogos felhasználó,mint te,vagy én.