Sziasztok. Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy van egy 2002-es 1,6 16V-s Golf 4-esem. És nagyszervíz volt rajta (görgök, vez. szij, vizpumpa) a szervíz óta 12 litert eszik és nem pörög ki letiltásik, hanem 5800-nél elkezd szaggatni és lassan megy fel a fogdulatszám, de letiltásig nem pörög fel.
Előre is köszönöm a segítséget. tunair@freemail.hu
A váltóprobléma nem a váltáskori érzetre értendő. A saját esetemből kiindulva, hiába voltak a bakok rendben, egyszer tettem egy harmadikat és kitört egy ~8-10 centis darab a váltóházból, szerencsésen úgy, hogy leégett az olaj egy része a kipuffogóra, viszont nem jött ki a váltóból az összes olaj.
Tréler, váltóház, szimmering, olaj, szerelés, ~90ezer ft körül volt.
Sziasztok!
Nemrég regisztráltam és egy óriási nagy gondom van a golf 4-el,gondolom sok mindenkinek ismerős a váltó problémájuk,ez is egy 1.6 16V-es,szóval a nyáron elkezdett akadozni meg hidegen nehezen vette a kettőt,cseréltük a kettesbe a szinkron gyűrűt gyári új olajat kapott(2-liter)és egy új sachs komplett kuplungot is,azóta a felső váltó gumibakot cseréltem még és egyszerűen nem akar jól működni,esetleg vmi ötlet,állandóan meg akad nem veszi a sebességet stb,válaszokat előre is köszönöm
hali!
Segítségre lenne szükségem. Sógoromnak van egy 4es golfja. Megszeretném lepni ledes blsőtér világítással de nem tudom milyen hosszú sofita izók és hány darab kell bele. Meg a rendszámtábla világítás is érdekelne. köszönöm a segítséget.
Üdv! A tetőre akkor neked fényes fekete fólia kell, a lámpákra pedig fényáteresztő ami kifejezetten lámpára való. Ha értelmes fóliából akarod csináltatni akkor érdeklődj olyantól aki kifejezetten ezzel foglalkozik, de ha már ott vagy sztem jobban jársz ha meg is csináltatod. Ha te akarod csinálni akkor elég komoly feladatra vállalkozol sztem.
Hali mindenkinek, nekem egy ezüst színű Golf IV-esem van, és utastetőre szeretnék üvegtető hatású fóliát, nem tudna nekem valaki segíteni hol tudok venni olyan fóliát ami erre a célra megfelelne??? Jah és a két hátsó lámpát is beszeretném fóliázni vagy fóliáztatni, erre is érdekelne ötlet, illetve valamilyen lehetőség? Előre is köszi a válaszokat :))))
Hello!a mellékelt képen bekarikáztam ezt a gumicsövet.Ez nálam sajnos kettőbe tört.(szerintem az olajtól szétmált)Mekkora gond az ha így használom a verdát?Ahogy néztem a levegőcső felöli részen egy kis müanyag alkatrész van a belsejében.Az egyáltalán micsoda+ez valami kartervisszavezetés?Előre is kössz.
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Digit klímám van és valamiért össze vissza megy az a motor ami a beérkező levegő hőmérsékletét szabályozza. Kipróbáltuk másik klímavezérlővel és azzal is ugyan ezt csinálja. Ha off-on van akkor is mocorog.
Volt már valakinek ilyen gondja?
Mit kellene lebontani hogy hozzáférjek?
Tudna valaki abban segíteni, hogy G4-be szeretnék toronymerevítőt tenni, mivel a toronyban nincs csavar, értelem szerűen lyukat kell fúrni és oda lehet csavarozni a merevítőt...
De ahhoz, hogy a csavart be tudjam tenni, ki kell vennem a gólyalábat vagy van mellette annyi hely, hogy elférjek???
Szisztok. Vezérlés szakadásom volt 18ezer km után. :( És hogy meg lett csináltatva elkezdett füstölni és eszi az olajat olyan 1500km 1 lityi. Ki lehet valahogy zárna szétszedés nélkül, hogy gyűrűzni kelljen??? komplesszió méréssel nem lehet kizárni?
Tréler, váltóház, szimmering, olaj, szerelés, ~90ezer ft körül volt.