Golf IV SEGÍTSÉG
aktuális téma

Sziasztok. Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy van egy 2002-es 1,6 16V-s Golf 4-esem. És nagyszervíz volt rajta (görgök, vez. szij, vizpumpa) a szervíz óta 12 litert eszik és nem pörög ki letiltásik, hanem 5800-nél elkezd szaggatni és lassan megy fel a fogdulatszám, de letiltásig nem pörög fel. Előre is köszönöm a segítséget. [email protected]
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Segg vagyok ma reggel...E mailem : robykakukacfreemail.hu
Ja okosságokat emailben kérném mert el fogom felejteni,h írtam ide is!
Robi

Robi

Sziasztok!
Zárat cseréltem golf IV emben és pöpecül világít minden,ahogy az kell.Nem tudom gyári bicskával nyitni-zárni és az ajtóban levő led sem villog!Vag-com látja a kulcsokat (1es,2es) és OK minden ahogy nyomogatom.Vezeték szakadásra tippelnék első körön az ajtó átvezetőnél..Ha tudnátok segíteni azt nagyon megköszönném!Ja Spal AS 80 riasztó van bent és ez dolgozik rendesen a saját távjával...
Sziasztok! Robi
Zárat cseréltem golf IV emben és pöpecül világít minden,ahogy az kell.Nem tudom gyári bicskával nyitni-zárni és az ajtóban levő led sem villog!Vag-com látja a kulcsokat (1es,2es) és OK minden ahogy nyomogatom.Vezeték szakadásra tippelnék első körön az ajtó átvezetőnél..Ha tudnátok segíteni azt nagyon megköszönném!Ja Spal AS 80 riasztó van bent és ez dolgozik rendesen a saját távjával...
Sziasztok! Robi

Hello. És az, hogy lehet, hogy nekem a csomagtér világítás csak akkor világít, ha nyomom a féket?? Hogy menet közbe is világít-e azt nem tudom, mert nem volt még időm menet közbe megnézni. :)
Hello. Az biztos nincs, mert nincs benne katalizátor! :) De megoldódott a probléma. A kipufogóba valami szűrő, ami egész a motornál van, kiszakadt a helyéről és a flexicsőbe szorult. Ha nem verem oda az alját, és nem szakad ki a flexicső, akkor még lehet, hogy mindig a hibát keresnénk!!!
Szeva!
A zárszerkezetben van benne az érzékelő. Ha bekattan a fül akkor kapcsolja le a világítást.
A zárszerkezetben van benne az érzékelő. Ha bekattan a fül akkor kapcsolja le a világítást.
Üdvw! Megtudja nekem valaki mondani, hogy a csomagtartó világítás kapcsoló pontosan hol található a G4-ben. Az izzó jó benne, de mégsem világít, gondolom a kapcsolójával lehet valami.

Akkor van szopás, ha neked mégrégi bilincsed van, mert akkor azt is venni kell. Egy 5-ösbe belekerül úgy. Ha az új van, akkor párszáz ft + munkadíj
elöl a vízelvezetőknél lehet vmi gebassz

szilentcsere

sziasztok van egy Golf 4-esem és valahol befolyik a viz a bal oldalon elöl és hátul is meg áll benne a viz lent. tippet esetleg valaki?
Sziasztok Golfosok. Van egy 2003-as Golf IV-esem, és már majdnem 2 éve azt tapasztalom hogy valami nyekereg (mintha 2 gumi vagy gumi a fémgez dörgölődne) mind a 2 első futóműben. Ahogy rugózik egyet a kocsi úgy nyekereg. És elég hangos. Mondták már lehet hogy valami gumi szilensz. Légyszi segítsetek mi lehet ez és hogy iktathatom ki. Már aláhajoltam a kocsinak befújkáltam szilikonnal az összes gumi alakatrészt de semmi változás. Egyedül esőben ha víz éri akkor nem csinálja.
Előre is köszi
Előre is köszi

Szia!
Szerintem akkor műszercsoport csere lesz bár ne legyen igazam.
Találtam egy jó oldalt ahol megtudod érdeklődni hogy milyen árban lenne egy ilyen:
Egyébként úgy működöik az oldal hogy ajánlatot kérsz és csak e mailben kell várnod a válaszokat.
Nekem nagyon tetszett az oldal
Üdv.
Remélem tudtam segíteni.
Írd be a linkelni kívánt szöveget
Szerintem akkor műszercsoport csere lesz bár ne legyen igazam.
Találtam egy jó oldalt ahol megtudod érdeklődni hogy milyen árban lenne egy ilyen:
Egyébként úgy működöik az oldal hogy ajánlatot kérsz és csak e mailben kell várnod a válaszokat.
Nekem nagyon tetszett az oldal
Üdv.
Remélem tudtam segíteni.
Írd be a linkelni kívánt szöveget
haudek autóműszer, Bp XIII. kerület...
megcsinálják garanciával!
megcsinálják garanciával!

Katalizatorod belseje nincs véletlen eltörve?
Segítsetek VW társak!
Golf 4, 1.6 16v-van, és a km/h óra beszart ( vagy nem mutat semmit vagy csak fel le ugrál mintha a szél fújná :P) vele eggyütt beszart a benzinmutató is ( ő pedig mutatja a benzinszintet csak minden egyes kanyarnál besípol és villog a kis benzinkanna a m.falon)
Viszont a fordulatszám mérő és a vízhőfok mérőnek semmi baja sincs! 3 napja pucoltam le a blokkot, lehet beázott volna vmi? de csak ma jelentkezett ez a probléma! kérlek ha van vkinek ötlete segítsen!! így nem merek elindulni vele sehova! előre is köszi!
Golf 4, 1.6 16v-van, és a km/h óra beszart ( vagy nem mutat semmit vagy csak fel le ugrál mintha a szél fújná :P) vele eggyütt beszart a benzinmutató is ( ő pedig mutatja a benzinszintet csak minden egyes kanyarnál besípol és villog a kis benzinkanna a m.falon)
Viszont a fordulatszám mérő és a vízhőfok mérőnek semmi baja sincs! 3 napja pucoltam le a blokkot, lehet beázott volna vmi? de csak ma jelentkezett ez a probléma! kérlek ha van vkinek ötlete segítsen!! így nem merek elindulni vele sehova! előre is köszi!
Olvass vissza mielőtt ítéletet mondasz 
Ha nincs kedved, nézd meg az aktuális témát

Ha nincs kedved, nézd meg az aktuális témát
összességében nem szép lökös, köszönőviszonyban sincs a gyári vonalvezetéssel, designal...

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!