Innen-onnan az oldalról (TANULSÁGOS)

Témakör: Helpdesk
aktuális téma
Innen-onnan az oldalról (TANULSÁGOS)

Egy-két fórumról szedegetett és rátalált érdekes hozzászólás. Első részben kitalálható honnan vannak a szedett szövegek. Remélem nem sértem senkinek az adatvédelmi jogait. Kíváncsi lennék a véleményetekre az elhangzottakról. Gondolom lesz visszhangja, de öszintén szólva éppen ezért indítottam e fórumot, a Fair Play jegyében.

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
LacUS
2004. szeptember 02. 22:37
Blázs!Attól függ mire akarod használni.Hétköznapi autónak jó.Örömautózáshoz egy szar.
Az "olasz autót ne hozzászólásho"z csak annyit,hogy kérdezz meg olasz autósokat, vagy vegyél egyett és utána fikázd.
Gizmo
2004. augusztus 29. 13:16
Ez is pörgött régen. Jó kis balhés topic:DDDD
Tázsi
2004. július 15. 20:22
Aki az aréna miatt bánkodik, hogy majd mindenki a márka szimpátiája miatt ad pontot, ne feledje, hogy nem csak a másik kap pontot emiatt...
monnyuk ha mindenki csak a tuningra adna pontot, akkor sokkal kevesebb pontja lenne mindenkinek...bár ez sosem lesz igy...és ez majdnem igy van jol!
ChPh
2004. július 15. 20:13
hali. van egy álatlános nézet. Olasz autót ne. Ittjon egy Regata van, gissé gány, de működik. Úgy általában gány a Fiat, de ha normálisan rendben tartod, akkor elvisz mindenhova
Blázs
2004. július 15. 20:11
hello
szerintetek jó a fiat brava?
triniy20
2004. július 15. 19:42
Ez kurva jó topic!!!
Szabi
2004. július 15. 19:31
Csá mindenkinek!
Lenne egy kérdésem és hát nemtudtam melyik fórumba rakjam be így hát berakom ide: Mit szoltok a Ford Taunus?
S_Bernie
2004. április 01. 13:18
Amúgy szerencsére a Suzuki pont a másik véglet, szinte átnéznek rajta a rend éber őrei és akkor sem engem állítanak meg, amikor egyedül jövök az úton. És jól van ez így
S_Bernie
2004. április 01. 13:17
Félreértettél engem. Én sosem beszéltem még tiszteletlenül egy rendőrrel sem. Teljes báránybékességgel fordulok feléjül, amikor igazoltatnak és általában nem szoktak megbüntetni, mert rendeben van a kocsi (érdekes, hogy a fóliáért még csak egyszer szóltak, akkor is csak a műbizonylat érdekelte őket). És volt már köztük, aki kifejezetten jó fej volt.
Ennek ellenére tény, hogy amíg kismotorom és ezeröcsi Ladám volt, addig gyakran előfordult, hogy naponta többször is igazoltattak. Látszott, hogy az algortitmusukba ez van programozva.
Damien
2004. április 01. 12:16
Nem terveztem, hogy gyorsulgatni fogok.. Vigyázni akarok a kocsira mert már nincs sok hátra neki. Ráadásul én leszek a kamerás!
De ha lesz kedvem mehetünk.
david155
2004. április 01. 10:45
Damien!
Futóműben vertelek meg!
Revans Kalocsán?
david155
2004. április 01. 10:43
Hi Verda!

Mint már mondtam, nem megtévesztési szándékkal raktam fel a képet, úgyhogy ne tegyél =-t közém és a kamu L-userek közé, OK? Az arénáról amúgy leírtam már a véleményem a "Magyar tuning??" c. topikban, ha kíváncsi vagy rá, akkor olvasd el! (153. comment, asszem)
A főképemen egyébként majdnem egyforma területen látszik mindhárom kocsi, és szerintem teljesen egyértelmű a szitu rajta. Ennyi erővel azt is gondolhatnák, hogy a Mustang az enyém, nem? Csakhogy az arénában is ki van írva az autó típusa.
Meg nem is találom a régi képemet, pedig az elég fullos volt...

Tényleg nem is áll szándékomban veszekedni itt veled, az oldal ilyen, az aréna olyan amilyen, minden a userektől függ. Ilyen a demokrácia...
Csak könyörgöm ne ismételgesd már, hogy bárkit is megtéveszt a főképem, mert ez tényleg nem így van, szerintem.
De ha valaki az aréna szavazáson azért nyomta rám, mert azt hitte, hogy Maseratim van, az jelentkezzen, mert akkor leveszem a főképemet. Rendben van így?
peretyo
2004. március 31. 20:40
Csodálkozol? Azért még nem vagyunk vakok meert egy pár széria autó nyer az arénában. Még meglátjuk az igazi színfoltokat is
peretyo
2004. március 31. 20:36
Mind a kettőtöknek igaza van egy kicsit.VerDának azért mert igaza van abban hogy csak azért mert egy kocsi széria de sok más ugyanolyan márkájú kocsi van fent és mégis az nyer, de azért még tényleg nem kelle lehurrogni az embereket mert vmi nincs a rendjén
BGY
2004. március 31. 20:18
Csáá VerDa!
Az aréna szavazoit nem helyes minősíteni, még akkor sem ha barátság vagy márka azonosság alapján szavaznak. Mert a szavazok úgy szavaznak és arra akire akarnak, ráadásul őket nem lehet leváltani. Az arénában nem kell indokolni, elég az ha valakinek az egyik gép jobban tetszik, ezt megváltoztatni, csak a szavazás megszüntetésével lehetne.
csiatt
2004. március 31. 19:57
Én is hozzászólok!

Csak nézzetek a mai arénába, és mindjárt a legelső párharc jó példa a korábbiakra!
Damien
2004. március 31. 19:35
Ah, ha tudnád mekkora öröm ilyen szépeket olvasni a kocsimról... Köszi!
Egyébként elég szoros lett a párbaj, szóval ha levonjuk az olasz-fanokat akkor nyertem
VerDa
2004. március 31. 19:24
Hello David155!

Szerintem az, hogy a Maserati képét rakod, be az legalább annyira poén, mint mikor mások egy-egy netes képet raknak föl autójuk gyanánt. Szóval legalább főképnek ne azt használd.
Az aréna dolognál meg a szavazókat minősítettem, nem téged.
BGY
2004. március 30. 11:11
Ha nem szállnak rád, akkor sztem 2 honap múlva teli lesz a város ilyen matricákkal, mert hamisítani fogják
Yasec
2004. március 30. 10:51
Hali!
Na, te sem ismered a múltomat!(nem rágalom, honnan is ismernéd...)
A Lotti csak tavaly április óta van, effektíve augusztustól az utakon. Előtte 4,5 évig egy Ford Taunus kombit hajtottam. 1979-es évjáratút. (Nagyon szerettem!!!)
A hátsó ülés már nem volt lecsavarozva, mert a határon mindig azt hitték, hogy csempészautó. (Azokat ugyanis lefoglalhatják, és ezért szoktak szinte semmit nem érő autókat erre a célra használni.)
Kb. 5mp. alatt szedtem ki nekik az üléssort, had örüljenek!
Nem, nem ezért nem volt gondom velük, hanem azért, mert nem néztem le olyan embert, aki szintén a munkáját végzi, és nem pofázok, ha tudom, hogy hunyó vagyok. Ha meg pofázhatok valamiért, akkor azt is csak tisztelettudóan.
A legtöbb embernek már azzal problémája van, hogy egyáltalán normálisan megszólítsa a másikat. Akkor az mit akar???

Nem azt mondom, vannak bunkó rendőrök, de az autósokat sem féltem!
Ja, nincs rendőr ismerősöm, rokonom, stb...
Semmi közöm a rendőrökhöz, és nem védeni akartam őket, de ez a letámadom ügyvéddel téma nem az igazi, csak egy jó pénzkeresési lehetőség bizonyos cégnek.
Én semmi pénzért se lennék rendőr!
Megalázó meló mostanság.
Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Összesen 271 találat 14 oldalon