Innen-onnan az oldalról (TANULSÁGOS)

Témakör: Helpdesk
aktuális téma
Innen-onnan az oldalról (TANULSÁGOS)

Egy-két fórumról szedegetett és rátalált érdekes hozzászólás. Első részben kitalálható honnan vannak a szedett szövegek. Remélem nem sértem senkinek az adatvédelmi jogait. Kíváncsi lennék a véleményetekre az elhangzottakról. Gondolom lesz visszhangja, de öszintén szólva éppen ezért indítottam e fórumot, a Fair Play jegyében.

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
tommy
2004. március 24. 20:42
Szintén ez a véleményem, én ki is vettem az autómat a szavazásból!
Bishop
2004. március 24. 20:04
Ezt a részt jól látod szerintem! Én mindig arra a verdára szavazok amiben több az ötlet, és amelyiken látni hogy nem az játszik hogy sok lovettáért megvettem mindent hozzá oszt jó.... Én sem tudom rögvest kicserélni a széria dolgaimat, de ahogy van időm és pénzem mindig csinálok valamit az én kis autómmal.
VerDa
2004. március 24. 19:12
Külön érdekesség, hogy rhantosnak a másik autója is (egy user 2 autó, melyik a valós?), egy szintén 525i-s BMW, ami ugyan újabb, kicsit optikásabb (de ez opcióként a szalonban rendelhető), veri Zolika országszerte elismert Corsáját, amiben tényleg rengeteg munka és még több munka fekszik (nem szalonban rendelés, és fizetés) nagyon vasztésre áll.

Átalakult az aréna: akinek több pénze van az jobban elismerik, és nem pedig azt aki tesz vesz az autóján. Mintha a discoban a kis picsák szavaznának (nem sértés senkinek). BMW ---> te jó pasi vagy, a Renaultos meg le van akkor sz*/rva. Mert ugye nem ért hozzá, hogy az milyen Renault (lehet akár a Williams-es is).
Szóval szavazzunk mostantól a csillogásra!

Elnézést ha ezt valaki sértőnek szánja és magára veszi. Ha értelems magyarázatot tud adni (tuning szempontból értékelhetőt, nem pedig, mert haver, meg...), akkor azt szívesen olvasnám. Sőt lehet meg is tudnátok győzni, ha tényleg komoly.
VerDa
2004. március 24. 18:45
Mai párbaj érdekesség:

BMW 525i (rhantos525) - Rover 214Si (csiatt)
full széria - ez+az

Sziasztok!

Csak egy kérdés!
Nagyon szeretném ha valaki válaszolna rá!
De őszintén!

Szép ez a BMW, de teljesen széria (a fun kategória).
Akkor aki erre a gépre szavazott, az miért tette?
Nem az autó ellen irányul a kérdés, csak szeretnék tisztában lenni a kérdéssel.
Ez egy tuning oldal, ha minden igaz. Most sértés nélkül vagy elfogult vakhangyák szavaznak, vagy én vagyok az és nem látom a sorok között ennek a gépnek a tuningját.

Tényleg egy olyan ember válaszát várom, aki erre a gépre szavazott, és vállalja a véleményét, és megírja, hogy mi többlet-tuningot talált a mai aréna-ellenfelénél.

Van olyan aki tud értelmes magyarázatot adni, vagy csak sunyít?
ATGTi
2004. március 19. 14:05
Emberek segítsen valaki! Hogy a jó büdös életbe tudok az arénában kihívni valakit. ahogy leirták ugy nem igazán megy.
janek
2004. március 10. 22:40
Segítsetek,lenyom KITT
Sréc
2004. március 10. 22:24
peretyo
2004. március 10. 21:10
egyébként az Alfások összetartására itt az ellenpélda!az arénában egy 145QV ha jól emlékszem épp most készül kikapni egy Fiat bravótól!!na ehez szóljon hozzá vki!
N2O
2004. március 10. 20:53
peretyo
2004. március 10. 20:39
asszem megállapíthatom, hogy ha ez így folytatódik akkor bandaháború lessz
peretyo
2004. március 10. 20:36
azért nyisd már ki a szemed és nézd me az tamit én írtam!lehet hogy igazad van de ez is dúrva!
peretyo
2004. március 10. 20:33
azért ez se semmi!!
az rendben hogy eggyütt vannak a Hondások de ez már akkor is sok
peretyo
2004. március 10. 20:31
egyébként nézzétek meg a tegnapi párbajba a Norbert vs. _pepe_ harcot. Az se semmi hogy egy gyári honda majdnem levert egy rendesen megtuningolt Alfát és még nekem írták, hogy az Alfások vannak sokan!!!
csiatt
2004. március 10. 20:01
Akár én is írhattam volna!
peretyo
2004. március 10. 19:05
én ilyesmit írtam be amikor Norbert _pepe_ ellen ment és úgy lehurrogtak mint a ház
VerDa
2004. március 10. 18:47
Skoda :: 120L (szilvi5) - Honda :: Civic (bpdjoco)

Itt egy teljesen széria Honda verseng egy tuning Skodával.
Itt sem a tuning játszotta a főszerepet, hanem a Honda-tábor!
Persze egy régi Skoda nem ér föl egy új Honda-val, de itt a tuningról van szó és nem az alapgépről. Azt a szaksajtó majd megteszi! Itt pedig kérlek titeket, hogy a lényeget pontozzátok!
VerDa
2004. március 10. 18:42
Lemaradt a másik résztvevő: Opel Kadett GSI (Subi78)
VerDa
2004. március 10. 18:42
Ma ismét érdekesen alakul egy-két aréna párharc!

Porsche :: 944 Turbo S (SeGa) -

Ahol szerintem megint nem a tuningra szavaztak sokan, hanem inkább az alap-autót nézték (meg a haverságot)
Nem alap a Porsche, de az Opel tekintetében ahol, mind motor és mind optika jelen van....
Szerintem szomorú, hogy nem alaposabban szavaznak a userek!
Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Összesen 271 találat 14 oldalon