Szinter kuplung. Mire jó valójában?

Témakör: Helpdesk
aktuális téma
Szinter kuplung. Mire jó valójában?

Szerintetek mit javítana egy bármiylen széri a kocsiban, mondjuk a 0-100kmh-s gyorsuláson? Közuti forgalomban is jól használhatól? Bombastik -1sec-es szlogenyét nem tudom hova tenni

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
3 4 5 6 7 8
red87
2007. június 04. 12:02
a -1 sec, azért erős túlzás, vezettem haver kocsiját szinter előtt, és után, és annyira nem nagy a különbség, csak annyiban, h tényleg nem csúszik el, semmilyen helyzetben... és télleg nem melegszik, pedig amit ott fél óra alatt kapott:D:D:D
Sukie
2007. június 04. 12:02
közúti forgalomra semmiféleképp ne tegyél bele szintert.. ha belekeveredsz egy dugóba ott halál van.. meg amugy sem..azzal araszolni nem tudsz...magas fordulatról tudsz indulni, le kell ugranod a kuplungról... tehát utcán halott..
matee77
2007. június 04. 12:01
Szinter gyári autóban sosem tesz jót, mivel nem nagyon lehet csúsztatni ezért a hajtásláncot nagyon igénybe veszi.
Nem rossz dolog...versenyautóba
Gondolkozz inkább kevlároztatáson, az sokáig bírja és valamivel jobb is mint a gyári.
Lalacs
2007. június 04. 12:00
hát javítana lehet... de ez nem melegedne el az tuti

közúton meg szerintem halál... pláne dugóban, mert ugye csúsztatni nem igazán lehet... vagy fog vagy nem
Dr. Normen
2007. június 04. 11:54
Szerintetek mit javítana egy bármiylen széri a kocsiban, mondjuk a 0-100kmh-s gyorsuláson?
Közuti forgalomban is jól használhatól?
Bombastik -1sec-es szlogenyét nem tudom hova tenni
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
3 4 5 6 7 8
Összesen 145 találat 8 oldalon