XENON kérdés
aktuális téma

Sziasztok!
Ha akármi kérdésetek van, vagy csak véleményt szeretnétek írni akkor itt megtehetitek.
A fórumban hirdetni tilos! THX! davidsz
Jogszabály:
Katt a linkre!
DC/R a xenonos lámpatest jelzése - ennek benne kell lenni!
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
az enyémben csak a trafó AL, a többi bosch és nem panaszkodom
Írd be a linkelni kívánt szöveget

Most mennem kell majd még írok később ha tudok. Csá.
Hát még egyenlőre a saját In pro oldalon néztem de ott nem találtam igazából olyat mint kéne csak a Golf V optikásat meg azt az angel eyes lámpát amit te is linkeltél. De itt találtam egyet ami jó csak nem tudom milyen márka lehet. Remélem nem FK mert azok szart se érnek.http://www.tuningbolt.hu/main.php?page_fp=212410SEVzyYT1000004&session=889171927023112720110320&search_automarka=&search_modell=&mt_csoport3=Tuning%20l%E1mp%E1k&mt_csoport4=Els%F5%20tuning%20l%E1mp%E1k%28Dayline,Angel%20eye,stb%29&re=1&termek_start=84
Én sokat nézegettem más kocsikat, mert engem is idegesített a dolog, ezért is raktam bele az AL bixenont (M3, Volvo, stb...) de azzal sem volt jó. Pedig új égő, új optika volt...
Aztán beugrott, hogy milyen jól láttam a Golfomban lévő xenonnal, és gondoltam egy merészet, és így lett a Ghia gyári xenon helyett utólagos...
De legalább most látok.
Szerencsére jó környéken lakom, nem bántanak a rendőrök :)
Aztán beugrott, hogy milyen jól láttam a Golfomban lévő xenonnal, és gondoltam egy merészet, és így lett a Ghia gyári xenon helyett utólagos...
De legalább most látok.
Szerencsére jó környéken lakom, nem bántanak a rendőrök :)
egy ismerősnek volt olyanja (mongyuk nem szenonos), egy jó szót nem szólt róla

és nem is drágák
legalábbis a gyári szenonhoz képest
te mennyiért vettél volna olyat?

Mondeo mk3. Egy rakás szar.
Én nem fogok sírni, az biztos, mivel 6 éve járok utólagos xenonos kocsival...
És szeretek látni.
Én nem fogok sírni, az biztos, mivel 6 éve járok utólagos xenonos kocsival...
És szeretek látni.

Igen az in pro lámpákat én is néztem már. Nem rosszak.
elmondom hogy elveszik, nem is kicsit
milyen autónak volt szar a gyári szenonja?
2010. február 11. 12:25
írta: davidsz
mindíg úgy kezdődik: - még sosem basztattak xenonért... Úgy folytatódik: - elvették a forgalmit ... sírás ....

milyen autónak volt szar a gyári szenonja?

2010. február 11. 12:25
írta: davidsz
mindíg úgy kezdődik: - még sosem basztattak xenonért... Úgy folytatódik: - elvették a forgalmit ... sírás ....
Elhiszem, de szerintem, ha nem vakít a dolog, akkor csak emiatt nem veszik ki.
Egyébként mondok meredekebbet.
Nekem gyárilag xenonos volt a kocsim, de nem láttam szart se vele, cseréltem égőt is, ki lett pucolva, aztán raktam bele nagyobb lencsés M3 bixenont.. Egy fokkal jobb volt, de nem az igazi.
Aztán berágtam, és tettem bele sima lámpabúrát, és bele 4300-as xenont.
Most látok mindent, és remélem, nem vesznek ki. Amúgy a fólia is nagyon necces.. De nem foglalkozok vele, ennyi :)
Egyébként mondok meredekebbet.
Nekem gyárilag xenonos volt a kocsim, de nem láttam szart se vele, cseréltem égőt is, ki lett pucolva, aztán raktam bele nagyobb lencsés M3 bixenont.. Egy fokkal jobb volt, de nem az igazi.
Aztán berágtam, és tettem bele sima lámpabúrát, és bele 4300-as xenont.
Most látok mindent, és remélem, nem vesznek ki. Amúgy a fólia is nagyon necces.. De nem foglalkozok vele, ennyi :)
"Egyébként ha projektoros lámpába raksz xenont, azt nem mondja meg senki"
hmm ezt nagyon sok ember meg tudja neked cáfolni, azok akik megjárták a műszakit is...
hmm ezt nagyon sok ember meg tudja neked cáfolni, azok akik megjárták a műszakit is...

Ha a foglalata H7/H1, akkor jó bele a halogén.
Ha D2S, akkor csak xenon, mivel ilyen foglalattal nincs halogén.
Egyébként ha projektoros lámpába raksz xenont, azt nem mondja meg senki, hogy nem gyári, mivel nem fog abszolút vakítani, szóval emiatt nem fognak megállítani.
Persze bele tudnak kötni, de CSAK emiatt nem lesz bajod.
Ha D2S, akkor csak xenon, mivel ilyen foglalattal nincs halogén.
Egyébként ha projektoros lámpába raksz xenont, azt nem mondja meg senki, hogy nem gyári, mivel nem fog abszolút vakítani, szóval emiatt nem fognak megállítani.
Persze bele tudnak kötni, de CSAK emiatt nem lesz bajod.
ő a gyári szenonosról beszélt

Valóban, a ködlámpámon nekem sincs rajta. Érdekes...pedig a régin rajta volt. 

Nekem a Beetle gyári projektoros, és gyökkettőt sem láttam vele. Szerintem életveszélyes volt! Hiába pucoltam ki, meg új izzó, emelt fényű izzó és társai ... stb. Nekem most xenon van benne ... és végre látok ... még ha rizikós is, mert utólagos. Mielőtt megkövezne valaki, nem vakít a lámpám, és ha nem hiszi el szabad jönni megnézni.
A gyárival egyszerűen nem mentem semmire. Én a helyedben keresnék valakit, akinek gyári projis van, és megkérdezném tőle, hogy mi a véleménye róla.

azt a lámpát szenonhoz tervezték, nem lesz vmi faja ha halogént faragsz bele, ha csak a design miatt veszed akkor ajánlom a módosított (endzsöl ájsz karikák kuka) inpro lámpát

Ha passzol bele az izzó akkor szerintem lehet azzal is jól látni...De a bele kókányolt izzó, sosem lesz jó...
Sziasztok. Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha vennék egy gyári projektoros lámpát vagy végül is bármilyen projektoros lámpát akkor abba ha belerakok egy sima izzót mennyire látnék a kocsiban? Csak mert azt hallottam hogy a projektoros lámpákba csak a xenon a jó mert a sima izzóval elég szarul lehet látni. Csak azért kérdezem mert szeretnék a G4-embe egy gyári projektoros lámpát viszont xenont azt nem, mert az ahhoz való átalakítások (lámpamosó automata fényszórómagasság állító stb) elég drága, és nincs kedvem a fakabáttal randizni a kpm-nél 

bocsi nem min d1ik ködlámpa burán van izzó típusra utaló jelölés.még ha amúgy 1értelmű is.
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!