XENON kérdés
aktuális téma

Sziasztok!
Ha akármi kérdésetek van, vagy csak véleményt szeretnétek írni akkor itt megtehetitek.
A fórumban hirdetni tilos! THX! davidsz
Jogszabály:
Katt a linkre!
DC/R a xenonos lámpatest jelzése - ennek benne kell lenni!
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
ígyvan, én is erre akartam rávilágítani neki. Hiába van benne xenonos proji (legyen az akármilyen csúcsszuper) ha a lámpába a halogén van beleírva 

álljon meg a nászmenet, ha csak projit cserélt akkor az még édeskevés, egy rafkós kpm-est kell kifognia és kérheti az időpontot a műszakira

Még csak nappali fényként sem használhatod, mert megbüntetnek érte. A ködlámpa búráján is rajta van, hogy halogén. Amúgy a fényereje nevetségesen kevés, és nincs fókuszpontja sem, vagyis ez aztán világít minden felé, csak oda nem ahová kellene.
jah.. dekorációs izzó! és ráadásul fél év és max a fele világít csak..

nem világít semmit. Tompítottnak refinek nem ajánlott. Max ködlámpába dizájnelemnek 

Üdv mindenkinek
érdeklődnék
hogy szerintetek lehet közúton riziko mentesen használni a képen látható ledes izzókat?
érdeklődnék
hogy szerintetek lehet közúton riziko mentesen használni a képen látható ledes izzókat?
de te nem lámpát cseréltél csak egy projektort tettél bele nem?
Úgy meg a lámpa burájában van benne a jelzés, hogy xenonos-e vagy sem ergo te mondhatsz bármit, hogy a lencse xenonos, amikor a lámpára rá van írva hogy halogány
Úgy meg a lámpa burájában van benne a jelzés, hogy xenonos-e vagy sem ergo te mondhatsz bármit, hogy a lencse xenonos, amikor a lámpára rá van írva hogy halogány

Át fog menni rózsaszínes árnyalatba, és meghal. Nekem a régi autómban így halt meg 2-3 év után az első, aztán a második is kezdett zöldesedni. Ha izzót cserélsz benne, akkor azt párba tedd, és a használt épet, tedd el talomba.
ok köszi a válaszod!

hát elképzelhető,láttam már olyat....szerintem ezeket nem szabad a gyári xenon égőkhöz hasonlítani.a legtöbb gyenge minőség.
Tudod nem mindenkinek telik 90-100E Ft magasságállítós cuccra, mert ha jól tudom a Hella ilyen összeg körül van valahol. Én is elkezdtem gyári xenonos lámpát keresni és persze a hozzá tartozó köcölékeket. E-bay-en találtam is. A lámpának darabja 70-80E ft / db körül mozog bontottan. Ehhez még jön a magasság állító, plusz a fényszóró mosó, amihez ugye új lökös dukálna, de ez nem is lenne baj, mert egy jó műanyagos hamar megoldja a kérdést, és csinál tartót a mosóknak. Ugye kell új ablakmosós tartály, meg még egy pumpa hozzá. Elég összetett. Nekem kb 300EFt lenne ha szánnék rá ennyit. Mivel 2,5 havi fizetésem lenne, kétlem, hogy szánok rá ennyit, mint sok másik autós társ.
Igen...nekem is utólagos xenon van benne ( lehet kezdeni a kövezést), de hozzá teszem be is van állítva, és eddig senki sem villogott, hogy vakítanék. Szép vágott fénye van, szerintem látszik is a képeken, hogy nem egy brutális hegesztőről van szó. Azokkal én sem értek egyet, akik nem síköveges lámpákba építik be ezeket a szetteket. Azok valóban kegyetlenül vakítanak, bármit csinálnak velük. Azokat természetesen én sem szeretem. Ugyan akkor akik projektorba építik be, és be is állítják, hogy ne vakítson (és tisztán tartják a búrát, ezért szeretnék most mielőbb mosót beépíteni) azokat én sem csesztetem.
Szerintem projektoros lámpában 6000K-ig nincs velük baj. Az viszont, aki ettől kékebbet tesz az autójába, már nem teljesen normális. Az tényleg nagyon zavaró.
Amúgy minden gyári fényszóró búráján találhatók számok és betűs jelzések, amiből egy KPM-es vagy egy képzett rendőr fél perc vagy egy pillantás alatt megmondja, hogy milyen izzó való bele. Nekem konkrétan a H1H1 felirat virít rajta szép nagy betűkkel.
Hát nem tudom. Ízlések és pofonok. Remélem nem tapostam bele senki lelki világába, nem vita szítása a célom, csak vélemény nyilvánítás.
Igen...nekem is utólagos xenon van benne ( lehet kezdeni a kövezést), de hozzá teszem be is van állítva, és eddig senki sem villogott, hogy vakítanék. Szép vágott fénye van, szerintem látszik is a képeken, hogy nem egy brutális hegesztőről van szó. Azokkal én sem értek egyet, akik nem síköveges lámpákba építik be ezeket a szetteket. Azok valóban kegyetlenül vakítanak, bármit csinálnak velük. Azokat természetesen én sem szeretem. Ugyan akkor akik projektorba építik be, és be is állítják, hogy ne vakítson (és tisztán tartják a búrát, ezért szeretnék most mielőbb mosót beépíteni) azokat én sem csesztetem.
Szerintem projektoros lámpában 6000K-ig nincs velük baj. Az viszont, aki ettől kékebbet tesz az autójába, már nem teljesen normális. Az tényleg nagyon zavaró.
Amúgy minden gyári fényszóró búráján találhatók számok és betűs jelzések, amiből egy KPM-es vagy egy képzett rendőr fél perc vagy egy pillantás alatt megmondja, hogy milyen izzó való bele. Nekem konkrétan a H1H1 felirat virít rajta szép nagy betűkkel.
Hát nem tudom. Ízlések és pofonok. Remélem nem tapostam bele senki lelki világába, nem vita szítása a célom, csak vélemény nyilvánítás.
2 év ennyit bírt?
Jó estét mindenkinek.én arra a döntésre jutottam h nem a tompítottba rakom be (projiba) hanem távolságiba.azt akkor kapcsolom felha énakarom.meg persze csak lakott területen kivül.kisebb a veszélye h városban kiszednek a sorból vele.vélemény erről?

kezd elhasználódni.az égők élettartamuk végefelé elveszítik az eredeti színhőmérsékletüket.
Sziasztok!
2 éve van a kocsimba H7-es 6000K-s utólagos xenon. Eddig semmi gondom nem volt vele. Pár napja vettem észre hogy az egyik izzónak zöldes árnyalata lett. Ez mitől lehet ki fog égni?
2 éve van a kocsimba H7-es 6000K-s utólagos xenon. Eddig semmi gondom nem volt vele. Pár napja vettem észre hogy az egyik izzónak zöldes árnyalata lett. Ez mitől lehet ki fog égni?
Mindenképp a típusmódosítás a végső mozzanat!
Akkor ezek szerint ez is egy nagy marhaság, hogy a 3 feltétel legyen meg: xenonlámpa, magasságállítás, mosó. Itt akkor csak 1 feltétel van: a VIN szerint halogénes vagy xenonos!? Ha nem, akkor teljesen mindegy hogy ha megvan esetleg minden feltétel? Ugyanúgy megszívom mint aki a halogénlámpába beledobta az occsó gagyi utólagos Hx-es szettet?
Bár azért az érdekelne hogy akit már állított meg az NKH xenon miatt, utánanéztek-e hogy mit tartalmaz a vin? Mert a beszámolók alapján a 3 dolgot nézték és nem az alvázszámot bogozták...
Bár azért az érdekelne hogy akit már állított meg az NKH xenon miatt, utánanéztek-e hogy mit tartalmaz a vin? Mert a beszámolók alapján a 3 dolgot nézték és nem az alvázszámot bogozták...
valami ilyesmi, de az az 50e kicsit több sztem... bár utána nem jártam ennek 

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!