2-3-szoros súlyadó!!!

Témakör: Real life
aktuális téma
2-3-szoros súlyadó!!!

Duplájára, háromszorosára nőhet az autók súlyadója, a kormány tervei szerint. Ahogy drágulna az átírás is. Arra is készülnek, hogy megadóztatják a cégtelefon is. A szóban bejelentetteken túl, más intézkedésekre is készül tehát a kormány. „Ó, hát sok ilyen kacsa lesz még a következő napokban, úgyhogy nem kell ezzel foglalkozni” - a pénzügyminiszter ezt még csütörtökön reggel mondta arra a lapinformációra, hogy megadóztatnák a dolgozók munkáltatótól kapott bérletpénzét is. Ez nem igaz. Igaz viszont az, hogy drágább lehet januártól kocsit tartani. A tervek szerint 20 százalékkal drágul az autók átírási illetéke. Erre mondja a kereskedő, hogy megérezhetik a forgalmon. Több lehet a súlyadó is. Azaz már csak a nevében súlyadó, mert a kocsi kora és teljesítménye alapján kell majd az adót fizetni az ábrán látható sávok szerint. Ebből kiderül, hogy minél fiatalabb és nagyobb teljesítményű a kocsi, annál többe kerülhet. Két példa. Egy kisebb súlyú, kisebb teljesítményű kocsi adója körülbelül 20 százalékkal lehet több, egy nagyobb teljesítményű hasonló korúé viszont a duplája lehet, vagy még annál is több.

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2 3 4 5 6 7 8
Popeyeee
2006. június 15. 21:50
ja akkor én vagyok hülye, témára visszatérve neked nincs nagyon okod panaszkodni a súlyadóra
tomiee85
de szerinted miböl legyenek nagyobb fizetések hogyha mindenki mindent elcsal aki csak teheti...
Mazlee
az elmult 16 évben mindenki. De ezen már nem érdemes hörögni, sosem értettem mi értelme visszafelé mutogatni...

ez van itt tartunk, ebből kell végre ellépni.

az volt eddig a baj hogy eddig +/-1 irányba mozdult az ország 4 évente... most hogy ujra az előző van +/-2 felé jutunk... és itt most nem kell ecsetelni melyik a + meg a -...
sarelll
2006. június 15. 21:49
Ember fűt fát ígértek bassze. És mindennek az ellenkezőjét teszik! Jól át*aszták a magyar népet
Sanyuc
octavia_v8
En is erre ertettem, Nemet ceg, nemet utlevel, akkor stimmel amit irtam
gergö-
2006. június 15. 21:48
de tudjátok mi a gondd itt, az h amit mondanak is h megprobálunk felzárkózni Európához, ez jol is van igy. De akkor a bérek is zárkózzanak már fel azokhoz!!! Mert az oké h ez mondenhol igy van, de ök majdnem egy 0-val többet is keresnek általában, és ott persze h nem gond kifizetni a 300 forintos benzint meg a drága adókat!!!
Sanyuc
és ezt mind hány perc alatt írtad...
BIGIMI
Patkányok..
M_Farkas
2006. június 15. 21:47
http://carstyling.hu/forum_shower.php?id=3532

AMúgy nekem kevesebb, mint fele lesz az eddigi súlyadónak.
Sanyuc
2006. június 15. 21:47
tod milyen régóta próbálkozom....
lehet ez is csak kamu azt felosztják maguk közt
Adam Vito
2006. június 15. 21:46
FELEJTSÜK MÁR EL EZT A KIBASZOTT KI LOPOTT KITŐL ÉS MIT AZ ISTEN BASSZA MEG MOSTMÁR ez az egész a korosztályt tekintve max 30évesekre vonatkozhat mert ők esetleg láttak a korábbi évekből valamit amit ésszel próbáltak akkoriban felfogni... vége
miért van az h. más országok (pl lengyelek....) meglátják egymást külföldön és megismerik egymást míg a magyar megtudja h. magyar van a környéken leszarja...
v. pl miért van az h. a lengyelek talpraálltak és még a mai napig is emlékezve rá ÖSSZETARTANAK!!!!!!!
mondjátok már meg lécci h. a magyar mikor volt legutoljára barátilag összetartó (max akkor amikor a korábbi rendszerből ami nem volt lebetonozva azt ellopták és ebben segített a kolléga... akkor mit csodálkoztok h. a nagyok "Miket találtak...")

Egy biztos én sem örülök annak h. amikor 3000ért tankolok akkor ha ez hétfőn van akkor max szerdáig ha kibírja a kocsi pedig csak 1.6 és 6-7tel járok vele...... OK szar a kifizetés de majd a végén nézzük meg h, akkor mi lesz a helyzet és ha nem kell sok akkor még ki kell tartani egy kicsit hátha jobb lesz de abból nem lesz jobb h. anyázzák a másikat aki jó helyen jó időben jót csinált v. akármi másból de jobban áll mint a másik)
(ígérem nem írok többet ennyit)
Popeyeee
a munkahelyedre voltam kíváncsi... nem a topicba illő kérdés volt
tomiee85
az lenne már a dolga 16 éve de nem jeleskednek benne
sarelll
2006. június 15. 21:45
Az 5 lottó főnyereménye egymilliárdötszázmillijó!
luckyluke
2006. június 15. 21:45
Németországban két panzió volt egy kisvárosban egymás mellett. az egyikben dolgozott egy magyar srác feketén. a szomszéd feljelentette. És nem azért mert geci volt, hanem a következő mozgott az agyában: én fizetek tb-t adót, meg mindent rendesen. a másik nem. Nekem azért kell többet fizetnem, mert vannak olyanok, akik nem mutanak erre hajlandóságot. Ezért, mivel nem akarok többet fizetni és nem akarok más helyett fizetni, megteszem a feljelntést.
Ha magyarországon eljutunk erre a gondolkodásra, akkor mindenki fizet, és aki eddig fizetett, így kevesebbet dellázik, nem lenne faszább?
Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!
1 2 3 4 5 6 7 8
Összesen 155 találat 8 oldalon