Alkatrészautó papirok...

Témakör: Real life
aktuális téma
Alkatrészautó papirok...

sziasztok ! szóval tervezem hogy veszek egy alkatrészautót magamnak.. már ven is egy kiszemeltem.. a lényeg az hogy nemtudom hogy a papirjait hogy intézzem hogy minél kevesebbe kerüljön, de le legyek fedve tehát nehogy utánamnyuljanak hogy loptam mert nincs átírva meg mittudomén:) a másik hogy pl a motorját újra be lehessen építeni stb... halottam valami újféle rendszerről hogy végleg kivonásnál lekell adni bontóba az meg nem nyerő... de ideiglenesen kivonásnál meg átkéne irni.. az meg fölös zsé.. szóval ötletek?!

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2 3 4 5
Zolman
2006. március 04. 20:11
és annak micsinálsz a szemetével?! (kaszni)
Zolman
2006. március 04. 20:10
a muterját ennek a csnek is hogy féloldalt irtam erre kidobott

szóval én többnyire gyári alaktrészekből építkezek mert ha szól a közeg akkor mutatom hogy itta vw-audi jel meg a gyári szám ésakkor menjen bizonyítani hogy ezt a tipust gyártották-e ilyen lámpával stb.... (coupe fényszórók, v8 hátsólámpa, golf gti kormány (benne a vw-audi jel abbanis] stb... )
Maverick4
2006. március 04. 20:09
Maverick4
2006. március 04. 20:08
Mászaki nélkül nem írják át

Külföldről lehet behozni alkatrészautót
Zolman
2006. március 04. 20:08
kiakarja használni?! szétszedni akarom...
Maverick4
2006. március 04. 20:07
Maverick4
2006. március 04. 20:06
Ja, a bónusz szigorított műszakit kihagytam az én történetemből...
Lamee
2006. március 04. 20:05
Esetleg olyan megoldás, hogy műszaki nélkül használod az autót, rendőr rajtakap (persze véletlenül), állítólag beveszi forgalmit, rendszámot, és csak szigorított műszakival mehet újra az autó... nameg kis kp büntetés (ha jól rémlik, max. 30e)
Ez nem járható?
Roland__
2006. március 04. 20:04
veszel egy alkatreszautot, atiratod, kiszerelsz belole mindent, ami kell motor, valto, stb..., kivagod az alvazszamot es leszeded a randszamtablat; ezeket megsemmisited es kidobod egy szemetesbe a "femhulladekot"; a vazat pedig lerakod valahol este es ott hagyod....;aztan bejelented a rendorsegen, hogy elloptak a kocsit >> nem fizetsz ra semmit; a rendorseg majd talal egy autot azonositok nelkul, ergo nincs tulaja.

ha ők így, akkor mi meg így ;) :)

persze ilyet nem szabad csinalni, ugyhogy en nem adtam otleteket, csak hangosan megemlitettem, hogy ez egy torvenyt nem tisztelo allampolgar esetleg ilyet tehet
Maverick4
2006. március 04. 20:03
de várom a szaftos sztorykat ki mit hogy úszott meg
Szanitéc
2006. március 04. 20:02
nekem egy új kiadású Xsaram van. Az első fényszórók helyére akarok Audi A4-es lámpát. Nagy alakítás nem kellene, mert az előző xsara-k is csíklámpásak voltak. Csak az a kérdés, hogy mennyiért engedélyezi közúti használatra a hatóság
Zolman
2006. március 04. 20:02
huhh akkor jó mert amikor ez történt 4 havi kötelezővel lógtam... kérte is a csekket de mosndom átutalásos a fizu és nemtudom hogykell igazolni.. aszondja hát azt ő se tudja (sóhaj) azért is simán forgalmi el
Zolman
2006. március 04. 20:00
akármit csak győzze pénztárcád... szóval bármit ha ha róla papirod bevizsgálják megröntgenezik és sok sok pénzt fizecc.. elméletileg még komplett autót is rakhacc össze és levizsgáztathatod... egyszer volt fókuszban egy bogár alvázra épített üvegszálas buggy... azis kapott vizsgát... mondjuk hogy mibe került...az máskérdés...
Maverick4
2006. március 04. 20:00
Szerencséd... ezé elvehetik a forgalmit, 40ezer bünti, büntetőpont, kocsit ott helyben azonnal letenni, papír nélkül nem lehet arrébbmenni vele csak trélerrel stb. Megtanultam, hogy egyszerűbb a törvényes út, mert olyan ráb@sz lehet, hogy ha lehetne inkább saját f@**d cumizgatnád helyette önszánzadból
Szanitéc
2006. március 04. 19:57
Sziasztok!

Azt tudja valaki, hogy milyen átalakításokat engedélyez az autón a hatóság?
Zolman
2006. március 04. 19:57
hát akkor vegye be tövig a magyar állam meg a nagyságos európai unió... kellet nekünk eza sz*r eddig csak a kárát láttuk...
Vwrally
2006. március 04. 19:55
mondjuk ezeket a kocsikat nem most vonattuk ki
Maverick4
2006. március 04. 19:55
Akkor jó
Szóltunk az önkormányzatnál,hogy mi van, amikor kértük az útvonalengedélyt, mert nem volt rajta műszaki, gondoltuk semmi gond, a vizsgáztatóállomásig csak elgurulunk vele, anélkül,hogy leállítanának...de nem hülyék a rendőrök...volt olyan ráb@sz, mint még soha, nem részletezem
Bandit
2006. március 04. 19:54
ja, de ha beveszem a gyógyszert, hamar elmúlik....
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
1 2 3 4 5
Összesen 84 találat 5 oldalon