Alkatrészautó papirok...

Témakör: Real life
aktuális téma
Alkatrészautó papirok...

sziasztok ! szóval tervezem hogy veszek egy alkatrészautót magamnak.. már ven is egy kiszemeltem.. a lényeg az hogy nemtudom hogy a papirjait hogy intézzem hogy minél kevesebbe kerüljön, de le legyek fedve tehát nehogy utánamnyuljanak hogy loptam mert nincs átírva meg mittudomén:) a másik hogy pl a motorját újra be lehessen építeni stb... halottam valami újféle rendszerről hogy végleg kivonásnál lekell adni bontóba az meg nem nyerő... de ideiglenesen kivonásnál meg átkéne irni.. az meg fölös zsé.. szóval ötletek?!

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2 3 4 5
Zolman
2006. március 04. 19:21
nemakarom átrakni hanem eladni másnak... de ahoz kell valami papiros... ezt nemtudom hogy működik.. nekem kasznielemek kellenének meg futómű meg kárpitok műszerfal.. elektromos ablak ilyesmi... üvegek...
Bandit
2006. március 04. 19:20
1 sültkrumpli és 1 kis kóla lesz!
semmi 5let ilyen téren....
2105
2006. március 04. 19:20
jól értem, hogy át akarod rakni a motort az alkatrészből a "jó" autóba?
Zolman
2006. március 04. 19:18
sziasztok ! szóval tervezem hogy veszek egy alkatrészautót magamnak.. már ven is egy kiszemeltem.. a lényeg az hogy nemtudom hogy a papirjait hogy intézzem hogy minél kevesebbe kerüljön, de le legyek fedve tehát nehogy utánamnyuljanak hogy loptam mert nincs átírva meg mittudomén:) a másik hogy pl a motorját újra be lehessen építeni stb... halottam valami újféle rendszerről hogy végleg kivonásnál lekell adni bontóba az meg nem nyerő... de ideiglenesen kivonásnál meg átkéne irni.. az meg fölös zsé.. szóval ötletek?!
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
1 2 3 4 5
Összesen 84 találat 5 oldalon