Még soha nem nyitottam topicot ez miatt, de sajna már lassan 3 hónapja kb 40 tanú elött önhibámon kívül összetörték a kocsimat egy autós lellei rendezvényen és a biztosítót ennek ellenére perelnem kell a betétlap kitöltve senki nem volt részeg papirok rendbe voltak és mégse kell fizetni! a károm közel 600 ezer forintos volt! És a biztosító előállt a dumájával hogy ez az esemény nem jöhetett létre, szal biztosítási csalással vádolnak na persze nem hivatalosan! szal ha komolyan van valami gondotok akkor rendőrt hívni és jegyzőkönyv! nálam is volt rendőr hívva csak az baszott jegyzőkönyvet írni és most perelnem kell! szal vigyázni a biztosítókkal nem elég a betétlap!
asszem a kivonás nem túl jó, mert kell egy igazolás egy bontótól, hogy leadtad a vasat, ez még nem is problémha, hacsak nem néznek utána, hogy tényleg ott van e a vas
"December 1-jét követően már csak azok köthetnek 2007. január 1.-től érvényes kötelező biztosítást, akik szabályos felmondással rendelkeznek 2006-ról. Adásvétel vagy forgalomba helyezés esetén természetesen azonnal lehet kötni. "
dec. 31 asszem nemtom nekem kb a hó elején lett megcsinálva és már jött a csekk. 2006-hoz képest 24 et 2007-hez képest 34-et spóroltam az éves díjjon.... vasutas lettem ennyi.
amit mondtam a múltkor biztosítok.hu és ott kitöltöd és meglátod lehet fele annyit fizetnétek.
persze ha jó bonus máluszban vagytok akkor felesleges.
de a lényeg hogy sztem olcsóbb lenne én pont ma kaptam meg a 2007-es csekket már be is fizettem az éves díjjat.
helllóú srácok.. szóval az alllianznál vagyok már 2 éve és azon kpatm magam hogy november óta nemvonják le a havi díjat a számlámról.. elképzelehtő hogy újrakéne szerződni?!!? tavaly mértnem kelett?! nemértme.. holnap majd bemék de addigis tippek?!?!
nah ujra itt...
szal az allianznal van 1 olyan opcio is hogy "aktív kárrendezes" amivel azt éred el hogy neked nemkell rohangalnod hanem az allianz elintézi a masik biztosítoval a dolgokat és nemcsak ki lessz fizetve hanem joval hamarabb is.....
igaz az aktív karrendezes évi 3000 ft ba kerul, de sztem megéri, főleg így télen...
ciao
Ezt nem ertem, ha nekemjön egy mavos vagy egy unionos auto es ö a hibas akkor igyis ö fizet es nem az alianz ha nala vagyok biztositva, igy minden esetre rohangalnom kell fel evet. Ha meg en csinalok balesetet allianz biztositasommal akkor csak annak jo akinek nekimentem mivel azt allitod allianz gyorsabban es korektebben dolgozik. Akkor csak imatkozni tudok hogy egy allianzos auto jöjjön nekem :)
Csa! nemminden esetben dragabb... igaz vannak olcsobb biztosítók is csak akkor a szolgaltatast is ahhoz viszonyítds.... és akkor ne reklamaljatok ha vmi postás vagy mávos nektek megy és nemfog vagy ha jobbeste is fizet akkor fel evig rohangalhattok utana.....
Győr és környékbeliek figyelem!!!
Akiknek nem Allianz Hungáriás biztosítása van és biztosító váltás előtt áll. Annak tudok segíteni. Egész jók a 2006 os allianzos gépjármű felelősség biztosításaink. szal kérdezettek nyugodtan
Nekem is náluk volt,de most váltok. Sürgős volt,kellett a papír az átíráshoz,ezért személyesen mente be. Neten én töltöm ki a papírt,elküldtem,kinyomtam és bevittem.Azonnal meg is lett. Úgyhogy megint online kötöm majd meg, 35lesz.