Biztosítók, figyeljünk oda!!!!!!!!

Témakör: Real life
aktuális téma
Biztosítók, figyeljünk oda!!!!!!!!

Még soha nem nyitottam topicot ez miatt, de sajna már lassan 3 hónapja kb 40 tanú elött önhibámon kívül összetörték a kocsimat egy autós lellei rendezvényen és a biztosítót ennek ellenére perelnem kell a betétlap kitöltve senki nem volt részeg papirok rendbe voltak és mégse kell fizetni! a károm közel 600 ezer forintos volt! És a biztosító előállt a dumájával hogy ez az esemény nem jöhetett létre, szal biztosítási csalással vádolnak na persze nem hivatalosan! szal ha komolyan van valami gondotok akkor rendőrt hívni és jegyzőkönyv! nálam is volt rendőr hívva csak az baszott jegyzőkönyvet írni és most perelnem kell! szal vigyázni a biztosítókkal nem elég a betétlap!

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
19 20 21 22 23 24
-Laci-
2005. július 15. 00:35
a biztosítót nem nevezem meg mert nem akarom az oldalt xarba hozni, de mindegyik ilyen, és kihasználják az embereket,és mivan ha az embernek nincs pénze ügyvédre? hagya a faszra! jaj én nem merek pereskedni mert bennt van hogy veszthetünk és perkálni kell a költségeket: szakértő, ügyvéd, saját ügyvéd, szal kihasználnak minket miközben a reklámokba jaj mi adjuk a biztonságot! nagy xart adnak semmit, egy csekket havonta vagy negyedévente ennyit, szal vigyázzatok!
narancs
2005. július 15. 00:32
-Laci-
2005. július 15. 00:28
jaja de itt minden bizonyítva volt/van és nem csak saját szememmel sőt másik 40 kb szempárral néztem végig az esetet, szal ezért ez már nagyon durva, ezt megengethetik maguknak? rendeszeres direkt fizetem a biztosítást mint egy jó munkásember és ezt kapom? ha én vagyok balfasz megértem de így? jövőhéten vittem volna kiállításra a kocsimat!
narancs
2005. július 15. 00:28
abba bele se merek gondolni,m ennyit adnának az enyémre...
mateus
2005. július 15. 00:25
Nekik nem érdemes...jó lesz a bontós vagy mi?!
mateus
2005. július 15. 00:22
Köcsög lehúzó banda mint itt M.o.-on szinte minden más
narancs
2005. július 15. 00:22
anyukámnak van egy 10 éves 106os pözsója. Eddig hibátlan állapotban volt, nemrég került bele a 80e-ik km, se karc, se törés...kedden belementek oldalról. A sérülést 350e-ért csinálná meg a pözsó fábián. A biztosítós közölte, hogy nem adnak ennyi pénzt, mer ilyen öreg autót nem érdemes új alkatrésszel javítani. A jó qrva ***** neki. Bezzeg a 16 éves autómra olyan (kötelező) bizt. összeget mondta, hogy leültem a földre tőle
narancs
2005. július 15. 00:19
a biztosító csak addig szeret amíg fizetsz nekik. Ha bajod van csesznek fizetni...
-Laci-
2005. július 15. 00:15
ezzel csak figyelmeztetni akarok mindenkit és segíteni mert itt sok pénzről lehet szó!

-Laci-
2005. július 15. 00:09
Még soha nem nyitottam topicot ez miatt, de sajna már lassan 3 hónapja kb 40 tanú elött önhibámon kívül összetörték a kocsimat egy autós lellei rendezvényen és a biztosítót ennek ellenére perelnem kell a betétlap kitöltve senki nem volt részeg papirok rendbe voltak és mégse kell fizetni! a károm közel 600 ezer forintos volt! És a biztosító előállt a dumájával hogy ez az esemény nem jöhetett létre, szal biztosítási csalással vádolnak na persze nem hivatalosan! szal ha komolyan van valami gondotok akkor rendőrt hívni és jegyzőkönyv! nálam is volt rendőr hívva csak az baszott jegyzőkönyvet írni és most perelnem kell! szal vigyázni a biztosítókkal nem elég a betétlap!
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
19 20 21 22 23 24
Összesen 472 találat 24 oldalon