Biztosítók, figyeljünk oda!!!!!!!!
aktuális téma

Még soha nem nyitottam topicot ez miatt, de sajna már lassan 3 hónapja kb 40 tanú elött önhibámon kívül összetörték a kocsimat egy autós lellei rendezvényen és a biztosítót ennek ellenére perelnem kell a betétlap kitöltve senki nem volt részeg papirok rendbe voltak és mégse kell fizetni! a károm közel 600 ezer forintos volt! És a biztosító előállt a dumájával hogy ez az esemény nem jöhetett létre, szal biztosítási csalással vádolnak na persze nem hivatalosan! szal ha komolyan van valami gondotok akkor rendőrt hívni és jegyzőkönyv! nálam is volt rendőr hívva csak az baszott jegyzőkönyvet írni és most perelnem kell! szal vigyázni a biztosítókkal nem elég a betétlap!
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Hogyan perelnéd a kinti biztosítót, ha meg sem találták?
Ez csak a nemakarás stílusos válasza.
és még hozzátették, ha akarom perelhetem a kinti biztosítót
Ha itt felvetetted a kárt, akkor nem számít, ugyanis 2 évig érvényesítheted az igényt!
Azzal küldtek el, hogy a baleset nem EU-s országban volt így nem tehetnek semmit sem
Már az autót is megjavítottam
tehát még nem buktad a lóvét! és ügyvéd sem kell hozzá.
Ha a kárfelvétel megvolt akkor keresd fel a www.mabisz.hu-t, ha itt sem akarnak segíteni, akkor tegyél a PSZÁF-nál egy panaszbejelentést, miszerint nem akarnak segíteni, és máris készségesebbek lesznek.
lehet, hogy hiányzik még valamilyen papír, persze ők nem fognak felhívni, hogy add be
legcélszerűbb kárszámmal(kárszakértő által adott lapon általában megtalálod)a kezedben felhívni a biztosító károsztályát, és kitudakolni a kárszakértő közvetlen telefonszámát, ugyanis ő viszi végig az ügyet, kicsit noszogatni, és már intézik is. Csak ne hagyd magad lerázni!
Az a 30nap bizony az összes papír beérkezését követő 15nap!!
Laci esetében már nem fog segíteni ez a jogvédelem bizt, ugyanis meglévő dologról van szó.
Sziasztok!
Az előzőekhez hasonlóan: így igaz! -Rendőrt csak személyi sérülés esetén vagy köteles hívni. A biztosító, mielőtt perelni kezdenél, az esetek 95%-ában peren kívül megegyezik-a maradék 5% pereskedés 100%-ában az ügyfél nyeri meg a pert, hacsak valóban nem bizonyított a csalás.
Általában elég egy határozott megjelenéssel személyesen intézkedni, ahogy M6sport tette, és minden sinen van!
Az előzőekhez hasonlóan: így igaz! -Rendőrt csak személyi sérülés esetén vagy köteles hívni. A biztosító, mielőtt perelni kezdenél, az esetek 95%-ában peren kívül megegyezik-a maradék 5% pereskedés 100%-ában az ügyfél nyeri meg a pert, hacsak valóban nem bizonyított a csalás.
Általában elég egy határozott megjelenéssel személyesen intézkedni, ahogy M6sport tette, és minden sinen van!
Hali! Igazából azzal van a gond, hogyha törik a kocsidat, hiába van biztosítva a másik, a kocsid veszít az értékéből, hiába fizeti ki a biztosító, (már ha győzöd kivárni ) vagy hiába javítod meg akkor veszít az értékéből, sajnos ebbe bele kell törődni! Csak ugy az olyanok mint mi, minden pénzünket beleöljük a 4 kerekünkbe, és ilyenkor érezhető hogy mennyire kivagyunk szolgáltatva az ilyen intézményeknek! Szal teljesen megértelek -Laci-! Valószínűleg nálam is elpattana a húr ha lezúznának, mint M6sport-nál is, ezért is rimándkodom hogy nehogy összetörjenek, mert nem lesz elég a károm hogy annyi a kocsinak, de lehet hogy még meg is ráncigálnak súlyos testi sértésért!
Tehát mindenki vigyázzon, és ha gáz van tényleg minden oldalról biztosítsuk be magunkat, szemtanúk, rendőr, stb.! Üdv to ALL!

nekem még 2 hónapja törték össze a kocsim... mire kijött valaki a biztosítótól az volt 2 hét... azóta is "intézkednek"...
nincs vmi határidő, h meddig kell fizetnie a biztosítónak? 2 hónapja kint áll az esőben, így még rosszabb állapotba is van mint akkor volt... és mit tudok csinálni? semmit... lehet telefonálni, h megmondják, h még mindig nem...
és ugye tk ra tört elvileg a verda (a javítás költsége többe kerül mint a kocsi értékének a fel)
szóval szaros 60-80eFT ről van szó
így menjenek el a pics*ba, ha a több milliós verdákat kifizetik...
nincs vmi határidő, h meddig kell fizetnie a biztosítónak? 2 hónapja kint áll az esőben, így még rosszabb állapotba is van mint akkor volt... és mit tudok csinálni? semmit... lehet telefonálni, h megmondják, h még mindig nem...
és ugye tk ra tört elvileg a verda (a javítás költsége többe kerül mint a kocsi értékének a fel)
szóval szaros 60-80eFT ről van szó
így menjenek el a pics*ba, ha a több milliós verdákat kifizetik...

az én autómat külföldön törték össze, a biztosító meg elintézte annyival, hogy nem találják a kinti biztósítónál a az ember biztosítását, oszt szevasz.
Márpedig tuti volt biztosítva a srác... szóval buktam 200.000et...
de lóvém nincs ügyvédre kiverni nem bírom belőlük :(
Márpedig tuti volt biztosítva a srác... szóval buktam 200.000et...
de lóvém nincs ügyvédre kiverni nem bírom belőlük :(
beszeljel velük aztan kiderül, nekem nincsen velük kapcsolatban tapasztalatom!

Laci amugy van olyan ceg aki maximalisan eljar az ügyedben, mindent ök inteznek, van bejarasuk a biztositoba, x%-ert! nagyon sok esetben peren kivül meg tudnak egyezni, gondolom zsirozzak a %-ukbol a szakertöt!
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!