Biztosítók, figyeljünk oda!!!!!!!!

Témakör: Real life
aktuális téma
Biztosítók, figyeljünk oda!!!!!!!!

Még soha nem nyitottam topicot ez miatt, de sajna már lassan 3 hónapja kb 40 tanú elött önhibámon kívül összetörték a kocsimat egy autós lellei rendezvényen és a biztosítót ennek ellenére perelnem kell a betétlap kitöltve senki nem volt részeg papirok rendbe voltak és mégse kell fizetni! a károm közel 600 ezer forintos volt! És a biztosító előállt a dumájával hogy ez az esemény nem jöhetett létre, szal biztosítási csalással vádolnak na persze nem hivatalosan! szal ha komolyan van valami gondotok akkor rendőrt hívni és jegyzőkönyv! nálam is volt rendőr hívva csak az baszott jegyzőkönyvet írni és most perelnem kell! szal vigyázni a biztosítókkal nem elég a betétlap!

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
17 18 19 20 21 22 23 24
M6sport
2005. augusztus 23. 09:13
mindezekutan piaci ertekcsökkenesi dijat is felvettem! jut eszembe, ha összetörik valakinek az autojat EZ JÁR!!! ugyan a biztositok ezt nem ajanljak fel... ÉRTHETÖ miert nem?!
M6sport
2005. augusztus 23. 09:11
ezt velem is probaltak eljatszani, hogy biztositasi csalas, azzal a külöbseggel, hogy engem budapesten a rendör palota elötti felüljaron törtek össze! rendört hivtam mert nem volt se jogsi, se forgalmi, semmi! de a rendörök nem irtak jegyzökönyvet, mert bevallalta a srac a felelösseget, ezutan 8 napon tul gyogyulo testisertes miatt jelentett fel... (mit tegyen az ember, nem akart megallni)!
a biztositoba bementem az osztalyvezetöhöz es megmondtam ki az ügyvedem es hogy a perkölcseg nem engem fog illetni, masnap visszahivtak, hogy minden Ok! mihamarabb utaljak a penzt es elnezest kertek a kellemetlensegekert, hivatkozvan arra, hogy nekik ez a dolguk!
GReddy
2005. augusztus 23. 08:29
Szia!

Mostanában a Juszt Laci csinál egy műsort "A Tévé ügyvédje" címmel, szerintem keress rá a neten, nagyon keményen elküldi a faxba pl bármilyen hivatalt-minisztériumot ha igazad van. Egy próbát megér.

Egyébként ELÉG (jog szerint) a betétlap, CSAK akkor vagy köteles rendőrt hívni, ha személyi sérülés történt, illetve ha nem tudtok a helyszínen megegyezni. Csak vagyoni kárnál NEM KELL. Csak a MAGYAR biztosító geci, és nagyon szeret nem fizetni. Egyébként ennek évtizedes múltja van, egészen pontosan azóta megy ez így, amióta a KGFB létezik. Előtte sose volt gond. Betétlap-viszlát! Az Állami Biztosító meg fizetett, és így mindenki jól járt. Az Állami Biztosítót pedig a benzin árában levő biztosítási díjból finanszírozta állambácsi. Érdekesség, hogy amikor mexűnt az ÁB, NEM lett olcsóbb a benzin... vajon miért???

CSÓTÁNYORSZÁG - BIRKA NÉP.
pthibi
2005. augusztus 23. 05:36
KÖBE!!!!
próbáld mez ezt!
egyébként igazad van!
öcsémnek 100eért vettünk egy szamarát, most fizet asszem tán 60e/év tegyük hozzá tanuló
Noise
2005. augusztus 23. 01:33
nemtom gyerekek, szerencsére még nem törtem autót, de a biztosítóval már most tele van a f@szom. 120 e az éves biztosításom. 20 éves mazda....nemtom...lehet én vagyok rosszul összerakva...
nissanputy
2005. július 15. 16:41
Nme én intéztem hanem a nissan
@coupe
2005. július 15. 16:34
Sr
2005. július 15. 09:41
AstraGabor
2005. július 15. 09:30
Biztos elfelejtetted jól megkenni a csávót...
drjones
2005. július 15. 08:33
nissanputy
2005. július 15. 08:31
Általában nem is a biztosítóval van a gond,hanem a kárszakértővel.A legjobb tapasztalatból:Uniqa és az Alliance...
nissanputy
2005. július 15. 08:29
ja és amikor nissant összetörték,megcsinálták(60-eért fényeztek egy tenyérnyi elemet!!!).2hetet vívtam elötte a kárszakértővel,hogy a sérülés ami a hátulján van az mind a törésből származik!!!!!
drjones
2005. július 15. 08:28

nekem egy részeg törte össze a Corsám előtti Subarumat...az Argosz fizetett mindent hál istennek több esetem még nem volt
nissanputy
2005. július 15. 08:19
Bocsi 3 éve...!!!!!!
nissanputy
2005. július 15. 08:18
Egy ismerősöm 2 éve pereskedik ,mert tc-ra törte az autóját.Casco-ra ment vlna,erre a biztosító kitalálta,hogy nem ott sérült meg ennyire az autó.Ja csak annyi,hogy télen neki csúszott egy volán busznak.Rendőr mi egymás....A kárszakértő fényképről állapította meg,hogy nem ott sérült.Most megy a pereskedés,de a 10 vádpontból már 9-et megnyertek.Csak hát már 2mill-át várnak a 600e-s kárból.Aminek az egyharmada a költség....
Ga-Bika
2005. július 15. 04:03
Tudtok jo ugyvedet aki baromira kepben van a biztositos ugyekben?Ja es megfizetheto is legyen.
@coupe
2005. július 15. 03:25
Nekünk is vol t télen balhé és még most se semmi cash
streetraci
2005. július 15. 01:15
Haveromnak a cabrioját német törte össze és három héten belül kifizeték. Ez a röhely.
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
17 18 19 20 21 22 23 24
Összesen 472 találat 24 oldalon