Üdv :)
Quad ot meginformáltam és készithetek ilyen forumot :) nah szoval akkor, ide mindenki leirhatja élete legnagyobb égését, autos, vagy simán csak az életben történt, égés, amin a mai napig röhög.
ezzel egyben a segitségeteket is kérném, ugyanis egy portált szeretnék csinálni, ahova ezek kerülnének fel. (egyenlöre az alap: http://hu-yeah.hu << csak belépni tudsz de a menük még nem müködnek tartalom hiányában)
szoval ha valakinek van egy szaftos története, vagy haverja történetét elakarja mesélni, akkor hajrá ! Köszi elöre is :) cserébe talán beirok egy nagy égést amelyik nem mondom el kivle történt.
Velem is előfordult ilyen móka, megyek épp dunaújba kölcsönkértem anyám WagonR ét, émmeg akkor még jó kis ladához szokott ember gondoltam egyet hogy tankolok.. Na eddíg nem volt gonnd megállok a magyar-oil co egyik kútjánál, mire jöna kutas akinél már ezerszer tankoltam LPG-t a Ladába... Kérdi segíthet-e, gondoltam ez nem oly nehéz majd megoldom, a slusszkulcsom ugye 2 kulcs volt gondoltam mint a ladánál egyik a gyújtás másik a benzin... hát kb öt percig szerencsétlenkedtem a kis kulcsal hogy az annyáér nem akar belemenni a rohadt lyukba... mire a kutas megszánva szerencsétlen vergődésem hozzámvágta az ukászt a slusszkulcsal... Kicsit égtem... :D (Tanulság sose kérdd kölcsön Anyud WagonR-ét)
Juhhuj, nekem eccer csunyábban is sikerült gázolnom gyalog. Én is éép leányzóval sétálgattam, másfeledik randi, persze csak arra figyeltem hogy jópofa legyek, az útra nem. A járda szélén voltak ilyen aranyos felparkolásgátló oszlopocskák, tetején egy gombával, pont zacsimagasságban. Szép lendületesen magyarázás közben nekisétáltam, két lábam ki, én meg nyomtam egy gyönyörű herénátfordulást arconfékezéssel. Persze a csajszi guggolva visított rajtam, nekem meg a jól célzott behatástól elment a kedvem mindentől.
ijen volt velem is csa kén egy teli flakon olajat fojatta m el a csomitartóban és állok a bolt elött és akkor kérdezte az emberke hogy van e olaj a csomitartómban.á mondom biztos kéne neki egy kicsi vagy valami aztán rájötte mhogy csöpög a csomitartobol a 4 liter olaj
néha még énis lefulladok, mondjuk két hete cseréltem kuplungot sportra aztán picit máshogy fog, meg nem is lehet annyira csusztatnom neki a könnyitett lendkerék miatt
jah ilyen volt ma velem is, megyek ismerős uton, kereszteződés én meg fékezek, szépen váltogatok visszafele had durrogjon a kipuff a sulibol hazafelé tarto lányok előtt... aztán látom pár mp után hogy épp sárgára váltott a lámpa, jol megálltam a zöldben
nemrég melóban vödrös festéket szállítottam teherautóval... siettem mint állat időre mentem és egyik lámpánál kelett satuzni egyet... nemtörtént semmi de halottam hogy hátul megindult egy picit a rakomány.. ... de nem tulajdonítottam neki jelentőséget... mondom elcsússzant pár vödör... a köv pirosnál mellémáll egy robur és a pasas integet mint az őrült... lehúzom az ablakot erre ő: hé csorog a festéked! erre én kiállok buszöbölbe hát az oldalsó tolóajtó alján szivárgott a fehér tilatex szerencsére csak az egyik vödör teteje pattant le a fékezés közben és a kilötyögő festék csorgott pár deci.. csak pont az ajtónál lévő...
tegnap pirosnál nézelődtem, csak nem akart váltani. mellém állt egy másik motoros, mosolygott, integetett, én is vissza neki, jól meg is néztem a motorját, majd amikor a hátam mögött elkezdtek dudálni, akkor jöttem rá, hogy a mellettem álló nem integetett, hanem a tudtomra akarta hozni, hogy egy ideje már zöld a lámpa
Tavaly mentünk kaposújlakra gyorsulásra, shell kúton volt a találkozó. Indulás előtt mindneki tankolt még, egyik gyerek tankolt ezer forintért vmi shell vípáover részinget h. jobban menjen a vas.... a kutasok meg mi is röhögtünk elég rendesen
még polskim volt beállok a kúthoz. tudni kell rólam hogy egy eléággé megtermett gyerek vagyok 110 kg 185 cm kipattanok a kocsiból kutasgyerek (tipikus vasággyal 40 kg) jön kérdezi segíthet. mondtam neki nem mert véletlenűl teliotankolja. nahmost nemtudom hogy de úgy rá volt szorúlva a tanksapka hogy 5p kínlódás után se tudtam lecsavarni. két kutas meg mosolyogva néztek. aztán szóltam az egyszálbélnek hogy nem tudom leszedni a tanksapkát mert megszorúlt. 1 mozdulattal lecsavarta. rpsz irányba kezdtem el csavarni. aztán mondtam neki akkor 2 littyót kérek. mikor ültem be a kocsiba akkor mára a 2 kutas hangosan röhögött