ÉLETÜNK NAGY ÉGÉSEI :)

Témakör: Real life
aktuális téma
ÉLETÜNK NAGY ÉGÉSEI :)

Üdv :) Quad ot meginformáltam és készithetek ilyen forumot :) nah szoval akkor, ide mindenki leirhatja élete legnagyobb égését, autos, vagy simán csak az életben történt, égés, amin a mai napig röhög. ezzel egyben a segitségeteket is kérném, ugyanis egy portált szeretnék csinálni, ahova ezek kerülnének fel. (egyenlöre az alap: http://hu-yeah.hu << csak belépni tudsz de a menük még nem müködnek tartalom hiányában) szoval ha valakinek van egy szaftos története, vagy haverja történetét elakarja mesélni, akkor hajrá ! Köszi elöre is :) cserébe talán beirok egy nagy égést amelyik nem mondom el kivle történt.

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
PLATOON
2007. május 29. 12:27
Nagykanizsán a pláza mellett történt az eset. Lenn a parkolóban nyomtuk a kézifékeseket igen májerok voltunk.
Jött 2 kocsi a parkolóba, kiszáll 9 csaj, zenét feltekerik, nekiállnak táncolni.
Odaállunk hozzájuk szép közel, jó 5 méterre.Mondom spannak... nah figyusz gyorsuljunk 1et oksa? Benne is volt túráztatjuk mint atom
az egyik csaj lekapja a zenét, és nekiállt az összes tapsolni, hogy ezaz egyerünk király nyomjátok:D
Énmeg bazz:D:D:D:D:D
Wüm Wüm Wüm:D indulásnál lecsúszott a lábam a kuplungról, és igen jól lefulladtam:D
Úgy égett a pofám mint a grillkolbász:D
adam55
2007. május 29. 12:22
kerel
2007. május 29. 12:18
jááá megtaláltam

nah szóval:

még gyerekkoromban jártam kajakozni, de mivel itt a szép idő ezé úgy döntöttem a barátommal, hogy megint elmegyünk evezni. ezzel semmi gond nem lett volna csak, mivel több mit 10 éve ültem utoljára kajakban ezé kicsit instabilnak éreztem a dolgot. mivel hajóm már nincs ezért béreltem 1et és elindúltam a Tiszán fölfelé. Barátom meg elindult lefele és megállapodtunk hagy a Sárgán (strand) majd találkozunk. enyhén szolva az egyensúlyozással kicsit gondjaim voltak de megoldottam. mikor mentem fel egyedül láttam 1 molón kint monokinizett két iszonyat zsír csaj. mikor megláttak, megyek felájük akkor fel is ültek a látvány magáért beszélt.. hát úgy döntöttem megmutatom mit tudok és jól belehúztam . tényleg nagyon jól ment elkaptam a ritmust rendesen, húzam szép nagyokat és úgy éreztem hogy nagy király vagyok. a csajok is felfigyeltek rám. a hajó meg csak úgy suhant a vizen... elmetem a csajok előtt már távolodtam tőlük (kb 15m) mikor 1 rosz lapátbetétel egyensúlyom elveszítettem és hogy ne boruljak a lapáttal elkezdtem a vizet kicsit csapkodni csak az a baj hogy ez se jött össze rendesen és megint levesztettem az egynsúlyom és majdnem beborultam. közben a víz meg visszasodort a csajok molójához miközben én szerencsétlenkedtem. mire az egyik csaj röhögve mondja a másinak: nah ezzel a bénával se mennék el.
mikor meghallottam csak úgy égett a pofámról a bőr... a nagy frenki lelkesedésem 1 pillanatt alatt tovaszállt. a kihívó mosoly az arcomról lefagyott, majdnem kardomba döltem ott. aztán kis lapáthúzásokkal picit bénázva tovább álltam.
mikor barátommal eveztünk lefele fel se ültek...
kayo
2007. április 13. 01:50
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
NSR
2007. április 13. 00:38
Házibuliba tök részegre ittam magam, filmszakadás stb..másnap otthon rácsodálkoztam mér sebes a térdem..Haver mesélte, aztán már nekem is beugrott, h kimentek a ház elé, én előbukantam, vmit odaszóltam nekik, odanéztek...én meg eltüntem
Volt ugyanis a ház elött egy hatalmas gödör csatornaásás vmi miatt, én meg belesétáltam
kayo
2007. április 13. 00:38
de mentségemre szolgál hogy a pohár piámból egy csep sem jött ki.
kayo
2007. április 13. 00:34
disco alsó szint.nem tul tiszta állapotban.ki van pakolva az egész terem tükörrel én meg na majd csajozosba vgom magam a lépcső forduloban ugy is állt 3. igen ám de a tükörnek és az álpotnak köszönhetöen én azthittem ott még lépcső van igy nagy ivben fordulva nincsnekem semmibajomnekell korlátot fognom szitu.olyan szépen felcsattantam a tükörre mint az atom:)
NSR
2007. április 13. 00:29
hú, meg 1x télen hoban, patyhangulat a kocsiban, kopaszodó téligumik ,kihalt széles utca, gondoltammegtáncoltatom a kocsit...hát akkor se mentem lassan, és picit jobban megcsúszott a szembeoldalra..ekkor feltünt szembe 1 kocsi gyök2vel jött,biztos nagyot nézett..végülis ellenkormányoztam, aztán még csúszkált ideoda,de necces volt,azért megfogtam...azóta ilyesmit nm csinálok közúton...
kayo
2007. április 13. 00:29
akinek nagy biztonságos autója volt:)
Zolman
2007. április 13. 00:27
jó de gonodlom hogy nem ezen múlt elég vicces volna... mindenki hibázhat...
Ivóke
2007. április 13. 00:25
Nem igazán. Azért jóban voltunk, de semmi más.
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Összesen 4623 találat 232 oldalon