ÉLETÜNK NAGY ÉGÉSEI :)
aktuális téma

Üdv :) Quad ot meginformáltam és készithetek ilyen forumot :) nah szoval akkor, ide mindenki leirhatja élete legnagyobb égését, autos, vagy simán csak az életben történt, égés, amin a mai napig röhög. ezzel egyben a segitségeteket is kérném, ugyanis egy portált szeretnék csinálni, ahova ezek kerülnének fel. (egyenlöre az alap: http://hu-yeah.hu << csak belépni tudsz de a menük még nem müködnek tartalom hiányában) szoval ha valakinek van egy szaftos története, vagy haverja történetét elakarja mesélni, akkor hajrá ! Köszi elöre is :) cserébe talán beirok egy nagy égést amelyik nem mondom el kivle történt.
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Nagykanizsán a pláza mellett történt az eset. Lenn a parkolóban nyomtuk a kézifékeseket igen májerok voltunk.
Jött 2 kocsi a parkolóba, kiszáll 9 csaj, zenét feltekerik, nekiállnak táncolni.
Odaállunk hozzájuk szép közel, jó 5 méterre.Mondom spannak... nah figyusz gyorsuljunk 1et oksa? Benne is volt túráztatjuk mint atom
az egyik csaj lekapja a zenét, és nekiállt az összes tapsolni, hogy ezaz egyerünk király nyomjátok:D
Énmeg bazz:D:D:D:D:D
Wüm Wüm Wüm:D indulásnál lecsúszott a lábam a kuplungról, és igen jól lefulladtam:D
Úgy égett a pofám mint a grillkolbász:D
Jött 2 kocsi a parkolóba, kiszáll 9 csaj, zenét feltekerik, nekiállnak táncolni.
Odaállunk hozzájuk szép közel, jó 5 méterre.Mondom spannak... nah figyusz gyorsuljunk 1et oksa? Benne is volt túráztatjuk mint atom
az egyik csaj lekapja a zenét, és nekiállt az összes tapsolni, hogy ezaz egyerünk király nyomjátok:D
Énmeg bazz:D:D:D:D:D
Wüm Wüm Wüm:D indulásnál lecsúszott a lábam a kuplungról, és igen jól lefulladtam:D
Úgy égett a pofám mint a grillkolbász:D
kerel
2007. május 29. 12:18
jááá megtaláltam
nah szóval:
még gyerekkoromban jártam kajakozni, de mivel itt a szép idő ezé úgy döntöttem a barátommal, hogy megint elmegyünk evezni. ezzel semmi gond nem lett volna csak, mivel több mit 10 éve ültem utoljára kajakban ezé kicsit instabilnak éreztem a dolgot. mivel hajóm már nincs ezért béreltem 1et és elindúltam a Tiszán fölfelé. Barátom meg elindult lefele és megállapodtunk hagy a Sárgán (strand) majd találkozunk. enyhén szolva az egyensúlyozással kicsit gondjaim voltak de megoldottam. mikor mentem fel egyedül láttam 1 molón kint monokinizett két iszonyat zsír csaj. mikor megláttak, megyek felájük akkor fel is ültek
a látvány magáért beszélt.
. hát úgy döntöttem megmutatom mit tudok és jól belehúztam . tényleg nagyon jól ment elkaptam a ritmust rendesen, húzam szép nagyokat és úgy éreztem hogy nagy király vagyok. a csajok is felfigyeltek rám. a hajó meg csak úgy suhant a vizen... elmetem a csajok előtt már távolodtam tőlük (kb 15m) mikor 1 rosz lapátbetétel egyensúlyom elveszítettem és hogy ne boruljak a lapáttal elkezdtem a vizet kicsit csapkodni csak az a baj hogy ez se jött össze rendesen és megint levesztettem az egynsúlyom és majdnem beborultam. közben a víz meg visszasodort a csajok molójához miközben én szerencsétlenkedtem. mire az egyik csaj röhögve mondja a másinak: nah ezzel a bénával se mennék el.
mikor meghallottam csak úgy égett a pofámról a bőr... a nagy frenki lelkesedésem 1 pillanatt alatt tovaszállt. a kihívó mosoly az arcomról lefagyott, majdnem kardomba döltem ott. aztán kis lapáthúzásokkal picit bénázva tovább álltam.
mikor barátommal eveztünk lefele fel se ültek...

nah szóval:
még gyerekkoromban jártam kajakozni, de mivel itt a szép idő ezé úgy döntöttem a barátommal, hogy megint elmegyünk evezni. ezzel semmi gond nem lett volna csak, mivel több mit 10 éve ültem utoljára kajakban ezé kicsit instabilnak éreztem a dolgot. mivel hajóm már nincs ezért béreltem 1et és elindúltam a Tiszán fölfelé. Barátom meg elindult lefele és megállapodtunk hagy a Sárgán (strand) majd találkozunk. enyhén szolva az egyensúlyozással kicsit gondjaim voltak de megoldottam. mikor mentem fel egyedül láttam 1 molón kint monokinizett két iszonyat zsír csaj. mikor megláttak, megyek felájük akkor fel is ültek

mikor meghallottam csak úgy égett a pofámról a bőr... a nagy frenki lelkesedésem 1 pillanatt alatt tovaszállt. a kihívó mosoly az arcomról lefagyott, majdnem kardomba döltem ott. aztán kis lapáthúzásokkal picit bénázva tovább álltam.
mikor barátommal eveztünk lefele fel se ültek...
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Házibuliba tök részegre ittam magam, filmszakadás stb..másnap otthon rácsodálkoztam mér sebes a térdem..Haver mesélte, aztán már nekem is beugrott, h kimentek a ház elé, én előbukantam, vmit odaszóltam nekik, odanéztek...én meg eltüntem
Volt ugyanis a ház elött egy hatalmas gödör csatornaásás vmi miatt, én meg belesétáltam

Volt ugyanis a ház elött egy hatalmas gödör csatornaásás vmi miatt, én meg belesétáltam

de mentségemre szolgál hogy a pohár piámból egy csep sem jött ki.
disco alsó szint.nem tul tiszta állapotban.ki van pakolva az egész terem tükörrel én meg na majd csajozosba vgom magam a lépcső forduloban ugy is állt 3. igen ám de a tükörnek és az álpotnak köszönhetöen én azthittem ott még lépcső van igy nagy ivben fordulva nincsnekem semmibajomnekell korlátot fognom szitu.olyan szépen felcsattantam a tükörre mint az atom:)
hú, meg 1x télen hoban, patyhangulat a kocsiban, kopaszodó téligumik ,kihalt széles utca, gondoltammegtáncoltatom a kocsit...hát akkor se mentem lassan, és picit jobban megcsúszott a szembeoldalra..ekkor feltünt szembe 1 kocsi gyök2vel jött,biztos nagyot nézett..végülis ellenkormányoztam, aztán még csúszkált ideoda,de necces volt,azért megfogtam...azóta ilyesmit nm csinálok közúton...

akinek nagy biztonságos autója volt:)
jó de gonodlom hogy nem ezen múlt
elég vicces volna... mindenki hibázhat...

Nem igazán. Azért jóban voltunk, de semmi más.
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!