ÉLETÜNK NAGY ÉGÉSEI :)
aktuális téma

Üdv :) Quad ot meginformáltam és készithetek ilyen forumot :) nah szoval akkor, ide mindenki leirhatja élete legnagyobb égését, autos, vagy simán csak az életben történt, égés, amin a mai napig röhög. ezzel egyben a segitségeteket is kérném, ugyanis egy portált szeretnék csinálni, ahova ezek kerülnének fel. (egyenlöre az alap: http://hu-yeah.hu << csak belépni tudsz de a menük még nem müködnek tartalom hiányában) szoval ha valakinek van egy szaftos története, vagy haverja történetét elakarja mesélni, akkor hajrá ! Köszi elöre is :) cserébe talán beirok egy nagy égést amelyik nem mondom el kivle történt.
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
G_E_R_I
2007. május 29. 14:30
Én sem olvastam el őket. Nálam a magyar tanár tudta, hogy a verselemzés nagyon megy, így nem is erőltette, hogy elolvassam őket. A matektanár meg a fogalmakat nem kérdezte tőlem, mert tudta, hogy nem vagyok hajlandó bemagolni. Alkalmazni mindent tudok, ahol kell, úgyhogy nem kellett aggódnia az érettségim miatt. Na meg nekem sem. 

G_E_R_I
2007. május 29. 14:27
Én meg töriből hármasra úgy, hogy az utolsó 5 tételt nem tudtam, a többit igen. Erre mit húztam? Az utolsó előttit!
Technikusin meg 2 tételt nem akartam kihúzni. Az egyik a digitális multiméterek volt, a másikra már nem emlékszek. Erre benyúlok, kiíhúzom, hát az egyik a,mit nem akarok. Mondom a tanárnak, hogy ez nem biztos, hogy túl jó nekem. Azt mondja, hogy rakjam vissza, nem ír be semmit, húzzak másikat. Erre kihúzom a másikat, hát mi volt az? A digitális multiméterek!
LE kellett vezetni egy frekvenciamérést. Olyan kapcsolást rajzoltam, meg el is magyaráztam a működését, hogy ihaj. Erre amikor a végén összegeznek, és benyögi a vizsgabiztos, hogy ez mind szép és jó, csak ilyen frekvenciamérő a világon nincs, akkor egy kicsit elsápadtam. Na mindegy, a végén meg még meg is lettem dícsérve, hogy milyen ügyes vagyok, hogy így oldottam meg a dolgot.

Technikusin meg 2 tételt nem akartam kihúzni. Az egyik a digitális multiméterek volt, a másikra már nem emlékszek. Erre benyúlok, kiíhúzom, hát az egyik a,mit nem akarok. Mondom a tanárnak, hogy ez nem biztos, hogy túl jó nekem. Azt mondja, hogy rakjam vissza, nem ír be semmit, húzzak másikat. Erre kihúzom a másikat, hát mi volt az? A digitális multiméterek!

LE kellett vezetni egy frekvenciamérést. Olyan kapcsolást rajzoltam, meg el is magyaráztam a működését, hogy ihaj. Erre amikor a végén összegeznek, és benyögi a vizsgabiztos, hogy ez mind szép és jó, csak ilyen frekvenciamérő a világon nincs, akkor egy kicsit elsápadtam. Na mindegy, a végén meg még meg is lettem dícsérve, hogy milyen ügyes vagyok, hogy így oldottam meg a dolgot.

ja, persze. a többit sem, én sem

úgy is jó....

nos igen, volt egy-két mókás sztori és értelmetlen dolog az érettségit megelőző években.. 
sajna az a tapasztalatom, hogy a felsőoktatásban sincs másként, de ebbe ne menjünk bele.

sajna az a tapasztalatom, hogy a felsőoktatásban sincs másként, de ebbe ne menjünk bele.
de az ám, én egyik kötelezőt se olvastam el, aztán még is meglett az érettségi

jaja, mert a könyveket elolvasni szokták 

de utána 1-2 évvel kiolvastam nagy nehezen.
aztán az ötéves érettségi-talin elmeséltem a magyartanárnak...
erre ő: jó nagy marha vagy, hogy kiolvastad....
aztán az ötéves érettségi-talin elmeséltem a magyartanárnak...
erre ő: jó nagy marha vagy, hogy kiolvastad....

nem vagy egyedül..

az érettségi egy vicc.
én ötösre érettségiztem magyarból az Arany emberből úgy, hogy ki sem olvastam....

én ötösre érettségiztem magyarból az Arany emberből úgy, hogy ki sem olvastam....

báááázeeeeeeeg 

hali!
íme egyik volt osztálytársam esete a borász-technikus záróvizsgáról: a vizsgeelnök feltett egy utolsó mentőkérdést, mert szinte semmit nem tudott az illető. -"mondjon nekem egy a tokaji borvidéken használt szőlőfajtát!"- hangzott el az utasítás, mire az osztálytársam szeme felcsillant: tokaji szamorodni!
nem ért meglepetésként, hogy nem volt ott a bizi osztáson.
íme egyik volt osztálytársam esete a borász-technikus záróvizsgáról: a vizsgeelnök feltett egy utolsó mentőkérdést, mert szinte semmit nem tudott az illető. -"mondjon nekem egy a tokaji borvidéken használt szőlőfajtát!"- hangzott el az utasítás, mire az osztálytársam szeme felcsillant: tokaji szamorodni!
nem ért meglepetésként, hogy nem volt ott a bizi osztáson.

és ugyanez a tag volt, aki mellettem ült szóbelin, míg én felkészültem, ő a 3210-esén kígyózott, aztán mikor rákerült a sor, gyökérzöldségnek odasorolta a vöröshagymát!

Nekem egy volt osztálytársam meg vendéglátásból fakított!
Ő is tököt írt írásbelin, szóbelin meg a vállalkozásokat húzta, miután nem tudta mi a Kft, mi az Rt (akkor még nem volt Zrt.), mondták neki, hogy ha megmondja mi a Bt, akkor átengedik!
Erre mit dobott Bt.-re?
Baráti társaság!
Nekem egy életre szóló élmény marad az érettségielnök reakciója!
Természetesen ősszel is húzhatott öltönyt a srác!

Ő is tököt írt írásbelin, szóbelin meg a vállalkozásokat húzta, miután nem tudta mi a Kft, mi az Rt (akkor még nem volt Zrt.), mondták neki, hogy ha megmondja mi a Bt, akkor átengedik!
Erre mit dobott Bt.-re?
Baráti társaság!

Nekem egy életre szóló élmény marad az érettségielnök reakciója!

Természetesen ősszel is húzhatott öltönyt a srác!

azért az is durva, hogyan jutott el az érettségiig...

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!