Elhunyt Potzner Ferenc R.I.P.

Témakör: Real life
aktuális téma
Elhunyt Potzner Ferenc R.I.P.

Most olvastam a hírt, hogy a hétvégén halálos közlekedési baleset áldozata lett Potzner Feri. Ha jól emlékszem, itt is fent volt az autója egy ideig. Nyugodj békében Feri! Cikk az újságból: 200-zal repült a halálba a magyar motorosvilágbajnok Kétszázzal száguldott Audijával a Budaőrsi úton egy gyáli fiatalember, amikor megdobta a padka és egy villanyoszlopnak csapódott. Információnk szerint P. Ferenc egy fehér színû Golffal gyorsult, amely a hatalmas csattanás pillanatában megállt, majd segítségnyújtás helyett tőgázzal elhúzott a helyszínről. Az Audit vezető egykori motorosvilágbajnok szörnyethalt, feleségét életveszélyes állapotban vitték a Szent János kórházba intenzív osztályára. Halálos gyorsulás történt szombaton késõ este Budapesten a XI. kerületben, a Budaörsi úton. Egy Audi típusú személygépkocsi villanyoszlopnak vágódott olyan erõvel, hogy az autóból kiszakadt a motor. A Bors megtudta, hogy az Audit a szabadstílusú motorozás 2005-ös világbajnoka vezette. A fiatalember így vallott magáról a blogján. „A Szemerébe jártam általánosba, közben Óbudára költöztünk. Úsztam a Spartacusban, később autószerelőnek tanultam majd úgy is végeztem. Katonaság: Ady liget határőr ezred ellátó század. Hobbiból a peca mellett motoroztam, aztán hipp-hopp világbajnok lettem. Van egy 8 éves fiam és egy asszonyom a háznál. Motoros bemutatókat vállalok világszerte. A versenyzéstől végleg visszavonultam. Így tudnám összefoglalni az elmúlt 30 egynéhány évet” –írta magáról P. Ferenc egy önéletrajzi összeállításában. Akkor még bizonyára nem is sejthette, hogy a Budaörsi úti száguldás lesz az utolsó út. A gyáli fiatalember egyébként április végén jelentette be, hogy a jövőben az autóversenyzésre vált, utolsó motoros bemutatóját augusztus elején tartotta volna Jászszentandráson. Bartha László, a BRFK szóvivője elmondta, hogy az Audis nem az útviszonyoknak megfelelően vezetett, megdobta a padka, ez követve repült a villanyoszlopnak. Lapunk a helyszínen szemtanúktól úgy informálódott, hogy egy fehér Golf hajtott még az Audi mellett, így igyekeztek egy gyorsulási versenyre. S. János, az egyik tanú elmondta, hogy a Golfban ülők megálltak, amikor a dráma bekövetkezett, de aztán ugyanolyan sebesen el is hajtottak. A rendszámát nem tudta megjegyezni.

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
G_E_R_I
2007. május 29. 19:28
Az a jó, hogy az ilyen dolgoknak sok köze van a történtekhez. Te aztán jó példákat hozol fel. Egyébként a barátnőmet 7 év alatt egyetlen egyszer sem ütöttem meg, hangos szót is csak nagyon indokolt esetben használtam. Még jó, hogy ő nem kever össze egyáltalán nem hasonló dolgokat.
birozee
azért az elég elszomorító, hogy egy tragédia utána ilyen hozzászólásokkal találkozik az ember. veszekedés. ki a hibás. szörnyű. komolyan mondom ez elszomorít.
gumis
actafool
2007. május 29. 19:26
Hello Bár én csak most olvastam ezt az egészet meg igazán nem ismerem a részleteket
De öszinte részvétem a családnak és mindenkinek aki ismerte
ChPh
ne magyarázzuk félre, kösz.
dussy
Mennyivel ütközött??
JETI007
kisg325
2007. május 29. 19:25
Pedig hány ilyen állat van!
gumis
2007. május 29. 19:24
nem lennék sem a golfos sem geri barátnője(ha lány lennék),összeverne és azt mondaná,bocs felment az adrenalin szintem.
Álmosmondi
2007. május 29. 19:23
Najó, én leléptem!

Őszinte részvétem a családnak!
naia
2007. május 29. 19:23
én már nem mondok semmit. hálátlan egy feladatod van most.
ChPh
2007. május 29. 19:21
abban, de kértem az elején, hogy ne legyen anyázás, anyázott, bannoltam, és örüljön, h csak ebből a topikból
naia
2007. május 29. 19:19
basszus...de gáz. Azt hittem, szabad országban élünk...
kisg325
2007. május 29. 19:16
Én úgy fogalmaznék,hogy a felelősséget vállalni kell!
Álmosmondi
2007. május 29. 19:16
Pontosan, kötelességeink vannak és felelősséggel tartozunk egymás iránt ez a lényege az egésznek! Hogy számíthatsz a másikra!
RéPusz
2007. május 29. 19:15
Hozzászólás törölve -- admin
Norbii
2007. május 29. 19:13
hát igen...
száguldozás? hát emiatt nem itélem el, mert itt sokan nem arról vagyunk híresek, hogy nyugodtan közlekedünk, mert ahogy eljönnek ezek az esték, pont (sajnos) erről szól minden...és ahogy itt sok ismerősőmmel egyetemben én is egy lapra teszem fel az életemet, vagy egy ilyen estére...egyikünk sem tudja megfogni a saját autóját egy nagyobb sebességnél, ha valami történik...ez most eléggé lesarkosítva, de így működik...
menjen, rúgja az autójának, de a kötelességeit se feletse el ha valami gebasz van!
Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Összesen 320 találat 16 oldalon