Elhunyt Potzner Ferenc R.I.P.

Témakör: Real life
aktuális téma
Elhunyt Potzner Ferenc R.I.P.

Most olvastam a hírt, hogy a hétvégén halálos közlekedési baleset áldozata lett Potzner Feri. Ha jól emlékszem, itt is fent volt az autója egy ideig. Nyugodj békében Feri! Cikk az újságból: 200-zal repült a halálba a magyar motorosvilágbajnok Kétszázzal száguldott Audijával a Budaőrsi úton egy gyáli fiatalember, amikor megdobta a padka és egy villanyoszlopnak csapódott. Információnk szerint P. Ferenc egy fehér színû Golffal gyorsult, amely a hatalmas csattanás pillanatában megállt, majd segítségnyújtás helyett tőgázzal elhúzott a helyszínről. Az Audit vezető egykori motorosvilágbajnok szörnyethalt, feleségét életveszélyes állapotban vitték a Szent János kórházba intenzív osztályára. Halálos gyorsulás történt szombaton késõ este Budapesten a XI. kerületben, a Budaörsi úton. Egy Audi típusú személygépkocsi villanyoszlopnak vágódott olyan erõvel, hogy az autóból kiszakadt a motor. A Bors megtudta, hogy az Audit a szabadstílusú motorozás 2005-ös világbajnoka vezette. A fiatalember így vallott magáról a blogján. „A Szemerébe jártam általánosba, közben Óbudára költöztünk. Úsztam a Spartacusban, később autószerelőnek tanultam majd úgy is végeztem. Katonaság: Ady liget határőr ezred ellátó század. Hobbiból a peca mellett motoroztam, aztán hipp-hopp világbajnok lettem. Van egy 8 éves fiam és egy asszonyom a háznál. Motoros bemutatókat vállalok világszerte. A versenyzéstől végleg visszavonultam. Így tudnám összefoglalni az elmúlt 30 egynéhány évet” –írta magáról P. Ferenc egy önéletrajzi összeállításában. Akkor még bizonyára nem is sejthette, hogy a Budaörsi úti száguldás lesz az utolsó út. A gyáli fiatalember egyébként április végén jelentette be, hogy a jövőben az autóversenyzésre vált, utolsó motoros bemutatóját augusztus elején tartotta volna Jászszentandráson. Bartha László, a BRFK szóvivője elmondta, hogy az Audis nem az útviszonyoknak megfelelően vezetett, megdobta a padka, ez követve repült a villanyoszlopnak. Lapunk a helyszínen szemtanúktól úgy informálódott, hogy egy fehér Golf hajtott még az Audi mellett, így igyekeztek egy gyorsulási versenyre. S. János, az egyik tanú elmondta, hogy a Golfban ülők megálltak, amikor a dráma bekövetkezett, de aztán ugyanolyan sebesen el is hajtottak. A rendszámát nem tudta megjegyezni.

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
tRASH
2007. május 29. 18:59
az autójával szenvedett balesetet
Norbii
2007. május 29. 18:58
és a vágott slick sem erre van kitalálva 200as tempónál...ez is igaz...a baj megtörtént, a lényeg az, hogy akivel ment kötelessége lett volna segítséget nyújtania, vagy legalább megpróbálnia...ez a kreszben is megvan és nem véletlenül büntetik keményen ennek az elmulasztását...

lassan talán be is lehetne fejezni a témán való csámcsogást...nem mi fogjuk ezt megoldani és már senkit sem tudunk visszahozni...
tRASH
a nyammogáson nem, ebben igazad van... neked hozzátartózód volt?
gumis
nem akarok vészmadárkodni,de elöbb-utobb a golfost is ott fogja valaki hagyni.ilyen embernek csak ugyanilyen barátai lehetnek,szerintem,kissé gyerekes és gáz dolog ez az utcán suttyomban gyorsulunk módi.mindennek meg van a helye és ideje.De nyugodjon békében a stylingtárs!!!
Álmosmondi
Nem nagyon találok olyan magyarázatot amire azt mondom, h ok, akkor tényleg jól tette, h továbbment és nem segített!(még akkor is ha nem tudott volna érdemben semmit tenni!)
PetDekor
2007. május 29. 18:57
sziasztok....

igen, rengeteg videót láttam róla, nagyon szeretek motorozni, de félek is ezektől a gépektől, azért hogy valaki iylen szintet elérjen mintő, rohadt sokat kell dolgozni, lemondani plusz egy kicsit fanatikusnak kell lenni, talán nme is kicsit..tudjuk nagyon jól mindannyian akik az oldalra járunk, hogy mi is kattantak vagyunk, mert van néha úgy, hoyg az ember robog az éjszakában, szúr vissza vagy kettőt és elkezdi kihajtani a kocsi belét mert jól esik, mert érezni akarju ka szabdságot...a streetfighterek a zsabdság megszállottjai, intenzív fokon, és jól tudják, hogy bármikor bekövetkezhet oylan dolog, ami végzetes lehet...sztem ő azon az éjszakán ezt pontosan tudta és tisztában volt vele, ha felkelt, ha mocira ült ha akármi...ez volt az élete...gondolom én...
tényleg ne arról szóljon ez a topic sztem, hogy így történt hogy úgy történt, megtörtént...linkeljükn képeket, videókat, adjuk meg egy iylen nagy emberenk a magunk, stylingos módján a végtisztességet...nem szsrencsés a körülményeket boncolgatni

a háttérhez csak aniyt, hogy sztem aki így motorozik, az autót is patentul vezet, de ő is ember...és az, hoyg miért futott padkára, soha nem fog kiderülni..sztem...

minden esetre....Isten nyugosztalja!
micrás
ez is egy vélemény de sztem te hozzátartozódon ha nyámnyognának lehet te sem örülnél neki
tRASH
ChPh
2007. május 29. 18:56
azokban a "normális" hozzászólásban volt néhány lázító jellegű szó
naia
Ebben is igazat adok. De akkor is van egy "de" szó.
Össze kell magad szedni, mert meg kell menteni - vagy legalábbis megpróbálni - egy emberi életet!
Én elájultam volna a sokktól...asszem. Nem tudom.
tRASH
alapjában véve itt a kegyelet nyilvánitás ról van szó amikor egy ilyen topic nyílik, egyrészt másrészt, sokan szeretnék tudni mi is történt pontosan, harmadrészt arról meg senki nem tehet, hogy elfajul egy ilyen (szomorú) topik... ha vkit nem érdekel stb, az ne jöjjön ide
TaZZancs
semmi , csak néhány igenis normális hozzászólás is repül itt kifelé.... most nem az enyimre értettem....
*Brooklyn*
2007. május 29. 18:55
Lecavalier
ezek csak feltételezések, senki nem tudja mért ment el.....
*Brooklyn*
Öszinte részvétem a családnak!! A sztorihoz annyit szolnék hozzá!! Nem feltétlen hibás a baleset miatt ! cserbenhagyás az oké mert ha látok egy balesetett és nincs ott senki akkor megálok és segitek amit tudok!

A napokba is jártam én is igymikor jöttem haza felé egerbe és a vmi újfajta bmw volt 150körül jöhettem de ő még ki állt előzni de ilyen sebességnél már az ő autója se ment jobban ugy állt vissza mögém!! Az a baj hogy sok megondolatlan ember!! Aki nem méri fel a helyzetet és az autója képességeit!!
TaZZancs
2007. május 29. 18:54
ne kötözködni akarok , de 1 ember dönti el hogy mi a normális és mi nem?, mint régen a történelemben nem?
chef
2007. május 29. 18:54
soha nem derül ki miért repült el ténylegesen...
amugy a szélső sáv arrafelé csúnyán nyomvályús ám...
Ez a fórum átmenetileg lezárásra került!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Összesen 320 találat 16 oldalon