Scotland
Aberdeen - Scania - small
Glasgow - Dav (Daf) Large
Edinburgh - MAN - small
England
Newcastle - Majestic (mercedes) - small
Manchester - Scania - Large
Felixstowe - Renault - small
Grimsby - Ivedo (Iveco) - small
Birmingham - MAN - small
London - Valiant (Volvo) - Large
Wales
Cardiff - Dav (Daf) - Small
France
Paris - Renault - Large
Lille - Scania - small
Calais -MAN - small
Lyon - Renault - small
Geneve - Majestic (Mercedes) - sml
Switzerland
Zurich - Daf - Small
Bern - MAN - small
Italy
Milano - Scania - Large
Verona -Valiant (Volvo) - small
Torino - Iveco - small
Austria
Salzburg - Dav (Daf) small
Wien - Ivedo (iveco) Large
Slovakia
Bratislava - Majestic - small
Czech Republic
Praha - Renault - Large
Luxemberg
Luxemberg City - Valiant (volvo) - Large
Poland
Wroclaw - Valiant (Volvo) - small
Szczecin - Majestic (Mercedes) - small
Belgium
Brussels - Ivedo (Iveco) - small
Holland
Rotterdam - Majestic (Mercedes) - small
Amsterdam - Dav (Daf) - Large
Germany
Rostock - Renault - small
Hamburg - Ivedo (Iveco) - small
Bremen - Dav (Daf) - Small
Osnabruck - Valiant (volvo) - small
Hannover - Scania - Large
Berlin - MAN - Large
Dusseldorf - Renault small
Dortmund - MAN - small
Leipzig - Dav (daf) - small
Dresden - Scania - small
Frankfurt - Ivedo (Iveco) - Large
Stuttgart - Majestic (Mercedes) - Large
Nurnberg - Valiant (Volvo) - small
Munchen - MAN - Large
Strasburg - Scania - small
Ajánlott letöltőoldal: ets2.lt - amit ezen az oldalon nem találsz meg, azt valószínűleg máshol se, szóval több oldalt nem rakok ki
BÁRMILYEN modot így kell behelyezni: Dokumentumok - Euro Truck Simulator 2 - Mods mappába bemásolni a kívánt modot,és kész is! Viszont az újabb verzióknál (ha jól emlékszem 1.3 és felett) már engedélyezni is kell a modot,amit így lehet megoldani: Játék indítása - profil kiválasztása - szerkesztés - a kívánt mod melletti rubrikát bepipálni,és ennyi,most már elvileg működnie kellene.
hm, nem értem ezt miért nem engedi, ha az összes többit meg lehet... Bezzeg benyakút az van a saját telepemen, de tankolni ugyanannyiért tankolok, mint a sima kúton...
igen bezony, bemész a szervizbe, vagy ahol van a menüben a kamionjaid meg a garázsaid tudod nézni, ott is kiválasztod a kamiont, és van ott olyan, hogy elad, meg vezet, felszerelés, ott is. Bár lehet az is korlátozva van bizonyos szintre, mint az online kamion vásárlás.
beraktam egy mod-ot ilyen kiegészítő táblácskákkal, nagyobb motorral stb. be is töltettem de nem nagyon jelenik meg. vagyis nem is tudom, hogy hol kellene ezeket keresni. a kamionkereskedőknél? de akkor a már meglévő traktoromhoz hogyan tudom ezeket felhasználni?
Azon agyalok, hogy hol vegyek még egy telepet Jó lenne vmi aranyközép út ami nagyjából mindenhez pont egyenlő távolságra esik, mert ez a Bécsi telephely, így Angiától kicsit messze van 5letek?
Érdekes, pár napja már csak alig vagy szinte nem is fizetnek az alkalmazottak, meg tolatásért meg sehogy se kapok pontot... aztán most figyelem, hogy újra 20-30-40ezreket hoz 1-2 kiképzett emberkém, meg én is kapok a tolatásért TPt... Na ez a kihagyás vajon mitől lehetett?