Scotland
Aberdeen - Scania - small
Glasgow - Dav (Daf) Large
Edinburgh - MAN - small
England
Newcastle - Majestic (mercedes) - small
Manchester - Scania - Large
Felixstowe - Renault - small
Grimsby - Ivedo (Iveco) - small
Birmingham - MAN - small
London - Valiant (Volvo) - Large
Wales
Cardiff - Dav (Daf) - Small
France
Paris - Renault - Large
Lille - Scania - small
Calais -MAN - small
Lyon - Renault - small
Geneve - Majestic (Mercedes) - sml
Switzerland
Zurich - Daf - Small
Bern - MAN - small
Italy
Milano - Scania - Large
Verona -Valiant (Volvo) - small
Torino - Iveco - small
Austria
Salzburg - Dav (Daf) small
Wien - Ivedo (iveco) Large
Slovakia
Bratislava - Majestic - small
Czech Republic
Praha - Renault - Large
Luxemberg
Luxemberg City - Valiant (volvo) - Large
Poland
Wroclaw - Valiant (Volvo) - small
Szczecin - Majestic (Mercedes) - small
Belgium
Brussels - Ivedo (Iveco) - small
Holland
Rotterdam - Majestic (Mercedes) - small
Amsterdam - Dav (Daf) - Large
Germany
Rostock - Renault - small
Hamburg - Ivedo (Iveco) - small
Bremen - Dav (Daf) - Small
Osnabruck - Valiant (volvo) - small
Hannover - Scania - Large
Berlin - MAN - Large
Dusseldorf - Renault small
Dortmund - MAN - small
Leipzig - Dav (daf) - small
Dresden - Scania - small
Frankfurt - Ivedo (Iveco) - Large
Stuttgart - Majestic (Mercedes) - Large
Nurnberg - Valiant (Volvo) - small
Munchen - MAN - Large
Strasburg - Scania - small
Ajánlott letöltőoldal: ets2.lt - amit ezen az oldalon nem találsz meg, azt valószínűleg máshol se, szóval több oldalt nem rakok ki
BÁRMILYEN modot így kell behelyezni: Dokumentumok - Euro Truck Simulator 2 - Mods mappába bemásolni a kívánt modot,és kész is! Viszont az újabb verzióknál (ha jól emlékszem 1.3 és felett) már engedélyezni is kell a modot,amit így lehet megoldani: Játék indítása - profil kiválasztása - szerkesztés - a kívánt mod melletti rubrikát bepipálni,és ennyi,most már elvileg működnie kellene.
Majd egyszer csinálok egy sajátot [P-Trans],de egyelőre nincs hozzá kedvem,meg hát kétszer próbáltam azt' egyszer se működött...meg a faszom ebbe az egészbe,leszedtem a Skidrowos Going East!-et,most elvileg nem színezi át a kamiont,meg benne vannak az új városok de eltűnt a trélerem
no, Magyar honba nem kell vinni semmit, robogok kénylemes 110el, egyszercsak 1 láthatatlan falnak mentem, és nem enged tovább... meg 67% károsodás hozzá
Lehez megvan miért dob ki, ezt a merci jeles áttalakítást nem csipázta... Maradt a régi embléma, aztán mikor vásároltam(most vettem volna először), kilépett, amikor a belsőt választottam. Kivettem a modot, most jó, de játszani sokat nem játszottam, szóval azt még nem tudom, hogy megoldotta e a folyamatos kilépést vagy 20 perc után...
Bár a Volvoval egyenlőre csak rövid távokat megyünk Bécs Franfurt, München, esetleg szlovák, cseh, lengyel A Magnum meg megy Anglia, Hollandia meg ahova kell Bár hamarosan vagy megy az Arabokhoz, vagy megy tartalékba egyenlőre passz
Én dolgoztam(ok) is Magnunmal, fater kamionos beugrósként vagyok náluk, kis kellemes 500-as 16 sebességes manuál váltós, jó kis gép egybe is van, semmi baja nem volt eddig a motrot se kellett bontani pedig lassan 2 milla van benne De most kaptunk egy egy FH Volvot szerény 600 Lóval
Nekem még mindig ő az egyik kedvencemKeresztfateromnak is ilyenje volt,ilyen színbenAztán egyszer egy csávó fejreállt vele,kabinja totál össze volt törve
Hamarosan fog kapni egy valami modot, de sztem pont nem ezen a logon fogok fent akadni Am az Új Volvo sztem is eszméletlen gyönyörű Egy új csehből szokott jönni gyáááá