Euro Truck Simulator
aktuális téma

Nos ez lenne az ETS játékosok gyűjtőhelye.
Kamionkereskedők /alap térképen/
Ajánlott letöltőoldal:
ets2.lt - amit ezen az oldalon nem találsz meg, azt valószínűleg máshol se, szóval több oldalt nem rakok ki

Aktuális patch: 1.17
Hivatalos link: katt
Ajánlott képfeltöltő oldalak:
képfeltöltés
tinypic
Mielőtt kérdezel valamit,bizonyosodj meg,hogy nincs kiírva a fejlécben,meg vissza is olvashatsz pár oldalt biztos ami biztos

/A fejléc folyamatos kiegészítés alatt!Ha valamit most még nem találsz,hamarosan ott lesz!

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
nem jelenik meg a motorok között 

€ = euro csak nem írja a logóját

Én nem vettem fel hitelt egyszer se,aztán szvsz elég jól állok...közel 7 millió €-m van,5 garázs,20 kamion,51-es szint

Kezdőhelyet nem lehet átrakni,többek közt ezért is van az alapgarázsom Stuttgartban,mert az úgy-ahogy a térkép közepén van

Szerintem ami a fejlécben van azokat bátran feltolhatod,a játéknak nem lesz baja tőlük

asszem ez volt az
bőven elég ez is...a volvom 2500lovas, üresen megy simán 240et, de a 75 tonnás mozdonyt is elcibálja 160-170el...bár ott már elég nagy a borulás esélye

bőven elég ez is...a volvom 2500lovas, üresen megy simán 240et, de a 75 tonnás mozdonyt is elcibálja 160-170el...bár ott már elég nagy a borulás esélye

persze pont akartam mondani! de amugy nálad ez nincsen meg?

meg pl a szúrópróba szerű sulyellenörzés, mindig imátkoztam h ne legyen nyitva mert túlsúlyos volt a rakomány
én nem tudom pontosan kinek mi a jó kezdés mindenkinek van egy álláspontja mi a jó mindegyik más és más nekem is van sokmindenem, volt hitelem is de vissza van már fizetve, 2 scaniam volt meg egy daf om és most gyűrom a 3-dik scaniat! 

de Bibőr fan vagy

2000lovas mindenbe valót belinkelhetnéd :) vagy valaki valami 1000-1500ló körülit.
ok, garázsok közti ugrás meglett... 

Na, megen 1 baki... Bécsbe helyeztem ki a kezdeti helyemet... hogy tudok én átmenni másik helyre, vagy az lett a fix, oda csak kamiont tudok magam alá tenni? másik garázs autójába miért nem tudok úgy, hogy abból a garázsból is induljak? Vagy csak én nem jöttem rá hogy kell?
én billentyűzettel tolom, nekem nincs vele bajom
hol találtad??? én egy 2000 lovas általános motort találtam (mindenbe jó), aztán egy 2500as volvo-t, most egy 3000 hp-s mercivel nyomom! nagyon kíváncsi lennék milyen az 5000 le 

jajaja, azaz.
Gyorshajtást is benyeltem... :( Lehetne itt is olyan, hogy csipog, ha trafi jön, meg beszélgetni lehessen a többivel stb.
Amúgy sztem elrontottam a kezdést, gondolom először a táblákat kéne megszerezni, vagy legalább 1-2t... én meg mást fejlesztettem :/
Kamion milyen a jó? Scaniaval kezdtem, meg gyorsba belevágtam a hitelekbe... szóval most van 2 alkalmazottam 2 garázsom, meg majdnem 500ezer hitelem

Gyorshajtást is benyeltem... :( Lehetne itt is olyan, hogy csipog, ha trafi jön, meg beszélgetni lehessen a többivel stb.
Amúgy sztem elrontottam a kezdést, gondolom először a táblákat kéne megszerezni, vagy legalább 1-2t... én meg mást fejlesztettem :/
Kamion milyen a jó? Scaniaval kezdtem, meg gyorsba belevágtam a hitelekbe... szóval most van 2 alkalmazottam 2 garázsom, meg majdnem 500ezer hitelem

Én 5000LE-s motort töltöttem le van olyan kamionom ami 200 felett megy 

Sziasztok!
Én még a topic nyílása előtt elkezdtem a játékot, egy Speedlink 4in 1 forcefeedbackes 2000-res év körül gyártott kormánnyal játszom, a valósághoz elég jól beállítva a non-linearítás csúszka segítségével. Érdekelne, hogy ti mivel játszátok van aki billenytyűzettel tolja ? Mert én anno AZ ETS1-et kezdtem el azzal és szerintem lehetetlen volt játszani. Főleg azért mert egyfolytában a menetszél lerakott az autópályákról...
Találtam Magyar térkép modot is még nem mertem felrakni, mert féltem hogy tönkreteszi a profilomat. Egyszer már nekem is kellett serial key-t cserélnem mert nem fogadta el azt amivel kezdtem... Aztán most minden frankó egy ideje leraktam a játékot. Most kaptam kedvet ismét hogy megláttam, ezt a topicot :) Mod nélkül játszom viszont így is közepes grafin van hogy megakad 1-5 ms-ig a játék és várnom kell. Melyik modot rakhatom fel 100% biztonság mellett?!? Válaszotokat előre is kösz ;)
Én még a topic nyílása előtt elkezdtem a játékot, egy Speedlink 4in 1 forcefeedbackes 2000-res év körül gyártott kormánnyal játszom, a valósághoz elég jól beállítva a non-linearítás csúszka segítségével. Érdekelne, hogy ti mivel játszátok van aki billenytyűzettel tolja ? Mert én anno AZ ETS1-et kezdtem el azzal és szerintem lehetetlen volt játszani. Főleg azért mert egyfolytában a menetszél lerakott az autópályákról...
Találtam Magyar térkép modot is még nem mertem felrakni, mert féltem hogy tönkreteszi a profilomat. Egyszer már nekem is kellett serial key-t cserélnem mert nem fogadta el azt amivel kezdtem... Aztán most minden frankó egy ideje leraktam a játékot. Most kaptam kedvet ismét hogy megláttam, ezt a topicot :) Mod nélkül játszom viszont így is közepes grafin van hogy megakad 1-5 ms-ig a játék és várnom kell. Melyik modot rakhatom fel 100% biztonság mellett?!? Válaszotokat előre is kösz ;)
Am nem is szoktam foglalkozni vele h van e áryék vagy se, inkább azal foglalkozom csak h engem lekössön maga a a játk, a töbi nem érdekes. A éet 18 keréken nekem is megvolt
bár kissé kezdetleges volt, de jó kis játék, és valóban van benne olyan ami az ETS-be szintén jó lenne 

így érthető, ha ilyen géppel nyomulnál mint ami nekem van lehet neked is hiányozna az árnyék, így viszont teljes mértékben érthető hogy nincsen árnyék

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
Amúgy 1 napja kezdtem, hitelbő van 2 garásom meg 3 kamionom... ennyi