Scotland
Aberdeen - Scania - small
Glasgow - Dav (Daf) Large
Edinburgh - MAN - small
England
Newcastle - Majestic (mercedes) - small
Manchester - Scania - Large
Felixstowe - Renault - small
Grimsby - Ivedo (Iveco) - small
Birmingham - MAN - small
London - Valiant (Volvo) - Large
Wales
Cardiff - Dav (Daf) - Small
France
Paris - Renault - Large
Lille - Scania - small
Calais -MAN - small
Lyon - Renault - small
Geneve - Majestic (Mercedes) - sml
Switzerland
Zurich - Daf - Small
Bern - MAN - small
Italy
Milano - Scania - Large
Verona -Valiant (Volvo) - small
Torino - Iveco - small
Austria
Salzburg - Dav (Daf) small
Wien - Ivedo (iveco) Large
Slovakia
Bratislava - Majestic - small
Czech Republic
Praha - Renault - Large
Luxemberg
Luxemberg City - Valiant (volvo) - Large
Poland
Wroclaw - Valiant (Volvo) - small
Szczecin - Majestic (Mercedes) - small
Belgium
Brussels - Ivedo (Iveco) - small
Holland
Rotterdam - Majestic (Mercedes) - small
Amsterdam - Dav (Daf) - Large
Germany
Rostock - Renault - small
Hamburg - Ivedo (Iveco) - small
Bremen - Dav (Daf) - Small
Osnabruck - Valiant (volvo) - small
Hannover - Scania - Large
Berlin - MAN - Large
Dusseldorf - Renault small
Dortmund - MAN - small
Leipzig - Dav (daf) - small
Dresden - Scania - small
Frankfurt - Ivedo (Iveco) - Large
Stuttgart - Majestic (Mercedes) - Large
Nurnberg - Valiant (Volvo) - small
Munchen - MAN - Large
Strasburg - Scania - small
Ajánlott letöltőoldal: ets2.lt - amit ezen az oldalon nem találsz meg, azt valószínűleg máshol se, szóval több oldalt nem rakok ki
BÁRMILYEN modot így kell behelyezni: Dokumentumok - Euro Truck Simulator 2 - Mods mappába bemásolni a kívánt modot,és kész is! Viszont az újabb verzióknál (ha jól emlékszem 1.3 és felett) már engedélyezni is kell a modot,amit így lehet megoldani: Játék indítása - profil kiválasztása - szerkesztés - a kívánt mod melletti rubrikát bepipálni,és ennyi,most már elvileg működnie kellene.
az 1.5.2.1s patch el futtatom nagyon bevált tetszik hogy sok és változatos a járműforgalom, még rendőrautó is van amit hiányoltam, vannak sima nem nyerges kamionok is persze ezeket te nem tudod megveni de a forgalomban ott vannak! nekem tetszik és ha úra kellene tennem mindent ez lenne az első mod amit feltennék!!!
Neked am ez a mod be vállt? értem h különbözőbb autók, és kamionok? melyik ez a mod am? Patchelned is kellett? Am jelenleg A Nürnberg Luxemburg szakasz utolsó 88 km-ét nyomom, jelenleg a fizetőkapun jöttem át és álltam félre, egy wc illetve egy kv elejéig Halad a kis Piros 7es Volvo
én mindig póruljártam ezzel a kabindíszítéses témával. valahogy mindig beszart tőle a játék! én pl olyat tettem be amin a forgalomba sok változatos autó van régebbiek és új autók is több kamion kissebbek és nagyobbak és 250 féle külömböző vontatmány plusz a gyáriak! amugy gyárival nyomom a kamionok szempontjából!
Lehet h azért majd vmi óvatos mod-odt dobok bele, mit tom Én kabin díszítés, stb Kérdés h megy majd tőle a játék Minden esetre most pihentem egyet Prágába, Szlovákból indultam, irány Mannheim
sztem jó lessz én csípem, én nagygépen nyomom, net nincsen rajta vagyis van de csak a frissítés erejéig csatlakozom fel vele netre, a laptop pedig netezésre is mellette!
Én mondjuk teljesen gyári patchel, moddal jászom, nekem egyenlőre meg is felel így, mert ez a laptop nem arra lett kitalálva, de így egész jól leköt Mindenesetre, azért a Jó kis Volvóba, 1.5 hét alatt 22000 kmet beleraktam Most várom, a Scaniába a 730as Mocit azt beszerzek egyet, kíváncsi leszek mi sül majd ki belőle
nekem most is az van, de valahonnan még jött valamelyik mod al egy 840+Chiptuning nevezetű! Nekem most ez van benne de nagyon brutál, mindegy az 40 tonna akkor is megy mint az ökör