Scotland
Aberdeen - Scania - small
Glasgow - Dav (Daf) Large
Edinburgh - MAN - small
England
Newcastle - Majestic (mercedes) - small
Manchester - Scania - Large
Felixstowe - Renault - small
Grimsby - Ivedo (Iveco) - small
Birmingham - MAN - small
London - Valiant (Volvo) - Large
Wales
Cardiff - Dav (Daf) - Small
France
Paris - Renault - Large
Lille - Scania - small
Calais -MAN - small
Lyon - Renault - small
Geneve - Majestic (Mercedes) - sml
Switzerland
Zurich - Daf - Small
Bern - MAN - small
Italy
Milano - Scania - Large
Verona -Valiant (Volvo) - small
Torino - Iveco - small
Austria
Salzburg - Dav (Daf) small
Wien - Ivedo (iveco) Large
Slovakia
Bratislava - Majestic - small
Czech Republic
Praha - Renault - Large
Luxemberg
Luxemberg City - Valiant (volvo) - Large
Poland
Wroclaw - Valiant (Volvo) - small
Szczecin - Majestic (Mercedes) - small
Belgium
Brussels - Ivedo (Iveco) - small
Holland
Rotterdam - Majestic (Mercedes) - small
Amsterdam - Dav (Daf) - Large
Germany
Rostock - Renault - small
Hamburg - Ivedo (Iveco) - small
Bremen - Dav (Daf) - Small
Osnabruck - Valiant (volvo) - small
Hannover - Scania - Large
Berlin - MAN - Large
Dusseldorf - Renault small
Dortmund - MAN - small
Leipzig - Dav (daf) - small
Dresden - Scania - small
Frankfurt - Ivedo (Iveco) - Large
Stuttgart - Majestic (Mercedes) - Large
Nurnberg - Valiant (Volvo) - small
Munchen - MAN - Large
Strasburg - Scania - small
Ajánlott letöltőoldal: ets2.lt - amit ezen az oldalon nem találsz meg, azt valószínűleg máshol se, szóval több oldalt nem rakok ki
BÁRMILYEN modot így kell behelyezni: Dokumentumok - Euro Truck Simulator 2 - Mods mappába bemásolni a kívánt modot,és kész is! Viszont az újabb verzióknál (ha jól emlékszem 1.3 és felett) már engedélyezni is kell a modot,amit így lehet megoldani: Játék indítása - profil kiválasztása - szerkesztés - a kívánt mod melletti rubrikát bepipálni,és ennyi,most már elvileg működnie kellene.
Szerintem te is szedd le Encore ról ezt a verziót amit Vukyee mondott.
Én is ezt teszem szerintem az én játékom is hibás, most pl elkezdte folyamatosan kérni a licence kulcsot az enyém...Euro.Truck.Simulator.2.Update.v.1.3.1.43709-COGENT
hy. Most raktam fel a játékot de nem bírom el indítani mert egyből ki írja, hogy működés közben leállt. 1.4.12-es verziót telepítettem fel. Találkozott már valaki ezzel a hibával?
Már 4x mondtam vissza fuvart ez miatt, 2x próbáltam ugyan azt a küldetést 3.-ra másikat fogadtam el abban két markoló volt a platón. A végeredmény ugyan az meghal a motor miután felmegyek pályára, pedig nem is pörgetem szépen el akartam evickélni az 5és fél órás úton
Igen ezt tudom én is a cég fizeti a servízelést csak az a bajom, hogy mindig a kiindulási városba rak vissza mivel szinte csak az autó pályáig jutok el a géppel, felhajtok és már a felhajtón kb 50% os a motor sérülése. Arra gondoltam hogy a motor gyenge a súlyhoz, de a céges kamiont nem lehet tuningolni nem engedi.
Nem kell vissza mondani a fuvart!Fuvar közben is tud szervizelni!Csak menjen be a legközelebbi városba és szereltesse meg vagy kérjen assitance szolgáltatást!Ezeket fuvar közben is meg tudja csinálni és nem kell lemondani a fuvart!