Scotland
Aberdeen - Scania - small
Glasgow - Dav (Daf) Large
Edinburgh - MAN - small
England
Newcastle - Majestic (mercedes) - small
Manchester - Scania - Large
Felixstowe - Renault - small
Grimsby - Ivedo (Iveco) - small
Birmingham - MAN - small
London - Valiant (Volvo) - Large
Wales
Cardiff - Dav (Daf) - Small
France
Paris - Renault - Large
Lille - Scania - small
Calais -MAN - small
Lyon - Renault - small
Geneve - Majestic (Mercedes) - sml
Switzerland
Zurich - Daf - Small
Bern - MAN - small
Italy
Milano - Scania - Large
Verona -Valiant (Volvo) - small
Torino - Iveco - small
Austria
Salzburg - Dav (Daf) small
Wien - Ivedo (iveco) Large
Slovakia
Bratislava - Majestic - small
Czech Republic
Praha - Renault - Large
Luxemberg
Luxemberg City - Valiant (volvo) - Large
Poland
Wroclaw - Valiant (Volvo) - small
Szczecin - Majestic (Mercedes) - small
Belgium
Brussels - Ivedo (Iveco) - small
Holland
Rotterdam - Majestic (Mercedes) - small
Amsterdam - Dav (Daf) - Large
Germany
Rostock - Renault - small
Hamburg - Ivedo (Iveco) - small
Bremen - Dav (Daf) - Small
Osnabruck - Valiant (volvo) - small
Hannover - Scania - Large
Berlin - MAN - Large
Dusseldorf - Renault small
Dortmund - MAN - small
Leipzig - Dav (daf) - small
Dresden - Scania - small
Frankfurt - Ivedo (Iveco) - Large
Stuttgart - Majestic (Mercedes) - Large
Nurnberg - Valiant (Volvo) - small
Munchen - MAN - Large
Strasburg - Scania - small
Ajánlott letöltőoldal: ets2.lt - amit ezen az oldalon nem találsz meg, azt valószínűleg máshol se, szóval több oldalt nem rakok ki
BÁRMILYEN modot így kell behelyezni: Dokumentumok - Euro Truck Simulator 2 - Mods mappába bemásolni a kívánt modot,és kész is! Viszont az újabb verzióknál (ha jól emlékszem 1.3 és felett) már engedélyezni is kell a modot,amit így lehet megoldani: Játék indítása - profil kiválasztása - szerkesztés - a kívánt mod melletti rubrikát bepipálni,és ennyi,most már elvileg működnie kellene.
Sziasztok.kiss segitség kellene.honnan tudok teljes verziót letölteni vagy amit letöltöttem mert csak demó ahoz licenz kódot honnan lehet leszedni ha van ilyen lehetöség egyáltalán.mert ez nagyon bejövös játék a demo már uncsi
Azokat már most is viszem, az nem új Ahamm.....akkor tegnap azé fogyott olyan hamar el a benya. Én meg azt hittem a plussz LE miatt annyival többet eszik Akkor lehet visszacserélem, mert így semmi értelme, nem?
Excavátor, sűrített levegős tartály, targoncák, traktorok.... stb a duplahúzónál meg kicsia tank, kevesebbet tudsz elmenni, többször tankolsz az a baj vele Nekem sima 2 tengelyes kamionom van, igaz azonis 600 le az üzemanyag tartály, de azér nem panaszkodom rá
Akkor még vár rám pár km Mondjuk most már ilyen 6-800 km-es túrákat teszek, mert azok fizetnek jól. Attól hogy duplatengelyes már a gép, meg erősebb, nincsenek ilyen behezebb szállítmányok (oversize load) vagy ilyesmi?
Én is így teszem, csak gy szabadon fölöslegesen nem mászkálok 12-es szinten megkapod a nagy fülkét is ( high line) asszem a 18as szint körül kapod meg az els V8as mocit az 580t, 20asnál a 620at! Jó gépek a Scanik, nekem is volt egy 730as de meguntam, most a Mergát nyúzom kicsivel több mint 13 ezret tettem bele eddig
Nem az, tegnap meglestem, sajna csak 420 LE-s még. Most cseréltem le pont. 11-es szintnél tartok, szal erősebbet nem vehetek sajna De kereskedésem is, csak 3 van eddig, csomó helyen nem jártam. Nem tudom ti hogy nyomjátok, én csak úgy random szerűen nem autókázok. Egyik helyre elmegyek, ott veszek fel másik pótot, és úgy tovább. Így adott hogy milyen városokba tudok menni. Ha új akkor körbenézek de külön nem autókázok mindenfele. De lehet nem jól teszem :)
idővel tudsz felvenni magasabban képzetteket, akik kicsit többet hoznak a konyhára. Én most 12-nél tartok, kb egy fuvarom alatt összeszednek ugyanannyit mint én. Így már elég gyorsan tudok fejlődni, már van 2 fullos telepem meg most fejlesztgetem a 3ikat is.